90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Smile  загледах се в снимките ти - колко си висока, защото за тези кг изглеждаш доста добре, аз съм 170, а на 63 кг приличам на... #Crazy може би някой път и аз ще пусна снимки

# 646
Добро утро! Mr. Green
Smile - в момента също изглеждаш много добре, но наистина ти пожелавам да достигнеш твоите 52 кг, защото там просто няма нищо излишно Crazy
След белтъчен ден -600гр baby_neutral Днес - варива  ooooh! хич не знам какво ще да е менюто... newsm78 Лек, минусов ден на всички Hug

# 647
Smile, и сега изглеждаш добре, но явно 52-53кг са "твоите" килограми, сигурна съм че ще ги постигнеш!

След вчерашният плодов -900гр, но вчера май прекалих с плодовете, за малко да се наям и с друго, от нерви разбира се /оказа се, че след свършване на майчинството ще ме съкратят/, но издържах! Преди как се освинвах като бях нервна, не е истина!
Извинявам се за спама, но ми се искаше да споделя!
Днес белтъци
З: кафе и диня
О: пилешка пържола със салатка
В: като обяда

Хубав ден на всички!

# 648
  Добро утро на всички.
  След вчерашните варива не съм мръднала на никъде. За днес съм решила за закуска да са банани. За обяд сигурно ще са спагети, а за вечерта нещо сладичко.
Smile!, изглеждаш много добре и сега Hug 

# 649
Добро утро фиданки  Hug
Аз си пийвам кафенце във вашата компания  kaffeetrmker_2

Смайл  #Crazy няколко пъти се връщах да гледам снимки, че то много периоди  Laughing Peace
чудесно ти стоят желаните килограми, въпреки че и в по тежкия си период изглеждаш добре.
Има хора на които кг им отиват  Wink И аз да попитам колко си висока, че и на мен 52-53кг ми стоят най добре  Heart Eyes
А как смъкна преди, с диета или спорт  newsm78

zveti81, съжалявам за лошите новини, но както казват хората- Всяко зло за добро!  Hug

Днес белтъчен:
З: Кафе и ябълка
О: тиквички на фурна с кисело мляко
В: пилешки хапки на тиган със сметана и салата от зеле

Усмихнат ден на всичи    bouquet

# 650
Момичета да се похваля най-сетне след около 8 дневно затишие днес -1 кг.Днес съм на плодове
за закуска -купичка с череши а за после не съм решила още.
Лек минусов ден  Peace

# 651
  • София
И мен ме заинтригува много, Smile! браво!

Какъв режим прави, когато постигна 52-53? Прекрасно ти стоят!
Колко си висока? Сигурно поне 168  Thinking

Аз например съм 160 тапа, и най-добре съм на 45 ...

Снощи имах изцепка, белтъчен ден ми беше, но откачих за сладко. Два часа се борих със себе си, накрая се предадох. Ядох сладко. Здраве да е. Имам +500 гр. тази сутрин, но ще ги оправя днес.
Продължавам с варивата.
Мисля да си сготвя леща и много оскъдно да я хапвам. Сигурна съм, че днес ще оправя мазалото от снощи  Twisted Evil

# 652
Здравейте фиданки,
Чета ви редовно, но рядко пиша.Тъкмо се реших и нещо стана и ми се изгуби съобщението.Защо така?
Исках и аз да се похваля, че днес ми е 16ден плодов и съм вече -2кг.Решила съм да съм на череши.
Лек ден на всички

# 653
Така.........виждам, че сега няма проблем.Разглеждах ви снимките и да ви кажа момичета изглеждате си страхотно.Аз на този етап мога само да си мечтая да изглеждам така.
Но друго исках да ви кажа.Не се карайте, моля ви.Разваляте хубавата тема.Всички тук, които повече четат или пишат сме , за да се подкрепяме. Това е особено важно за такива като мен, които другаде не получават подкрепа на начинанията си.
Лек и минусов ден а всички!

# 654
  • София-Младост
О иа и други плодови днес, аз отпочнах с банан, после има диня, ягоди, череши...обичам го този сезон Simple Smile))
Имам леко покачване от онзи ден, вчера за пръ път забравих да се премеря Simple Smile) Но нито ме притеснява, нито ще се ограничавам и ще изям 5 череши по-малко;) В комбинация с месечните промени всичко си се нарежда. Това никога няма да го разбера имам 1-2 дни в месеца, в които съм като озверяла, яде ми се от всичко, но каквото и да хапна не ме засища, само ми става тежко после Sad
Утре ми е белтъчен и се чудя дали да не си приготвя мусака от тиквички...без заливка, режимно ми се вижда Simple Smile

Smile успех, много хубави снимки през всичките периоди Simple Smile)

# 655
  • София
Добро утро,

zveti81, и аз съм на същото положение, но на мен ми го казаха точно преди да изляза 45 дни преди раждане.

Smile! Изглеждаш супер. Браво.

Днес  З: зелен чай+кафе+ябълка

О: Грах, май ще е от консерва, че с малкото джереме няма да смогна да направя друго
В: Същото но половината

Хубав и изпълнен с много минуси ден!   bouquet

ПП Ето и от мен няколко снимки http://petyyaa.snimka.bg/other/predi-sled-i-sled-tova.599338, от най-слабият ми период и от най-дебелия

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 10:04 от Петяя

# 656
Рони, права си! Всяко зло за добро Hug!
Петя, здраве да е Hug! Като погледнеш мъничето до теб и забравяш за всичко!

Имам още едно завъртане до края на първи цикъл, надявам се да видя 7-цата на кантара! Откога си го мечтая Praynig!

# 657
Здравейте! Промених си линийката имам -1кг.
Днес съм на млечни с домати и краставици

Днес в Кауфлант  видях електронни кантари май марка ДОМО newsm78,намалени на 9.99. Отворих един да  пробвам и много странно ...изкара ме 77кг. ,сложих двете млека ,а тях 2.4 кг newsm78, бях го сложила на равно върху плочките ...накрая се отказах да купувам,ще си карам с механичния.
Моят ел.кантар е сравнително скъп и в указанието му пишеше,че не може да мери точно неща,които тежат под 10кг.За тази цел се ползват кухненски везни.Пробвах няколко пъти да меря детето и не става,добре стваше когато се мерих с него и без него и вадих резултата.

# 658
Цитат
И накрая - Фиона, погалването не ми е силната страна. Странно как не си го забелязала.
По-оригинално щеше да е да ги обвиниш в мазохизъм.
Не съм си поставила за цел да анализирам ''творчеството'' ти.Но не мога да подмина набиващите се на очи дразнещи подмазвания на съфорумките,както и твоите недостоверни твърдения-как така преодоля законите на физиката и не се сдоби с отпусната кожа след свалени 50 кг, newsm78? С пожелание за по-добра двигателна култура,наред с хранителната такава!!!!

# 659
Здравейте,искам да попитам , сока от един лимон изцеден в 200ml вода , ако се пие сутрин на гладно, дали се брои за закуска??? Минусов ден на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт