Шоколадов сладкиш с майонеза - 2

• 83 690
  • 546
  •   1
Отговори
# 390
labrex разкош  Heart Eyes

# 391
Лабрекс, изглежда чудесно!  bouquet

Да не повярва човек, днес и аз успях да снимам Crazy.
Преди и след женския ни следобед.

# 392
Visible,Лабрекс страхотни произведения!!!
Само бих искала да попитам дали може,Лабрекс да поясни мааалко повече за техниката на това изкушение,впечатлена съм !
Да споделя и аз една снимка от поредния ми опит за сладкиша.

# 393
Само бих искала да попитам дали може,Лабрекс да поясни мааалко повече за техниката на това изкушение,впечатлена съм !

Senshi, просто, лесно и приятно е, ето стъпка по стъпка. Ефектно торте се получава!  bouquet

# 394
  • I want it all and I want it now.
Лабрес   chefБраво   bouquet Много е красива. Фен съм ти на рецептите.  bouquet
Би ли ми казала само това какво е -  1.5 ch.l.razryhlitelya ? Благодаря.

# 395
Би ли ми казала само това какво е -  1.5 ch.l.razryhlitelya ?

1,5 ч.л. бакпулвер, ако има и друго неясно, пиши. Peace

# 396
  • I want it all and I want it now.
Благодаря.  bouquet Включил ми се е автоматично преводача и затова не можах да го разчета.  Embarassed Ще я направя обезателно. Скоро правих и сладкиша с майонезата. Разрязах го на две части. Отвътре го намазах с крема сирене разбито със сладко от вишни. От горе я полях с крем от сметана ,захар и какао. Стана страхотна.

# 397
Хиляди благодарности!!!  Hug

# 398
  • под тепетата
След килограмите мъфини, направени по тази рецепта, най-после се престраших да го направя и под формата на сладкиш с крем! Изпекох в правоъгълна тавичка, разрязах на две, леко сиропирах с кафе ( за моя вкус можеше и още), намазах с крема на labrex, отгоре с ганаш. Няма недоволни, а само пъшкащи, че парчетата хич не бяха скромни  Mr. Green Отново благодарности  - и на sladka hapka , и на labrex   bouquet

# 399
  • София
Моля, който е правил мъфини от сместа да сподели колко бройки стават. Пак ли се пълнят на 2/3 и колко време се пекат? Благодаря.

# 400
  • София
Моля, който е правил мъфини от сместа да сподели колко бройки стават. Пак ли се пълнят на 2/3 и колко време се пекат? Благодаря.
Аз изкарвам почти две дози (т.е. на два пъти пълня формичките) и да, на 2/3. Печенето си зависи от фурната, но не им отнема много време - 15-20 мин. обикновено са им достатъчни  Peace.

# 401
  • София
Благодаря Вени. А на вентилатор ли ги печеш?

# 402
  • София
Да, на вентилатор. Когато ги извадя и поизстинат, слагам отгоре и от шоколадовата глазура - стават много вкусни и много сполучливи.

# 403
  • София
Не съм правила досега сместа на мъфини и малко се притеснявам. Трябват ми за почерпка и ме е страх да не се изложа. Чудех се между тези и банановите мъфини с шоколад, които също стават много хубави.
Иначе сладкиша си го правя редовно.

# 404
  • София
Весе, аз съм с две леви ръце в областта на готвенето, но с този сладкиш никога не съм се дънила   Laughing.
Една приятелка го прави за коледните базари на децата в училище. Всеки мъфин завива в целофанче и връзва с панделка. Изключително удачно е - хем красиво, хем не се прашат и са много вкусни.
Опитай, мисля, че ще направиш впечатление и няма да се изложиш в никакъв случай  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт