90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Днес ми е 22-рия ден от диетата и 1-то прегрешение.. Денят ми беше нережимен
Сега да опиша Laughing
Закуската си беше както трябва да е - няколко ягодки
в 12 ч хапнах царевица на пара 200-250гр
след 2 ч моята най-добра приятелка си празнуваше рождения ден и реших, че днес ще прегреша, защото за мен е по-важно да се забавлявам с приятелите си и да ги уважа, а не да капризнича, че съм на диета.. хапнах си от всичко по-малко и отново очудващо за мен не си изядох всичко.. моите наблюдения от 90 дневната диета до тук са, че ме научи да спирам когато вече съм се нахранила и да не ми става тежко след това.. хапнах и 1 парче торта.. доста сладичко ми стана Mr. Green утре си продължавам режима със съответстващия ден въглехидратен Simple Smile порциите ще са ми мънички.. ще си хапна плодче за закуска, а за обяд 1 или 2 филийки вита пекнати с лютеничка, а за вечеря 1 филийка Blush понеделник плодчета и във вторник ще се тегля и ще ви кажа какво е дереджето Laughing утре и в понеделник мисля да не се тегля, защото днес наистина си изкарах прекрасно и не искам да си развалям настроението, ако имам по-голям минус hahaha
На всички ви желая много минусчета  Hug Heart Eyes

# 691
  • София
ДВ
Отчет за 2 дни имам -500гр,днес обаче ми прилоша в 17ч и хапнах ядки,това имаше по ръка в колата.Утре няма да се меря а след плодовия.
Това с увисването на кожата си е индивидуално,имам познати момичета които са свалили много но не са като мен,моя корем увисна и след 5 и след 10 кг.Но пък има триумф който върши чудесна работа Heart Eyes а след месеци ако сваля това което искам и хирургия,друго няма да помогне Twisted Evil

# 692
Здравейте на всички,

Доста изчетох по темата през последните няколко дни и вече съм решила - от утре започвам и аз. Тъкмо в неделя обичайно си похапвам омлет около обяд, така че добре ще пасне като първи белтъчен ден. Не ми се ще вечерта пак да ям яйца, но щом са такива правилата, ще спазвам. А и не обичам много месо, да си призная и вкъщи рядко готвя такива неща. Килограмите ми в момента са 64-65, целта е 56-57, ако стигна до 55 ще е супер - толкова не съм била от 9-ти клас в гимназията Simple Smile Решила съм да се меря сутринта на всеки белтъчен ден, за да не се вманиачавам прекалено и да обуздавам нетърпението си!!!

В.

# 693
... малко варено жито, нали е задушница ...

Тъкмо това исках да питам - нали е задушница - баба ми е оставила моята част от житото... Може ли да си го хапна утре във въглехидратния ден? Много ме подкрепя бабчето - даже ми е оставила житото по-малко подсладено - да е по-диетично, както се изрази тя hahaha

А колкото до отпускането на кожата - вярно, че аз 20кг. ги свалях в продължение на година и половина, но кожата ми не се отпусна изобщо, а стрии имам едва забележими само по бюста, откъм подмишниците, но те ми се образуваха от напълняването, не от отслабването...  Peace

П.П. Абе момичета, малко офтопик - вие какъв аватар виждате за моя профил - два дни си сменям от работа аватара и си слагам снимка, на която съм само аз, а като се прибера вкъщи и пак ми е снимката с мойто слънце...  newsm78 Моя телевизор ли не работи правилно или да ходя да питам управата какво не ми 'аресват на самотната фотография...  Crazy

# 694
  • София
Smile, двамца сте hahaha Joy
Житцето как ми е на сърце Heart Eyes Освен утре да приготвя едно Thinking
Днес цял ден на боб, е, и няколко стафиди в шоколад  Blush

# 695
  • София
Аз преди да забременея отслабнах с 20 кг и нямах увисване и стрии,ама след бременноста е друго.
Жито във въглехидратния

# 696

Smile! - много е хубаво някой да те подкрепя и да се съобразява с хранителния ти режим Mr. Green аз хванах баба ми да е прави и тя та и се обаждам всеки ден да е питам какво е хапвала и как и е минал деня Laughing

# 697
  • У дома... някъде
И аз вчера си хапнах жито във въглехидратния ден,но освен това доста сладки неща ядох  Embarassed и обичайните филии с лютеница.Днес ми е плодов ден и ще съм на праскови и ябълки.С водата ми е голям зор откакто е по-хладно,но днес ще трябва да пия доста,че май глад ще ме мори от сутринта.
За 8 дена съм -1кг.Не е много,но за някои прегрешения си търпя наказанието. ooooh!

# 698
Добро утро момичета  Hug и прекрасен ден   bouquet

Днес бобов ден:
З: кафе и фреш от грейпфрут
О: боб и салата
В:  боб и салата

# 699
здравейте
и аз да се изкажа за увисването моята кожа увисва на корема не много но не е опънато и гладко то и повече от там имам да свалям най вероятно ще се оправи

след вчерашния въглихидратен в момента съм 55,2 кг и има още какво да се желае,  мога да кажа че не се харесвам на 55 кг  Embarassed можеби по отрано трябваше на спорта да наблегна

днес за закуска  хапнах череши за следващите ядения не съм решила още нямам и много избор де  Crazy

# 700
Рядко пиша, но редовно чета Smile и понеже много често напоследък се обсъжда, че трябва да си променим  режима  на хранене и на отношението ни към храната. Та исках да попитам Нана и други приключили с диетата и постигнали вече тези навици, какво всъщност се е променило? Как е било преди и как е сега? Мисля, че не само на мен ще ми е от полза, а на всички борещи се момичета тук. Друго си е да знаеш до какво ниво искаш да достигнеш и друго просто да чакаш и да не знаеш какво става и достигната ли е промяната. Също ми е интересно след първите 90 дни Нана успя ли да промениш начина си на хранене и навиците или не беше достатъчно? спирам с питанките за сега  Smile

НЕВИДИМА,аз свалих общо 29 кг.Това ,което се промени при мен:закусвам само плодове,свикнах да не смесвам храните,не ям сладкиши за десерт, а са самостоятелно хранене,не ям между обяда и вечерята боклуци като чипсове солети и други подобни и най-важното не съм пила никакво газирано -не ми се и пие,а и количествата са мн по-малко не преяждам, не се тъпча.

# 701

П.П. Абе момичета, малко офтопик - вие какъв аватар виждате за моя профил -
Не виждам аватар,може би е прекалено голяма снимката и затова не излиза.Обърни внимание колко на колко пиксела е разрешено.Отделно трябва да качиш снимката в някой сайт за снимки,откъдето дакопнеш адреса.

След плодов- разкарат плюса от вчера и съм още -400гр. Много доволна.Simple SmileНа 16.06. ми е първи воден и се надявам да закръгля - 5кг. на за първия месец,което е перфектно.

# 702
Добро утро  Grinning
Да се похваля вчера след плодовият ден -1кг. въпреки че съгреших защото изпих една чаша бяло вино.
Но днес както си е планирано белтъци.Още не съм го измислила  Laughing
Лек минусов ден.

# 703
Привет!
Днес ми е първи плодов след първи воден. Е, върнах си двата свалени след водния кг, но пък за мое учудване имам минус в мерките Laughing Надявам се днес да ги разкарам Naughty и да се засиля пак надолу.
И да се оплача Cry, вчера докато си мия зъбите ми се схана гърбът и сега съм като полуобездвижена, не мога и да тичам в парка. Дано се оправя, че не съм свикнала така....А и как ли ще се отрази липсата на движение в/у резултатите ми....

Хубав и минусов ден, дами Hug.

# 704
Добро утро,

След вчерашните белтъци огромен плюс +900! Дано след днешните варива го намаля на половина!
Май се очертава период на задържане!
З: кафе и ягоди
О: грах със салата
В: като обяда

След още една четворка ще завърша първи цикъл, но все още не мога да намаля вечерята наполовина! Вечер съм много по-гладна от обяда! При вас как е?

Хубав ден и поне малко слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт