90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Привет и от мен, не бях писала одавна, но режима се спазва без отклонение. С наближаване на края на диетата, установявам че трябва да се уча как да запазвам свалените кг. Днес въглехидрати - закуска-ябълка+кафе, О и В - бейк ролс и вафлички + малко натурален шоколад - вечерях преди половин час. Но пък толкова вафлички досега откакто правя диетата не съм хапвала - по 3 де, но аз не си падам по сладкото, а днес ми се прияде.Всъщност въглехидратното меню ми е най-кофти. Предимно съм хапвала препечени филийки със салата и вече ми поомръзнаха. Интересното през цялото време откакто съм на режима е че в часовете за хранене доволно се засищам, и след 1-2 часа все едно не съм яла нищо, а това ме удовлетворява и ще продължа и през септември вероятно.Лек неделен ден от мен.

# 736
  • София
Вечеря -диня,само на плодов се отпускам да ям след 18ч при мен това само работи за минус Twisted Evil
Мидичке почнах ще включа и една каланетика Mr. Green ти постигнали това което искаше като кг и визия?

# 737
Привет Simple Smile Спазвам диетата,снощи имах прегрешение,но днес си продължавам по план въглехидрати
З-череши
О-салата от домати,краставици и чушки със сусамово хлебче,минерална вода
В-парче шоколадова торта

Имам едно питане-защо трябва да има почивка???Това не е диета,а режим на хранене,включва всичко необходимо,мисля,че няма проблем да се продължи с основните принципи.На закуска плод,обед и вечеря да не се смесват храните

# 738
отчет
з кайсия
о и в пилешко филе с гъбен сос и салата

# 739
Нова тема Заповядайте   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт