90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 515
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте! Промених си линийката имам -1кг.
Днес съм на млечни с домати и краставици

Днес в Кауфлант  видях електронни кантари май марка ДОМО newsm78,намалени на 9.99. Отворих един да  пробвам и много странно ...изкара ме 77кг. ,сложих двете млека ,а тях 2.4 кг newsm78, бях го сложила на равно върху плочките ...накрая се отказах да купувам,ще си карам с механичния.

# 631
Аз май мога да се похваля с 1 ви режимен ден.
Наистина смених вечерята, но все пак беше месо със домат и краставица, без олио Simple Smile
Вашите резултати ме вдъхновяват, но аз имам наистина много за сваляне Simple Smile))) Още дълги усилия трябват.

# 632
Рядко пиша, но редовно чета Simple Smile и понеже много често напоследък се обсъжда, че трябва да си променим  режима  на хранене и на отношението ни към храната. Та исках да попитам Нана и други приключили с диетата и постигнали вече тези навици, какво всъщност се е променило? Как е било преди и как е сега? Мисля, че не само на мен ще ми е от полза, а на всички борещи се момичета тук. Друго си е да знаеш до какво ниво искаш да достигнеш и друго просто да чакаш и да не знаеш какво става и достигната ли е промяната. Също ми е интересно след първите 90 дни Нана успя ли да промениш начина си на хранене и навиците или не беше достатъчно? спирам с питанките за сега  Simple Smile

# 633
За съжаление, не ми отговорихте  Weary и след вчерашната глупост с макароните, днес пак на въглехидрати!

З - топла вода с мед, кафе, 2 ябълки
О - пица с чушки и кисели краставички
В - 3 препечени филийки хляб ВИТА с лютеничка, 1 шоколадов крем ДАНЕТ

# 634
Днес плодов
з.нямаше
о.2 банана
в.диня

# 635
Geri,  аз не съм много компетентна, но до сега когато е имало такава грешка, по старшите  Peace са давали съвет да се продължи, както му е реда! Ти си постъпила правилно  Hug

Невидимка, аз имам доста до края, но за себе си знам, че няма да закусвам с мазните мекици, баници, пържени филии и т.н, а с плод! Няма да се храня след 20.00ч, освен когато това се налага! Ще спра да пържа, защото в нашето семейство много се тачат пържените храни, но сег аразбрах, че и печени те са все така вкусни! Ще пия поне 2 л. вода! И ще избягвам да смесвам отделните видове храни  Peace
Може би и до други изводи ще стигна, но до финала имам 2/3  Mr. Green

# 636
  • София
Тук съм, мързи ме да ви следя Laughing
Днес съм пак 69.800, утре сигурно наново 70.200 Laughing
Така ще е, но няма да се предам.
З- няма
О- мъфини от тиквички
В- миш-маш( много Confused)
Успешна вечер момичета.....и спокойна!

# 637
Цитат
Та исках да попитам Нана и други приключили с диетата и постигнали вече тези навици, какво всъщност се е променило? Как е било преди и как е сега? Мисля, че не само на мен ще ми е от полза, а на всички борещи се момичета тук. Друго си е да знаеш до какво ниво искаш да достигнеш и друго просто да чакаш и да не знаеш какво става и достигната ли е промяната
Няма кой да ти каже дали е достигната или не,освен теб самата.Плюс това нагласата към света,в частност към храната и консумирането ѝ е толкова индивидуална,че не знам как някой друг би ти отговорил.И е въпрос на настройка,на психика и т.н и т.н..И мацки,тази сервилност към една от потребителките във форума,леко дразни.Имайте малко достойнство,не задавайте каквито и да е въпросчета,за да ви погалят по главите като послушни и изпълнителни  кученца. WinkС добри чувства.

# 638
  • София
За съжаление, не ми отговорихте  Weary и след вчерашната глупост с макароните, днес пак на въглехидрати!

З - топла вода с мед, кафе, 2 ябълки
О - пица с чушки и кисели краставички
В - 3 препечени филийки хляб ВИТА с лютеничка, 1 шоколадов крем ДАНЕТ

Божеееее, снощи тръгнах да ти пиша и забравих защо Joy Joy Ох, ама съм и аз.
Да, да, добре си направила Peace Утре си карай плодов.

# 639

Невидимка, аз имам доста до края, но за себе си знам, че няма да закусвам с мазните мекици, баници, пържени филии и т.н, а с плод! Няма да се храня след 20.00ч, освен когато това се налага! Ще спра да пържа, защото в нашето семейство много се тачат пържените храни, но сег аразбрах, че и печени те са все така вкусни! Ще пия поне 2 л. вода! И ще избягвам да смесвам отделните видове храни  Peace
Може би и до други изводи ще стигна, но до финала имам 2/3  Mr. Green

Аз до тези изводи стигнах преди няколко години, когато научих много неща за това как да се храним здравословно. Единственото което съм бъркала, а ми се струва доста важно да не се яде 2 часа след плодове и да не се смесват плодовете. А аз преди режима ставам от сън, ям една ябалка и след 30 мин. мляко с мюсли smile3511.
Въпроса ми беше главно да разбера дали след режима ще започна да приемам храната само като необходимост или ще продължавам...(всички знаем).  Осъзнавам си грешката, че ям прекалено много сладко и това ми е проблема. Надявам се да се укротя скоро Praynig

# 640
Привет на всички. Днес започвам 2-та четворка-след първата-2кг.С мъжът ми започнахме заедно и той е свалил 2кг. Хубаво е че сме заедно-защото на моменти-аха да хапна нещо извън определеният ден-и той ме спре,после пък аз него, но вече започнахме да свикваме и се радваме.
Да дам и аз отчет за днес. з-две кивита, о-яйца на очи и един домат,сз-1 портокал,в-пилешка пържола с салата дом.и краставици.Лека вечер и много свалени кг.

# 641
  • София
Рядко пиша, но редовно чета Simple Smile и понеже много често напоследък се обсъжда, че трябва да си променим  режима  на хранене и на отношението ни към храната. Та исках да попитам Нана и други приключили с диетата и постигнали вече тези навици, какво всъщност се е променило? Как е било преди и как е сега? Мисля, че не само на мен ще ми е от полза, а на всички борещи се момичета тук. Друго си е да знаеш до какво ниво искаш да достигнеш и друго просто да чакаш и да не знаеш какво става и достигната ли е промяната. Също ми е интересно след първите 90 дни Нана успя ли да промениш начина си на хранене и навиците или не беше достатъчно? спирам с питанките за сега  Simple Smile

Това че съм правила три пъти 90-дневната диета е, защото аз тръгнах от много високо тегло - 123 кг и целта беше да го редуцирам максимално.
А това с едно завъртане няма как да бъде постигнато. Целите определям в процеса на сваляне, съобразно движението на кантара. Време имам достатъчно, а и то не е важно. Важното е да достигна това, което съм решила да достигна. Дали ще го направя с 2 или 3 завъртания - за мен това не бе от значение.

Относно храненето - да, определено 90 дни бяха достатъчни, за да свикна да пия повече вода, да закусвам само плодове и да свикна да се храня три пъти дневно в определени часове. И да вечерям най-късно в 18 часа. Обичайно вечерям в 17.30 ч. Не огладнявам след това.

Порциите храна също намаляват, но което е по-съществено свикнах да спирам да се храня в момента, в който се почувствам сита, независимо колко неща има на масата.
Промениха се отчасти и вкусовите предпочитания - преди обичах много месо и месни продукти, сега предпочитам млечните. Сладко никога не съм обичала като цяло, рядко ям - примерно няколко шоколадови бисквити, парче торта или вафла. Но това е на около 10 дни - веднъж.
Не пия алкохол, преди съм си сипвала - сега просто не ми се пие.
Същото важи и за газираното - стигала съм до 2-3 литра кола преди. Сега не помня вече откога не съм пила нещо газирано.

И накрая - Фиона, погалването не ми е силната страна. Странно как не си го забелязала.
По-оригинално щеше да е да ги обвиниш в мазохизъм.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 23:37 от nana77

# 642
Ох, моля се и аз да спра да ям когато съм сита, ама пуста лакомия... Чудя се вече как да си обяснявам на мозъка та да почне да приема.

# 643
Някой ще плува ли на 12ти юни? : ) Ще пробвам да го изкарам тоя воден, пък да видим.

# 644
Здравейте мацки!

Днес - режимна, макар и отново с малки порции.

З: Кафе и абълка
О: Пилешко филе на скара - около 150гр.
В: Зелена салата с домати и краставици с около 50 гр. пиле

Днес ви казах, че ще кача снимки. Не, че резултатите ми в предишното ми отслабване са били чак толкова впечатляващи, но се поразрових за снимки, за да мога и себе си да мотивирам, защото знам, че мога да постигна това което съм решила - да изглеждам така, както се чувствам - неотразима. И освен това вярвам, че всяка една от фиданките и от кандидат-фиданките има също толкова воля и с упоритост всички ще постигнем желаните цели  Hug

Първата снимка е от "Преди" - не желая никога повече да изглеждам така:
Снимката е правена няколко месеца преди да реша да променя начина си на живот. От този период на живота си нямам снимки в цял ръст - мразех фотоапаратите!
8ми Декември 2006г. - 72-73кг.

Следващите снимки показват "Отслабването"

6 месеца след началото на режима:
7ми Юни 2007г. - 63кг.
7ми Юни 2007г. - 63кг.

Още 3 месеца по-късно:
Септември 2007г. - 60кг.

Почи година след началото на диетата:
8ми Март 2008г. - 57кг.
8ми Март 2008г. - 57кг.

И времето по което започнах да задържам около 55 кг:
Август 2008г.
Август 2008г.

И с умиление и билка споделям снимки, които бих могла да нарека "След"
2010г. най-накрая достигнах мечтаните 52-53 кг...

Март 2010г.
Юни 2010г.

Но ето, че без да се усетя се успокоих и дойде ред на следващата снимка:

Не правете като мен Naughty - за една зима върнах половината килограми свалени с толкова труд и стигнах 63-64кг.:

Февруари 2011г.
Април 2011г.

Така че... Утре варива  Laughing

За закуска съм си приготвила две ябълки, а обядът ще е черен боб - ммм много го обичам и днес мама е помислила и за моята диета и ми е сготвила отделно - без мръвка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт