Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от мен в новата темичка Simple Smile)))

Мнооооооого имам да ви чета, кога изписахте старата Simple Smile

# 61
запис и от мен в темата - много е свежа Simple Smile

да се оплача, че постоянно ме рита и не мога да си намеря място особено вечер като ми иска да изгледам някой филм или просто да си полегна малко след работа. Радвам се, че я усещам, но е толкова силно и постоянно  Rolling Eyes тясно ли и е незнам  Rolling Eyes

за подуването на краката има дни, в кооито не са ми подути и такива, в които са огормни, а няма разлика в това дали съм се движила повече или по-малко през деня...

вода пия доста - сигурно поне по 2 литра и то само докато се прибера вечер от работа. Постоянно ми е задушно и чак днес ни пуснаха климатика в работата  Close ноо по-добре късно отколкото никога. Дано ми разпишат отпуската от 16.06 и да съм си в нас  Praynig

ние засега с пазаруването на дрехи май сме ок - т.е. струва ми се, че сме навзели достатъъчно неща, пък ще видим като се роди бебка и ако трябва ще се взима тогава каквото е нужно. Харесахме едно легълце във Вис виталис и към края на месеца ще ходим да го поръчаме (чака се 2 седмици за изработка). Да питам за матраците - как да изберем подходящ? Има ли нещо по-специално при избора на матраче за бебе?

# 62
За матраците съм чела, че не било препоръчително бебешклите да са дунапренени, но пък масово се продават (и купуват) и такива, така че май всичко зявиси от личните предпочитания и бюджета. Ние имаме матрак от кокос и пяна, беше по поръчка, защото е с нестандартен размер леглото на малката.
Ох, и мен жегите много ме изморяват:( Въпреки това нямам търпение като се върнем от морето да оставим Ирина за една седмица при свекърите, за да си направя най-накрая доста закъснялото пролетно почистване и да си прередя гардеробите вечер след работа - особено с подреждането е доста трудно с малък любопитко непрекъснато по петите ми ooooh!

# 63
Здравейте бремелинки  Hug

Съжалявам, че чак сега пиша, но при мен нещата се усложниха благодарение на тъпото кръвно, което на консултацията беше 160/110, та спешно в болница 3 дни. В следствие на това милото ми човече има някаква разлика от нормите по доплеровото изследване и съм откачила, нито ми се пише, нито ми се купува нещо, абе ... май изпадам в някаква депресия и страх нещо да не му се случи на бебето.
Като постъпих в болница ми мереха кръвното по 1000 пъти, и ми варира между 110/70 и 120/80. Лекарката ме изписа понеже ''уж'' всичко е наред, изследванията ми са екстра, аз се чувствам екстра и от къде изскочи това ... незнам.
Та само ви попреглеждам  Rolling Eyes

Извинявам се за тягосния си дълъг пост, но за съжаление така се чувствам  Sad

# 64
  • София
Априлче, разбирам те много добре как се чувстваш, изкарах и аз 3-4 дни с високо кръвно, което изчезна от самосебе си. Нали ти пуснаха изследвания за прееклампсия? Албумин, чернодробни? Там всичко наред ли е?
Трябва много да лежиш и да почиваш, ходи да следят бебенце начесто и всичко ще е наред! Още мъничко остана, ще се справиш  Hug

# 65
  • Варна
april20 силно се надявам да се нормализират нещата и всичко с бебчето да е ок  Hug
а инъче,поздрави на всички мами и слънчев,усмихнат и лек ден   bouquet

# 66
Априлче,съжалявам за проблемите,надявам се,всичко лошо вече да е зад гърба ти Hug Кураж,миличка,и горе главата  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
Благодаря ви момичета Ариана, vanialilia, titi.mp .

Пускаха ми всякакви изследвания, мисля че точно с такава диагноза ме вкараха - прееклампсия.
Не знам резултатите, но лекарката на изписване ми каза, че изследванията са ми добри  Rolling Eyes.

Ще говоря с нея в четвъртък да и кажа стойностите на кръвното и ще видим, предполагам че тя ще каже как да продължим.

Утре отивам да си взимам епикризата, предполагам там пише  newsm78

# 68
Здравейте,момичета!Надявам се  все още  приемате нови попълнения.Аз от доста време следя темичката,но тъй като до петък бях на работа нямах възможност да пиша.Казвам се Ани от Бургас,бебето го чакаме на 6-ти август и ще бъде мъж:)
Хубав ден от мен коремчета:)

# 69
Здравейте
аз пък имах друга случка. Припаднах на работа след като много ми падна кръвното и събрах границите доста-беше 90/70. Изкарах акъла на всички колеги и сега съм си в къщи. Лекарят който ме прегледа каза да пия по1 кафе или по чаша кола. Трябва много да се внимава с кръвното и да се следи, че понякога ства опсно.

# 70
alisiq, добре дошла!
априлче, надявам се всичко вече да бъде наред!  Hug

# 71
  • Бургас
Априлче Hug Не се стресирай, почивай много, лежи колкото можеш повече и мисли хубави неща - така ще се поддържаш с нормално кръвно (ако не са ти изписали и лекарства де - аз с тях се държа в норми най-вече)  bouquet

# 72
silvena83 , и аз имах такива случки с припадане заради ниското кръвно Sad единия път беше в маршутка където както знаете е обикновено е много претъпкано и просто си изгубих съзнание за няколко минути и като се събудих някаква жена ме поливаше с вода и ме питаше как съм с кръвната захар, та доста се стреснах Sad. Сега на последните два прегледа пък съм с високо кръвно, горната ми граница ми е все около 130-140 което принципно за мен е много, но според лекаря ми всичко е ОК.

Априлче, не се притеснявай, много почивка и всичко ще се нормализира  Flutter

# 73
Здравейте мами, присъединявам се към вас Simple Smile Аз очаквам моето първо бебе на 29.08 (момче).

# 74
  • София
Да се разпиша и тук  Hug.
Бях на профилактични прегледи, взеха ми кръв за каквото се сетите, просто решиха като съм бременна да ме проверят за всичко.Кръвното ми е нисичко 90-60, екг ми правиха супер е, мамография- също е супер, каза че нямам запушване на каналите и всичко би трябвало да е супер с кърмата. Гледаха ми очните дъна, няма проблем да си раждам нормално.
И така бебчо според лекарката там е над 2,300, главичката му е 9,3, а крачето 7,5, каза че е много дългокрако и очевидно колкото повече наближава термина, толкова повече бебо дърпа напред. Та сега се надявам да не го е измерила правилно, че с тия размери съм за началото на 9, не на 8 и съм силно притеснена, че ако така расте, никой няма да ме оставя да си раждам нормално Sad

Общи условия

Активация на акаунт