90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Фиона, вече ставаш откровено смешна.  Grinning

Нямам никаква идея защо не ми е увиснала кожата, както и нямам намерение да анализирам обстойно този факт. Не знам доколко е свързано това със законите на физиката, но определено е свързано с типа кожа. Явно моята не е такава, каквато ти се иска. И да, определено не приличам на шарпей, за твое съжаление.  Mr. Green

Подмазване в този форум не виждам, най-малкото поради факта, че всеки прави режима за себе си и постиженията или провалите пак са за него.
Когато човек гледа сламката в чуждото око е добре да вижда и гредата в своето.  Wink

# 661
  • София
Здравейте  wavey

Аз влизам да се похваля..... Кефих се, че след водния (който беше преди една четворка) бях свалила 1.1кг, но после почнах нагоре, малко надолу и днес, след вчерашния плодов, съм отново на положението след водния  newsm44
Дано да ги позадържа, че и повече да сваля де...... Имам мн да свалям и няма да постигна целта си май  smile3506 Нооо...колкото, толкова  Peace

Успешен минусов ден  Hug

# 662
  • София
Нана, няма да ти е излишна малко учтивост, наистина.
С най-добри чувства го казвам.

Малко наставнически го раздаваш.

# 663
 JoyКак острокритичната Нана към другите е обидчива,когато става въпрос за нея самата!А честно да ти кажа видяното от снимките ти(със свалените кг) е много далече от представите ми за естетични форми.Опазил ме Бог да ти завиждам.С пожелание за спорен(спортен)ден! Wink

[/quote]

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 11:27 от Фиона

# 664
  • София-Младост
А честно да ти кажа видяното от снимките ти(със свалените кг) е на светлинни години от представите ми за естетични форми.
Малко е прекалено...

# 665
Здравейте, момичета!Няма как да не мина и да не се похваля,след като съм само от 5 дена на режима и отново имам -1 кг Grinning!От началото досега са общо -3 кг.Ако продължавам така наистина ще стана със завидно фино телце Joy.Днес съм на варива и отивам да си пълня чушки с ориз Simple Smile.Лек и слабеещ ден на всички.

# 666
Добро утро Simple Smile

Smile, изглеждаш много добре на 52-53 кг. Сега пак си хубава, но и аз знам какво е чувството да се бориш за едно времешния си външен вид. Ще успееш!

След вчерашния ден само на череши(1кг) и орехи съм -1,2 кг (чак не можах да повярвам). Това прави за 8 дни точно -2 кг досега. За днес менюто ще бъде:
з: 1 куп.череши
о: зеленчуци на пара+100 гр.ниском.сирене и 50 гр.кашкавал
в: 2 варени яйца+малка салата
Принципно не обичам да хвърлям храна, затова днес доизяждам разни изостанали неща в хладилника и вече ще си ям и в бетъчния ден едно и също за обяд и вечеря.

Хубав уикенд!

# 667
Eeeeeeeeee  тази тема започна да се превръща в бойно поле.
Айде няма нужда.
Събрали сме се тук, за да се подкрепяме в свалянето на килограми, не да се хапем Confused
От няколко дни ми е откровено неприятно да влизам в темата.
Нека ако някой се дразни от определен потребител да се разбирате на ЛС.

Мен лично не ми дреме грам отпусната ли е кожата на Нана или не, факт неоспорим е, че е свалила 50 кг и е постигнала това с този режим. Когато никой не знаеше отговорите на въпросите, които аз задавах, Нана ми отговори, та състоянието на кожата и е последното, което ме вълнува. Аз искам да отслабна и всяка помощ от някой минал по пътя е добре дошла.

И понеже без да искам се превърнах в адвокат на Нана, мога да ти кажа, Фиона, че кожи не и висят, това понеже съм я виждала на живо, не гола, но от това, което видях, кожи не висяха  Wink

За да не е спам да се отчета.
Днес плодове:
З 2 кайсии
О Праскови
В Диня

# 668
Smile изглеждаш много добре дори и сега.  Hug Hug Hug
След белтъци пак имам +  Twisted Evil
Днес варива:
З - круша + черен чай
О - леща
В - леща
Предстои ми прибиране към родния град за 5 дена и там ще ми е много трудно, че и водния ми ден ще съм там. И кантара ще остане в София, но съм си наумила по-цял ден да карам колело, нещо което тук много ми липсва, и да си разхождам кучето ... Дано само като се прибера не сам с + 1-2 кг. че няма да го понеса.

# 669
Цитат
Мен лично не ми дреме грам отпусната ли е кожата на Нана или не
PeaceНа мен също,дразнят ме небивалиците.След като някой има самочувствието и смелостта да напътства,наставлява,сочи с пръст,укорява,трябва да има смелостта да приеме истината през погледа на отсрещния.Изразявам мнение,престъпно ли е?

# 670
Хайде да не превръщаме и тази тема в една от неприятните във форума Naughty
Подмазване няма,а респект от постигнатото със стрикност,която липсва на повечето от нас! Peace
Ама,каква е истината Rolling Eyes

# 671
Не, не е престъпно, просто мястото не е тук.
Освен това Нана е няма нужда да пише тук, защото е свършила с режима, пише на добра воля, за да помага, заради опита, който има с този режим. Чудо голямо, че била по-рязка с някой. Четете това, което ви интересува. Няма нужда да задълбаваме и да се хващаме за думите.

Колкото до небивалиците...
Аз качих 60 кг с първата си бременност, като поотслабнах не са ми висяли кожи.

# 672
Фактори оказващи вляние за отпускането на кожата:
Kолко бързо и колко килограма сваляте?
Най-важното е в една диета да бъде балансирана и след като сте я спазили да не качите за нула време пак свалените килограми. Когато с помоща на диета и упражнения сваляте бавно и равномерно, шансовете кожата ви да се отпусне се свалят значително. Обикновено кожата която се отпуска е по корема, разбира се и в други области, но това се случва при свалянето на много килограми за кратък период от време. Нормата която се дава за препоръчителна е 1,5-2 кг на седмица. Така организма има необходимото време да се адаптира.

източник:http://dietata.com/2010/10/05/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 673
rony5174, днес ми е 18-ти ден и съм -4 кг. от началото. Висока съм 160 см. и кг. над 54 са много за мен...така, че борбата тепърва предстои Simple Smile

Smile! супер изглеждаш Hug

Sun_chi само така Heart Eyes

elleee, поздравления за минусчето Simple Smile

Днес бобов:
о: леща
в: салата от краставици и домати

Хубав съботен ден за всички. Тук изгря най-после слънце /то както пече, така и след 5 мин. се излиза дъжд де.../, та ще прекараме по-голямата част от деня в разходки Simple Smile

# 674
Eeeee, хич не ми харесва тона в който са написани последните постове  #Cussing out
Който не му харесва какво се пише тук - да не пише!!!!!!!!!!!!!!!!  Naughty
И аз съм на мнение, че не трябва да превръщаме темата  в бойно поле, а да се подкрепяме!
Какво толкова ако кажеш на някого, това което иска да чуе,
това понякога има много добро действие в/у психиката  Peace

Ламаринка  Hug и аз съм 160см, но започнах диетата с 64кг  Embarassed
след първото завъртане смъкнах 6кг и сега се чуствам мнОООго добре
но до целта имам още 6кг да свалям  Mr. Green Ще успеем  Party

Общи условия

Активация на акаунт