Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 512
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и Чао отново !!!
Ние бягаме от София днес
Компа ми се беше прецакал и вчера вечерта го оправиха Simple Smile
Това от нас Simple Smile
Лек ден
До нови срещи

# 226
Добро утро!  Simple Smile

Пия едно кафе и започвам да стягам куфарите. Вчера майстора ме увери, че колата е "шест"  Grinning
А каква жега го дават другата седмица .... Не помня от кога не съм била на море при такива жеги. Миналата година за 5 дни - 2 бани.

До скоро!!!

# 227
  • Варна
Ели, браво, радвам се, че всичко с колата е ок. Наистина много стресиращо точно преди почивката, но затова пък времето ще е супер  Mr. Green Приятно изкарване  Peace
Преди малко успях да приспя Ева без сукане. Чак не можах да повярвам. Последният половин месец само майка ми я приспива следобяд с Червената шапчица. Разказах 2 пъти Червената шапчица, обаче не, не стана. Накрая вече се направих на заспала, тя бесня на леглото и по едно време изведнъж спря да рита, погледнах я, тя затворила очите  newsm44

# 228
  • Сливен
Нея, браво на Евичка и дано вече да се е оправила.
Вес, някой вече беше писал, но това са си е памперс, ама без лепенки. Приготвям се и аз за морето, уж ще ми е по-удобно.
Миа, и ние така я караме с Мая - виж зайчето, кравата, агънцето, гледай, там до дърветата се е скрила лисичка и т. н. в този дух. Освен това на предните седалки има джоб на гърба и там слагам някоя и друга играчка, ама все се случва и да става права за наш ужас.
J.R. и аз имам племенници, имаме си и кака вкъщи ама детето не иска да говори. Знае на всеки обръщението, но използва най-вече тати, дори и когато иска нещо от мен.  Успокоявам се че всичко разбира, а и щом все пак говори по-малко, значи така или иначе ще проговори.
Другото за което се ядосвам е хернията й, не се беше появявала много време и вчера като я къпах пак изскочи. Тъкмо се бях успокоила , че ще ни се размине с порастването  на дребосъчка #Cussing out #Cussing out.
Ели, приятно изкарване на морето!
Мая и тя не ми дава да й мия зъбите, нещо желанието й се изпари и май ще продължавам с един напръстник. Нещо не я вдъхновява кака й с миенето на зъбки Mr. Green, за гърнето - по -същия начин. То е шапка, леген за къпане на кукли, но не и нещо в което да се ака и пишка Crazy.

# 229
Neya, прочетох и реших веднага да приложа... легнахме, затворих аз очите и почнах Червената шапчица, мина половината приказка, аз вече заспивам и усещам че почвам да завалям.... когато чувам "апъмбъпъм" някак далечно.... поглеждам и кво да видя - Бобчо го няма, той си станал от леглото, отишъл в другия край на стаята и седнал да си играе...  Laughing Joy hahaha Аз май себе си преспивах... Та, така..поигра си 15-20мин. след което ме закара на леглото, намести се, посука си и заспа.... Ехх, кога ли ще се похваля и аз.... дано има тема все още!  Mr. Green Mr. Green

Ели, приятно море с много и само положителни емоции!  Hug

# 230
Ехоо , здравейте мамчета Simple Smile

Налепихме тапетите, ама сега кръста ме скъсва .. Стаята е малка ,но сега много се отвори с по светлите цветове. КАто я завърша ще се похваля.

Мъжо днес беше рожденик и много хареса снимките : купих 3 евтини рамки по 1,80 , пантички и винтове за още 2 лв . Принтирах една снимка само на мен с тумбака и една с Алекс , а на третата му сложих две снимки от видеозона на бебо с ясно виждащи се големи ташаци Simple Smile Спестих си 30 лв поне с това направи си сам , ама стана много хубава тройна рамка Simple Smile

Е сега вече да се похваля с големия тумбак :

https://picasaweb.google.com/lil.france/LastDays2In1#

Да благодаря за хубавите снимки на мама Яна931! Спомняте ли си я с Никола, рядко пише вече ... И тя покрай Никола почна да снима , но инвестира "малко" пари в техника и се зае професионално да фота вече Simple Smile

# 231
  • София
Лили, УНИКАЛНО Е.
Малко ме стресира лентичката ти: "Остават 20 дни". Леле, само 20 дни. БоШке миличка, ми то дошло.   Hug Hug Hug

# 232
  • София
J.R. и аз имам племенници, имаме си и кака вкъщи ама детето не иска да говори.
Тина, ми това е единственото нещо по което детето прилича на мен - бърборенето. Че татко и може цяла седмица да си мълчи и да не му направи впечатление. А малката толкова много прилича на него, че чак се съмнявам дали е от мен. Е, сега поне бърборка - значи, мое е детето  Mr. Green

# 233
Прекрасни снимки, Лили! Чудесно изглеждаш!  newsm10
Голямо браво на мама Яна! smile3501

# 234
Здравейте, мили мои!

Лили - Невероятна си! Пу Пу, да не са ти уруки! Хайде дано всичко мине като по вода.

На мен днес не ми е ден, а е само 11:15.

Васил си посини окото (падна от масата), излязохме, на два пъти щях да си затрия ключовете, после си купих домати скъса се плика, върнах се за друг, купих си кафе, за да не си пускам машината, разлях го половината по мен, прибрах се, скъса се за пореден път плика с доматите и ми бутна единствения стъклен пепелник, който стана на сол!!! Докато измета, държаш Васил да не стъпи там, абе ...  ooooh! ooooh! ooooh!

Утре, да е живот и здраве ще се видим с Мия и Мишко. Че не съм ги виждала от общия ни рожден ден, а то дойде време за другия  Laughing

Целуваме ви всички!   bouquet Hug

# 235
  • Варна
Елсън, то няма как да стане от първия път. Лошото е, че ние им миришем на мляко и си го търсят. При майка ми поне не търси млякото и те затова успяха да се научат. Иначе първите пъти /беше в средата на юни/ на няколко пъти пробвахме да я приспива, ама Ева ревеше за мен. След няколко опита майка ми успя да я залъже, че съм отишла за бонбонки /на хомеопатичните Ева им вика бонбонки/ и Ева се успокояваше. От началото на юли всеки ден се приспиват двете /с изключение на вчера/ и вече доста бързо. В събота майка ми даже не й е разказвала приказка, казала й "айде да наним, затвори очичките" и Ева се обърнала на една страна и си заспала веднага. Обаче ще мине доста време докато това стане при мен. Майка ми е в отпуска до 15юли и после ще трябва аз да я приспивам, надявам се до тогава да се е научила трайно и да не провалим организацията  Confused

# 236
O да, разбира се Нея! Наясно съм, че при нас ще се получи доста по-трудно защото аз нямам баба под ръка. Досега майка ми го приспа само веднъж, гушнала го пред компютъра, докато той си гледа любимия "Ягодов сладкиш", но предполагам че умората е надделяла, та не е някакво постижение...
Аз сега за август съм си вкарала един таралеж в гащите, да видим какво ще стане! Ще идват бабите да го гледат, а аз малко ще поработя. Лошото е, че по-голямата част от времето тук ще е свеки, а тя е...  af afwitch ... абе няма достатъчно страшни емотикони. Та, ужасно ми е притеснено обаче мъжа ми настоя за това, че само майка ми сме викали... Изобщоо, стискайте палци да имам търпение и здрави нерви, и най-вече да не ми повреди детето (емоционално най-вече)... Praynig

Стелету, зарязвай всичко и си почивай, утре ще имаш най-прекрасния ден, няма начин! Wink))

Ако някой има желание и търпение, това са нашите летни снимки: Simple Smile
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150199775563742.31993 … &l=8a5ef34ec8

Хубав, спокоен и прохладен ден!

# 237
  • Сливен
Айде да се включа пак, погледаш сме я прескочили вече тази страница Laughing.
Лили, много си хубава, стискам ти и аз палци, че малко остана, много бързо мина врмеето, сякаш преди месец сподели за двете чертички newsm78.
Вчера и днес приспиването е ад, нито песни, нито приказки помагат, дано да е просто период, защото не ми харесва перспективата за приспиване пак на ръцу Crazy.
Елсън, много е сладък Борко, и кротичък ми се вижда.
Стеле, всеки има такива дни, така че стискай зъби, няма да е всеки ден така - поне нали няма друг пепелник вече вкъщи /не ми е много успешен опита за шега май Wink/. Мая и тя днес ми разсипа прах за пране, извади половината дрехи от гардероба, изчовърка пръст от саксията и я прехвърли на една детска тоалетка, старае се детето майка му да не стои без работа Mr. Green.

# 238
  • София
Приветттт в този горещ ден!

Седя полугола и едва си намирам място.

Лилиии - страхотни снимки! Бравос! Изглеждаш перфектно! А колко малко е останалоооо  Crazy
Елсън - много хубави снимки.
Стеле - спирай за днес. Опъни се с една хубава книга и ще видиш, че друго няма да се случи.

Ето малко снимки и от нашето кръщене:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2022757401488.2111104.1020544721&l=2a2f12b3f1

Хайде чао засега, че оправям стотици снимки  Crazy

# 239
  • София
Лили, УНИКАЛНО Е.
Малко ме стресира лентичката ти: "Остават 20 дни". Леле, само 20 дни. БоШке миличка, ми то дошло.   Hug Hug Hug

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разтопих се!
И времето мина неусетно!
Толкова сте хубави!

Весе ЧЕСТИТА ВИ ХРИСТИЯНКА! Heart Eyes Тя е БОНБООООООООНННН!

Общи условия

Активация на акаунт