90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Lamarinke - ама ти никак не си пълна. Ако това е било в началото представям си те сега...

Първият ден минава доста добре. Тиквичките станаха малко гадно, но геройски само с тях се задоволих. Чудя се да се мъча ли довечера с тях или да хапна месо някакво със салата.
Прегрешение, ако може да се смята за такова ми е половин лъжичка мед, понеже съм болна и ми стана изведнъж доста зле, всичко ми притрепера.
 Peace

# 616
Ами аз и половинката всяка сутрин прегрешаваме - в топлата вода, която пием за закуска, добавяме и по лъжичка мед и сокът на половин лимон. След това изяждаме по една ябълка и това е. Не забелязвам да ни вреди, но сигурно не трябва де, знам ли.

# 617
did_ka на тази снимка съм точно 63 кг. http://lamqta.snimka.bg/other/az-i-90-dni.599203.23837894 /парола: azi90dni/ и можеш по-ясно да видиш колко 10 кг. излишни имам по гърба, ръцете, корема, Д-то и бедрата...мекдан за сваляне голям Laughing

sanitkata благодаряяяяяя Hug

# 618
  • София
Здравейте фиданки!Отчитам се за днес!Закуска - кафе и банан, обяд 3 филии с лютеница, вечеря - 2 филии лютеница и сладичко.Много минусчета ви пожелавам!

# 619
Днес плодов, до момента - парче диня, един банан, шепа череши, по-късно за вечеря ще хапна краставичка!
Отслабващ ден на всички!

# 620
Отчет за днешния белтъчен ден:
З- банан
О- домати, краставици, сирене
В- омлет с гъби и кашкавал и салата

zveti81, хубава ли беше динята? Аз още не съм купувала. Карам на любимите ми череши в плодов, но май ще ги разлюбвам. Много се подувам.

Момичета, кажете какво пиете като ви хване вирус? Днес си взех Тайлол и чак като изпих един видях, че съдържа захароза. Като се прибрах в къщи намерих един Колдрекс - и той същата работа.

# 621
  • София-Младост
Момичета, кажете какво пиете като ви хване вирус? Днес си взех Тайлол и чак като изпих един видях, че съдържа захароза. Като се прибрах в къщи намерих един Колдрекс - и той същата работа.
Това винаги ми  се е виждало прекалено...здравето е преди всичко!

# 622
Привет момичета  Hug
днес плодов  Simple Smile
З: кафе и кайсия
О: 2 банана
СЗ: ягодки
В: ябалка и кайсия

LamaRina , ще кажа че изглеждаш чудесно, но има какво да се смъква  Peace
понеже и аз стартирах от толкова  Mr. Green Колко си висока, кой ден си и колко си свалиа  Whistling
Надявам се не досаждам   bouquet

Вчера, тази торта  дето я правих,
стана чудна, но си отядох сладко за няколко въглехидратни дни  Heart Eyes

# 623
LamaRina, все едно гледам моята "снага"... И аз не си харесвам точно "гърба, ръцете, корема, Д-то и бедрата". Приятеля ми се шегува като ме пита "Че то остана ли нещо, което да си харесваш?", пък аз му обяснявам, че от бюста не искам да свалям нито грам  hahaha Joy

Ще взема и аз да пусна после от вкъщи малко снимки...

Моите ще са в три варианта:
1. Преди 4 години
2. Две години по-късно - 20кг. по-малко
И третия вариант ще е озаглавен "Не правете като мен" Naughty или:
3. Какво се случва когато забравим колко трудно се отслабва и започнем пак да се тъпчем.

Ох никак не ми се яде и се чудя какво да вечерям... Thinking  За обяд хапнах пилешко филе на скара, но за вечеря май ще наблегна на зарзавата повече и ще вмъкна мръвка между другото...

skica, аз не обичам такива разтворими напитки. Когато настина пия един ефералган и един упсарин, разтворени в половин чаша вода и повтарям процедурата след 4 часа. За мен действа като вълшебен елексир... И задължително комбинирани витамини сутрин.

# 624
Това винаги ми  се е виждало прекалено...здравето е преди всичко!
Еее, Ала-Бала, стига и ти сега. Като майка ми - мрън, мрън  Peace Ако мога да пия нещо по-подходящо, защо да не го съобразя с диетата. Иначе си права, че здравето е преди всичко Simple Smile

Мерси, смайл! Simple Smile

# 625
  • София
Ами просто пий парацетамол на хапчета и нурофен. Плюс витамин С. Същите съставки като Тайлола, ама без захар.

# 626
 hahaha Смайл, и аз така, като изброявам на моя кое не си харесвам и той ме пита същото Joy
Ех и на мен да не ми се хапваше, аз от сега си правя меню за утре и се облизвам Simple Smile
Но да знаете че съм голяма мазохистка, когато най-много ми се яде - гледам кулинарни блогове  Mr. Green

# 627
Ами просто пий парацетамол на хапчета и нурофен. Плюс витамин С. Същите съставки като Тайлола, ама без захар.
Хитро! Мерси много!

# 628
Хитро! Мерси много!
Наистина хитро, човек като не му е до главата не се замисля, но недай боже да се случи, по добре да е  подготвен  Peace

# 629
Отчет за днешния белтъчен ден:
З- банан
О- домати, краставици, сирене
В- омлет с гъби и кашкавал и салата

zveti81, хубава ли беше динята? Аз още не съм купувала. Карам на любимите ми череши в плодов, но май ще ги разлюбвам. Много се подувам.

Динята беше хубава, продават я за гръцка, пробвай и ти! А за черешките много фиданки казаха , че им докарват +ве, и затова хапвам по-малко от тях!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт