Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 31 287
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Silvena и аз искам нормално раждане, а за епидурална упойка още не съм решила... Предлагат ми избор на екип, но се замислям дали просто последния месец да не ходя на чести прегледи (веднъж седмично например) при завеждащия родилното отделение и като дойде моментът да раждам при когото се падна... За епидуралната ще реша на място... още не съм питала дали може така, но прочетох някъде, че мога да си я поискам на момента в болницата и да си я платя - между 80 и 150 лв. била.... Не знам още - целодневно се заливам с инфо и май все повече се отказвам от избор на екип - че ще съм по-спокойна, е ясно, но и паричките не са за пренебрегване  Rolling Eyes.... Пък и дали не е излишно, ако с бебо всичко е ок? 

# 421
  • София
Silvena и аз искам нормално раждане. За упойка не съм мислила дали искам или не, ще преценявам на място дали много ме боли и дали искам упойка Simple Smile
Ариана сподели с нас рецептата за бебешки дупета. Аз съм много ЗА приготвените мазила

# 422
     Да се включа и аз,че само чета,а не пиша!За главата на бебчо ме бяха наплашили като лежах в болницата преди десетина дни,че върви с около 3 седмици по-голяма.Нямало предпоставки за хидроцефалия,ама да се следяло.Осреднено било с около седмица и половина по голяма!ФМ не съм правила,само БХС и от него резултатите бяха добри.Гледам да не го мисля и да се вкарвам във филми,че така единственото,което правя е да тревожа бебчо.
     За раждането-искам нормално и засега така се очертават нещата,бебо е с главата надолу,заел изходна позиция.За упойка не съм мислила.Като му дойде времето,ако боли много тогава ще му мисля.
     За мазилата-вече си ги купих!Спрях се на тази новата серия на Ойлатум Джуниър.Изпитана е от няколко познати мами,които са останали очаровани от емулсията за вана,а и от останалите 2 продукта.Води се медицинска козметика,така че не мисля,че бебо ще се обрине или нещо няма да му понася(поне се надявам да е така).Намазах и една чанта за количка от промоцията-голяма е и мисля,че ще ми свърши чудна работа!
     Стига толкова писане!Хубав ден ви желая!На всички почиващи-приятно да си изкарате на морето.Топнете крачета и заради тези от нас,които няма да могат да идат(или още се колебаят)  newsm51  newsm51  newsm51

# 423
Мам4ета, споделете с едно изре4ение каква коли4ка последно купихте или сте избрали и за6то то4но тази марка.... Аз имам за сега 4 фаворита и не мога да взема окон4ателно ре6ение, а до края на другия месец трябва да сме купили.... Моите фаворити за сега, става въпрос за к-т 3 в1 - Chicco, TEC на ABC-desing , Cosatto и Recaro.... Много хубави изглеждат в сайтовете, но дали е така???? Ако имате мнение от ли4ен опит споделете....  newsm78

# 424
Включвам се набързо от морето - супер е времето и си изкарваме чудесно, както на всяко небременно море. Ирина за пръв път е на море, но скоро май няма да я взимам = префърцунената госпожичка не иска да стъпи на пясъка и пищи, във водата й харесва, но пак ако е на ръце #2gunfire Ще я изпратя като порасне на лагер чак Mr. Green
Иначе нямам никакви болежки и оплаквания, мажа корема с много голям фактор, иначе си се пека на слънцето както обикновено (но поради обясними причини само по гръб:))

# 425
Здравейте и от мен! Simple Smile Най-накрая се престраших да се включа. Досега само Ви четях!
Ние очакваме принцеса, която трябва да е сред нас на 18 август!
Желая на всички леко и безпроблемно да Ви се появят на бял свят сладките бебчета! Simple Smile

# 426
  lunna pateka, ние си избрахме Чико 3в1 , чакаме я да дойде днес или утре , това което беше водещо при нас е : да е лека , са се сгъва лесно , столчето за кола да е с добри показатели при краш тестовете и това което ми казаха момичетата , да има цяла дръжка. Първо държахме да я видим на живо и тогава се решихме . Не напоследно място беше това , че я намерихме на много изгодна цена  Simple Smile http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10302 това е тя , но нямаме подарък кенгуру

Хриси , добре дошла  Hug

Мони , радвам се , че си изкарвате добре , малката ще свикне , не се ядосвай  Hug

# 427
Здравейте и от мен, августовски мамчета! Grinning Ние чакаме нашия малък принц на 17 август. За сега всичко върви нормално. Вече нямам търпение да си го гушна, но пък и така си свикнах с него, да е в мен, че дори като се замисля, че в родилното ще ми го дават да го кърмя и после ще го взимат се натъжавам много. Преди 2 дни бяхме на преглед и лекаря ни каза, че тежим цели 1,850 кг. (31 г.с). Искам да ви попитам Вие как вървите с кг. - Вашите и на бебчо? 

# 428
значи това с по голямата глава е често срещано при момчетата ...няма да се притесняваме мами  Simple Smile
и аз си мислех за Ойлатум да попитам .... значи има добри отзиви. Една приятелка роди преди по малко от месец вече се разкарват с бебчо и аз с тях и я разпитвам за какво ли не. Та тя ми каза че го къпят бебчо със сол. Не знам ... това не е ли остаряло схващане  Rolling Eyes Вие мислите ли да капите бебчо със сол???
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=53872 - еи на това сме се спрели ние

# 429
никаква сол няма да слагам.и свеки ме пита за това зимата,ама е толкова остаряло,макар че се практикува от някой мами все още.според мен е излишно и голяма глупост

# 430
  • Варна
lunna pateka ние вече си взехме количка. Спряхме се на Bebe Confort, само че я съчетахме малко - моделът е Loola up, само коша за новородено и столчето за кола са за моделът Streety. Цветът е един и същ и не може да се каже че има разлика в моделът на елементите. Много съм доволна от покупката, поръчахме я от продавалника чисто нова е, при това на половин цена. Моите условия за количката бяха: да е достатъчно висока за моят ръст, лека и с цяла дръжка.

Добре дошла и тук hrisss_ Hug

# 431
  • Варна
ааа за солта - НИКАКВА СОЛ!!!! ако някой се опита да се долижи до детето ми със нещо такова просто ще му стъжня живота  #2gunfire

# 432
  • София
Привет коремчета и от мен. Аз съм на море и си прекарваме чудесно с бебо. Само наминавам да пиша, браво на всички за хубавите новини.
Аз съм на преглед след морето да видим бебо колко ще е надебелял след морето и нон стоп яденето тук Flutter.

# 433
Както казваше една мама във форума - бебето да не е салата, че да го овкусявам със сол!!! Шегата настрана, никаква сол, това са хипер вредни остарели бабешки прищевки.
Количка още не сме избрали, имах си един фаворит, но като я видях на живо се разочаровах и сега пак съм в чуденка. На 24 юни ще ходя в Сф, ще отида да разгледам и там каквото има /че при нас в провинцията наличният избор е ограничен/ и сигурно ще реша вече.
Мони, Теди, радвам се, че си прекарвате добре на моренцето!
Киселините и мен почнаха пак да ме тормозят, а вече нищо не ми помага срещу тях. И аз като Ариана забелязвам, че от въглехидратите най-често се получават, та избягвам да ям доста неща. Яде ми се много шоколад и сладолед, но гледам да не ги доближавам, че после няма сън нощем. Хапвам повечко плодове, но и от тях явно няма ефект, та вечер се събуждам многократно с изгарящ хранопровод и стомах, кошмарно е.
Мария, лек последен работен ден!
Иве, ти стискай кълките, ще удържиш, мъжка майка си!!!
За големите глави, писала съм и преди по темата, Калоян вървеше с по-голяма главичка, но ето че пу-пу да ми е жив и здрав, чудесен се роди!

# 434
Привет, ако знаех снощи, че има още кукувици тук нямаше зорлен да стискам очите и да се разхождам по стаите Peace
Никаква сол, мас, и други подобни щуротии. Naughty
На новите мами- добре дошли, радвам се,че ставаме все повече.  bouquet
За тези които са на море- приятно изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт