Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
@Ариана - понеже имам горе-долу същите изисквания като теб, да кажа че ще си взема легло на Арбор...мисля че единствено не може предната решетката да се регулира, а само да се сваля..иначе ми се струва, че отговаря на останалите точки....

# 646
Да, аз това имам предвид, че не може по големина да се решава секцио в началото на 8 месец, особено като има и грешки. Затова и мен никой не ми е казал секцио, въпреки че ако лекаря си вярваше на ехографа и на наддаването на бебето то около термин ще удря 4кг.

Алисия, ако предпочиташ секцио е ок, но ако си държиш на естественото си искай второ мнение. Разбира се, че на лекаря му е по лесно да насрочи дата и час и за 30мин да е приключил.

# 647
оххх,момичета и аз незнам вече какво искам-единия ми казва едно,другия съвсем дргуго и ме объркаха тотално.Явно трябва да отида при трети:)

# 648
Момичета склада се намира в Пиргос плод. Аз питах в Темата за количката която търсих и те ме ориентираха къде да ида да проверя. Аз си търсих определена количка и момчето беше много любезно и ми обясни всичко що де ми дойде на акъла. Ние сигурно от там ще я купим, все пак условията са много по-добри от магазините. То така или иначе някой от магазините се зареждат от него със определена надценка, разбира се.

Успех на всички  Peace

# 649
О, и бебенце си имаме вече..?! Grinning   ylinfant Честито на silna! Да й е жив и здрав и много да я радва! smile3525 Kissing Heart

....Ся да не се засилите всички,ще ми е скучно сама до 21 август...
Споко, ще си правим компания.. Mr. Green ppp

# 650
SIMONA_S  q_mitreva мерси за пожеланията за морето ! пожелавам ви леко и безпроблемно раждане  bouquet

# 651
  • Бургас
....Ся да не се засилите всички,ще ми е скучно сама до 21 август...
Споко, ще си правим компания.. Mr. Green ppp

Ако може до последно да стискаме краци, ама не повече, че става напрегнато  Mr. Green
Моята бебка е екстра, поне така показва. Вчера я водихме на 100-тина км и малко се поизмори, но днеска наваксва. Ще ходим на ЖК днес в 12 часа, но нямам особени очаквания от док, освен да ми вземе секрет за МБ и цитонамазка, а и за папиломата. Очакванията са по-скоро за др седмица като излизат резултатите - папиломата да е отрицателен, макар че вече силно се съмнявам, брадавичката май се доразвива.

Хубав слънчев ден ви желая, мацки! Пак ще се видим следобед!   bouquet

# 652
Добро утро тумбачета
Благодаря ви за хубавите пожелания Hug Hug
Анито  приятна среща с бебко и дано всичко с изследванията да е наред
Относно определяне раждането да бъде секцио или нормално, то е рано още да се каже. Една моя позната миналата година тръгна да ражда нормално, но в крайна сметка роди секцио, важното е че е живо и здраво.
Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 653
Здравейте, мамчета ))) Как сте днес? Благодаря на всички за мненията, които сте дали. Аз се сетих и за още нещо да Ви попитам относно помпите на каква да се спра  и какво е важно да следя, защото с тези цени от 20 до 200 лв  Shocked за нещо, което се използва 6-8 месеца. Благодаря Ви. Приятен, юнски ден Ви пожелавам. Simple Smile

# 654
  • София
Здравейте, мамчета ))) Как сте днес? Благодаря на всички за мненията, които сте дали. Аз се сетих и за още нещо да Ви попитам относно помпите на каква да се спра  и какво е важно да следя, защото с тези цени от 20 до 200 лв  Shocked за нещо, което се използва 6-8 месеца. Благодаря Ви. Приятен, юнски ден Ви пожелавам. Simple Smile

Защо пък 6-8 месеца  newsm78. Аз лично така и не съм ползвала помпата (след няколко трудоемки опита да изцедя кърма, която да оставя за бебето, докато ме няма), а съм кърмила година и половина. Други момичета си я ползват до края, до отбиването, а особено ценна е при самото отбиване, ако стане рязко (не го препоръчвам, ако не се налага), за да може да се изпразват гърдите и да се избегнат мастити и бучици.
Честно казано не бързай с помпа, не виждам никакъв смисъл. В родилния дом акушерките могат да те научат да се изцеждаш на ръка. Ако нещата потръгнат и имаш желание после за изцеждане може да си купиш помпа. Аз съм ползвала на Авент, ръчна. Сравнително доволна съм, има добър вакуум, ако и се махне анатомичната приставка, с нея не ми се получиха нещата.
Много по-важно е, ако имаш желание да кърмиш да прочетеш информацията от кърмаческия форум - за стимулиране на потичането, за правилното поставяне на бебето на гърда, за признаците дали бебето суче или не...че после няма да имаш никаво време за научна литература  Grinning

Момичета, благодаря за мнението за креватчетата   bouquet, продължавам да търся...

# 655
  • София
Здравейте момичета!
За помла аз съм се спряла http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/198
Допада ми като цена и функционалност без да имам опит. За мнение който и да питаш ще даде различно мнение за помпите - някои казват електрическа само, други казват че и с  тези от 5 лв се цеди супер, трети казват че на ръка им е най-лесно...Аз обаче не съм още решила че ще купувам т.к както Ариана писа че не е сигурно дали ще се налага да се ползва...
Днес съм щастлива - последния ми работен ден. От утре съм в 45-те дни преди термин...вече доста наближи Simple Smile Малко ще ми е мъчно за работата и колегите но пък и искам да си почина и наспя най- накрая, въпреки че лягам в 12 сутринта в 7.30 едвам ставам с алармата и после през деня едва гледам...после с беба как ще я караме не знам, дано да е поспалива като мен Simple Smile
Анито за папилома и аз мисля да си правя но като родя, че с тези цитонамазки само "замазват" положението...ти защо сега?
Хубав ден на всички!

# 656
и аз се чудя за помпа - дали да взимам някаква сега или по-скоро да изчакам - мисля, че ще изчакам да видя как ще тръгнат нещата с кърменето пък след това мога да си взема. Не съм гледала обстойно за модел, марка, механична или електрическа. Не знам обаче каква е разликата между всики механични примерно - на мен ми изглеждат еднакви, само разлика в дизайна и марката, но дали само от това се определя цената?

# 657
здравейте
днес влизам в 8мия месец, а и имам рожден ден  Simple Smile времето си летииии
отивам на плаж сега... чувствам се толкова лека като съм във водата. Тея 15 кила дето съм ги качила изчезват Simple Smile голям кеф
айде приятен ден

# 658
Относно помпата за кърма, аз си купих отсега електрическа Medela Swing, защото се притеснявам, че може да имам затруднения с кърменето заради плоски зърна и предпочитам да ми е подръка от самото начало, не искам да давам АМ. Ако се окаже, че е излишна (дано) ще я продам.

silvena83, честит рожден ден, желая ти здраве и много щастие!

# 659
     Силвена83   newsm59 newsm59 newsm59
     Помпа за кърма аз си взех най-обикновена на Бертони(23-24 лв) още преди около 2-3 месеца.Да се надяваме,че ако опра до нея ще върши работа!
     Следобед съм на ЖК,та ще мина да се отчета,че не съм го правила отдавна тук,а само във ФБ!
     Хубав ден от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт