Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте мамчета, аз вече съм си в къщи. Стилянчо се подобрява с всеки ден, но все още е в кувьоз. Но важното, че за сега нещата са по-добре. Ще ходя да го виждам всеки ден и дано по-скоро си го приберем при нас в къщи. Нямах възможнжст да ви чета тези дни, но сега ще се върна да в и изчета  и пак ще пиша. Мернах някъде, че говорехте за помпи. Аз с каката ползвах на Медела електрическта и бях супер доволна от нея. Днес ще ходя да си купя пак същата, защото старата я подарих, а вече трябва да започвам да се цедя. ПРегърщам ви и отново благодаря за подкрепата, която ми оказахте.  Hug

# 676
стискаме палци оправяйте се бързо и по скоро да си приберете Стилян в къщи
той сега като е в кувьоз с каквого хранят

# 677
С адаптирано мляко, през сонда, защото е ощи много слоб и не може да суче. Аз днес си пуснах микробиология на кърмата и ако е чиста и намя бктерии, което ще разбера след три дни, ще почна да им нося кърма и те ще го хранят с нея.

# 678
Силна, браво за хубавите новини, стискам палци Стилиянчо бързо да се оправи и да си го прибирате вкъщи  Praynig Hug

# 679
Привет, тумбачета. Уви, моренцето бързо свърши  cry Най ми е терсене от факта, че това ще ми е за тази година. Мислих да се напъвам да отидем още веднъж. Но като се видях как ми тежи вече... няма да рискувам.

Сега започвам да наваксвам непрочетеното. Доста сте се потрудили тези 5 дни.

iv4eto232, аз също съм с нисък хемоглобин, но ми изписаха феро фолгама. нямам оплаквания от нея. защо не помолиш доки да ти смени продукта? може да се повлияеш по-добре.

Миналата седмица, преди да заминем на морето, успяхме да направим и козметичен ремонт в къщи. Пребоядисахме две стаи. Основно изтъркахме всичко. Е, за беба почистването ще се прави наново, но поне до тогава ще се е отмирисал напълно латекса.

Другата седмица сме на преглед в София и, ако ги има в наличност ще вземем и количката и кошарата. Стискайте палци, че нямам търпение.

За осоляването - няма да правя сланина, че да осолявам. Никакви такива бабини деветини.

За килограмите - не съм се теглила скоро. Последно в 33 седмица бях качила 8 кг. Но вече се усещам не напълняла, а някак като подута. Нямам промяна в апетита. Храня се нормално. Единственото нещо, което ям в индустриални количества са черешите.

Като ви чета за тия чанти за болницата лошо ми става. На мен все още ми е далеч това и сега започвам да се шашкам, че нищо не съм приготвила. Макар че болницата, в която смятам да раждам имат минимални изисквания (чехли, паста и четка за зъби, разкрасителна козметика по желание Simple Smile, лична карта и дотук ), никак не обичам да оставям каквото и да е за последния момент.

# 680
Ариана,много ти благодаря за прекрасното обяснение Hug   bouquet

# 681
Цоп Simple Smile Запис от мен за днес Simple Smile
Силна страхотни новини, дано скоро да си приберете юначето вкъщи при вас Simple Smile Успех  Peace Hug
Голям мързел ме гони мен днес , все ми се полягва, натежава ми главата и ми се приспива, но най вероятно е от жегата  Thinking

# 682
  • София
Силна стискам палци на малкия адаш Simple Smile И на теб да си силна  Peace
В кой град си ти и в коя болница (бебчо де ти вече си се прибрала). Дано нямаш бактерии и да закърмиш скоро бебчо!
Аз след малко си тръгвам, от утре съм вкъщи  newsm44

# 683
  • Бургас
Здравейте отново от нас,
ние сме се обърнали вече с главицата надолу, сърчицето ни е перфектно, изобщо госпожицата е 2 кг - супер. Да ни е жива и здрава добре си хапва!
Обаче очакванията ми от доктора пак се обърнаха. Този път очаквах да ме претупа и да ме изпрати набързо, а той пък взе че се позанима с мен.
Погледна ми брадавичката и каза да отида на кожен лекар, защото нямало нищо общо с папилома вируса. /Аз все пак ще направя изследването, пък ако ще да са пари и нерви на вятъра./ Но засега се успокоих и съм доволна, че идеята за нормално раждане се завърна. Изпитвах ужас от мисълта за секцио, макар все още да не е отпаднала.
За МБ и цитонамазка, обаче нямах късмет отново. Били свършили направленията и сега ще чакаме като отида да си взема 45 дневния болничен да ми ги направи /т.е. след 2 седмици/. Тъй като почти отпадна папиломата, не ми е притеснено нито за МБ, нито за цитонамазката. Каза ми само ако ми се засили течението дотогава да си купя свещички и ми ги изписа.
Почвам да си мисля, че докторката, на която смятах да се доверя, евентуално ако е в Бургас по него време, не си заслужава. А въобще не ми се сменя пак доктор. Пфу, омръзна ми от търговци! Чудя се как за няколко стотачки, разцепват корема на жена, без изобщо тя да се нуждае от това или пък да го иска!

Силна, силно те гушкаме и дано малкият голям мъж скоро се прибере у дома здравичък и накърмен   bouquet   bouquet

# 684
  • Варна
Здравейте мами  Simple Smile
Да се отчета и тук - днес прегледа мина добре, док ни слуша само тоновете, пуснахме една урина за изследване и ни вика на 13-ти юли за да подготвим документите за секциото.
Относно помпите - аз ще си купувам, но още не съм решила каква Thinking Смятам, че ще имам нужда от нея понеже и аз съм с хлътнали зърна. Вече съм по-спокойна относно кърмата, защото имам коластра, така, че ще мога да дам на бебо от това богатство. Относно периода - още не съм сигурна колко дълго ще мога, защото ще трябва да лекуваме дисковата херния най-накрая.
Стерилизатор също не съм избрала, но клоня към електрически.

Силна - добре си си дошла и ти желая скоро малкото ни талисманче да порасне и да си го приберете у дома  Hug

Добре дошла на нивата мама  bouquet

Айде хубав ден от мен!!

# 685
Засинях се с писане, но продължавам Simple Smile

MamaGaby, въобще няма от какво да се притесняваш. Моята беба е ин витро и се знае точно кога е зачената. Но въпреки, макар че си вървим съвсем в размери,  това при последния преглед докторката ми обясни, че оттук нататък било нормално ултразвуковия преглед да дава отклонение от +- 10 дни.

Освен това самите ние не сме под калъп 50кг/170см, за да бъдат такива бебетата ни. Да не говорим, че не виждам логиката защо точно от месо може бебето да наддава най-много. Аз откакто съм забременяла силно съм ограничила яденето на месо. Просто не ми е вкусно. Хемоглобина ми е нисък, карат ме да го ям. Но аз ги отсвирих, защото няма да повръщам, за да изпълнявам препоръките им. Пия си феро фолгамата и това е.

silna, честито ти юначе. Да ти е жив и здрав, и много да те радва. Първото ни бебенце Simple Smile Радвам се, че се чувства все по-добре. Дано и с кърмата всичко е наред.

Ооо, моя тумбак си е голям. Но на плажа не съм правила кой знае какво впечатление. То и нямаше много хора, де. Като 90% от тях бяха чужденци. Но като тръгнехме вечер на разходка се чувствах като панаирджийска мечка. Е, нямаше такова зяпане.

А купона със ставането беше голям. Шезлонг не сме взимали. Аз не обичам да лежа по такива приспособления. Правя компромис само когато сме на басейн. На плажа обичам да ровя с пръстчета в пясъка Simple Smile

Радвам се за всички, чули добри новини на прегледите си. Само така да я караме до финала.

По отношение на помпата за кърма, аз си взех на TOMMEE TIPPEE. Дано да остана доволна. Взех си я от ибей в комплект със стерилизатор за микровълнова и шише на много изгодна цена.

Ох, спирам вече, че прекалих.

# 686
 Копирам директно от Фейсбук:Да си мина по реда и да си дам отчета!Бебо е добре и си расте.Станал е почти 2500 гр.МБ не ми взеха,каза другият път.Изследванията ми са наред,а за краката каза,че така ще е сега в тия жеги и няма да пия или мажа нищо!За 20 дена съм качила цели 3 кила и с тях за съжаление съм вече +15 Sad(( А това ми беше лимита за цялата бременност,ама явно няма да я бъде.
 Силна,много се радвам,че вече си си удома    bouquet  Стискам палци и малкия да си го приберете много скоро!
 Анито,Vania_kk браво за прегледите  Hug

# 687
Анито, Ванче, Кетка, браво за хубавите новини! Hug
Кетка, не се ядосвай за килограмите, не че ще те успокоя но предният път бях качила 23  Sad. Сега вървя по-добре, но още не е дошъл краят. Hug

# 688
Taka i ne si opravih kirilicata, onzi klavish gore v diasno i toi ne raboti "EN", zashto ne znam....No sam tuk i vi cheta redovno....
Momicheta, kak se razbira dali shte imate karma, niakoi pishat, che ot sega imat kolastra, tova li e simptoma???? newsm78 newsm78
Az s parvata bremennost niamah nishto, sega pak nikakvi simtomi..... iavno pak niama da imam... a gardite mi se utroiha.... Mr. Green  Zatova i pompa niama da kupuvam... pak da vidim....
Na 29.06. sam pri doki i shte reshavame kak shte rajdam i koga (zashtoto nai-veroiatno shte e pak sekcio)... Shte izbirame datata, moje bi kraia na uli mesec.... Imam predchuvstvie che bebka shte se rodi dosta po-rano i shte ni iznenada, pone taka sanuvah (che rajdam v kashti....ujas....)

# 689
здравете, днес само чета и викам си вече е време да пиша.
Много се радвам за резултатитее от прегледите, надявам се само добри новини да се споделят.
Днес ми беше много скучно, лежах, въртях се ейй това време не минанава.  Милото ме иззведе  на разходка до плажа Simple Smile вече и аз намокрих краката. Ми то срамота на 10 мин от плажа пък да не ги топна в моренцето. Тъкмо се прибрах да правя вечеря и млото ме зарадва с новина, че ще ме кара на ресторантче-  Hug
Кети и аз съм +15, надявам се повече от 20 да не кача Peace
Анито- при коя докторка си?
ами това от мен, лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт