Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Някой знае ли нещо за blizoo

В чужбина е. Каза, че май ще постои по-дълго там. Надявам се всичко с нея да е наред!  Peace

Zlatyt, честит рожден ден! Да си жива, здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

Приемам предложения за заглавия на следващите теми. Ако някой го осени музата - да сподели!  Wink

# 616
# 617
maria_1980  след прегледа те чакам да споделиш хубави новини  Grinning

# 618
# 619
  • София
Ох вече изперквам, предпоследен ден ми е на работа и вече едвам избутвам...а исках да оставам да работя повече. При мен е въпрос на настройка, ако бях се навила че ще работя още 2 седмции сега нямаше да съм така...но сега като съм на финала вече и ми е много тежко Simple Smile
Утре ще ходя при личната да ми завери амбулаторна карта -не съм имала такова чудо до сега и в четвъртък съм на консултация ще ми пускат всички изследвания, МБ и болничния Simple Smile Ще видим и бебка как е, че от 1 месец не съм я виждала. От снощи се върти много така ме натиска отгоре и вътре...нощем спи обаче явно защото не ме притеснява - няма да се оплаквам много  Laughing

# 620
Ето ни и нас след прегледа. Бебко е добре върви си според седмиците, нито бърза нито изостава, с главичката надолу е и живот и здраве ще раждам нормално. Изследванията също са ми добри и ще спирам малтофера  Party Party

# 621
С появата на талисманчето ни, се ентусиазирах и започнах с подготовката на багажа за болницата. Следващата седмица ще започна и с подготовката на нещата на бебето и преподредбата на дома.

# 622
Здравейте, мамчета. Аз днес цял ден разглеждам и избирам количка, легълце, ваничка, дрешки аксесоари и т.н и вече се пообърках. Искам някой да ме посъветва, ако има поглед върху следните 2 артикула, на който се спрях.
Ето ги http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9131&cat=66 за количка
и http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=534  за легълце.
Благодаря предварително.

# 623
Zlatyt Радвам се, че при теб и бебко нещата са ОК и се развива в седмиците  Grinning Дано и за напред да е така.

# 624
karmelita666 ,имах количка Cangaroo с Маги ,не е мръднала.Сега капарирахме пак на същата марка друга количка с цяла дръжка,че ще ми е необходима за да държа с едната ръка каката.Така,че моето мнение за количката,че е на много добра цена,за нещата които включва,дано да ви е здрава ако се спрете на нея.

# 625
Здравейте, мамчета. Аз днес цял ден разглеждам и избирам количка, легълце, ваничка, дрешки аксесоари и т.н и вече се пообърках. Искам някой да ме посъветва, ако има поглед върху следните 2 артикула, на който се спрях.
Ето ги http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9131&cat=66 за количка
и http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=534  за легълце.
Благодаря предварително.
Кармелита и аз съм харесала същото легълце. Гледах го на място и ми се струва страшно удобно. Матраците, които вървят с тях не са нищо особено, но според мен на първо време и те ще вършат работа.
За количка още се чудя, но май ще купуваме от тези на hauck 3в1.... Но за нея има още време... Ще се почудя още...
Тази, която си пуснала също ми се струва добра - единственото, което ме притеснява е, че е много светла - дано не трябва да се пере всяка седмица.
Офф пак се разписах.... и то само глупости  Laughing
Хайде, момичета, оставям ви  Hug  Hug  Hug

# 626
karmelita666 днес точно гледах нея и Викторията. Казаха ми, че са здрави дотолкова, колкото да отгледат едно дете, но пък за какво ни е за повече. Има си всичко и разцветката е добра, материята е непромокаема и чантичката е много добре направена и голяма. Аз ходих във един склад в Бургас и като ми казаха цената  #Crazy гледах точно така - 360лв. Аз се бях спряла на Виктория, но от миналата им колекция (сива със синички кантове), за съжаление новите им разцветки не са много хубави, но като ги видях на живо горе - долу биват и цената също е много добра - 290лв., но е само количката(без кош за новородено и без кошницата), чантата е по-малка. И двете си имат покривало за крачета. Сега със милото ще отскочим до Хиполенда да ги види и той на "живо" и тогава най-вероятно ще закупим една от двете, НО от този склад. Имат и гаранция, ако не се лъжа момчето каза две години, ако са закупени от него. Така че за тази сума количката е супер. Мой приятелки масово са се насочили към нея, а някой вече гледат и вторите си деца със тях. Всичко е до късмет колко ще е здрава количката, но предпочитам да дам такава символична сума, а останалата да я вложа за нещо друго полезно за бебо  smile3503

# 627
Здравейте момичета. Аз бях днес на отворени врати в Майчин дом. Започнаха с лекция за продукти на Eucerin, които са подходящи за бременни. После една акушерка/сестра (?) ни отговаряше на въпроси и след това ни разведе из стаите, показа ни виповете и останалите, видяхме и бебенцата - милите толкова са малки и сладки  Heart Eyes baby_neutral Стаите малко занемарени и отчаяни изглеждаха, но пък за 3 дни предполагам все се изкарва (аз все още съм за Шейново, въпреки, че още не съм ходила там). Хубавото е, че стаите са си с баня и тоалетна към всяка - тези, които са по 40 лв на ден - вътре са по 2 легла. Доколкото разбрах бебнцето може да си е при нас постоянно, ако искаме. Учат как да се кърми, как да се изцеждаш - казаха, че може и да не си носиме помпа за изцеждане, а на ръка, на някои така им било по-удобно  Rolling Eyes. Не искат нищо за бебето само памперси и мокри кърпички. За майката - тоалетни принадлежности, халат, чехли/джапанки, нощници (можело и от там,но по-добре да си носим), вилица, лъжица.

Вип стаите са по 70 лв на ден, не са лоши, но не са и нещо кой знае какво повече от другите - по-поддържани са, с повдигащо се легло, с фотьойл за посетители Simple Smile, имат си телевизор.

Не ни показаха предродилна и родилна - родилната май беше в ремонт и ще е ок другия месец.

Жената, която ни развеждаше и тези , които видяхме по време на посещението изглеждаха мили, само условията да бяха малко по-добри като цяло.

Извинявам се за дългия пост, но реших, че някои мами може да им е интересно, а пък и да споделя мнение Simple Smile

# 628
Тези, който чакате второ дете задължително ли купувате нова количка за следващото дете?

Ако е издръжлива и не е избеляла първата не ползвате ли нея?
При мен е голяма разликата, но когато децата са през 2-3 години, не вярвам модела да е станал толкова демоде.

Под халат такъв за баня ли се разбира или някой, който се носи над нощницата/роба/?
Преди раздаваха освен ношници и халати за над нощниците едни такива зелени  затова питам.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 17:45 от viola2003

# 629
ох, незнам за халата - чак сега като каза и се сетих, че не се поинтересувах  Rolling Eyes Предполагам, че такув за над нощницата, който да си наметнеш, а пък за баня - аз лично не ползвам хавлии/халати, а голяма кърпа по принцип, та незнам.

Общи условия

Активация на акаунт