Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Егати катерачите. Чак до 3тия етаж. Явно и ние ще си затваряме балконските врати вече  #Cussing out

# 691
 Добър вечер!

Лулу дано бързо да отмине и да се захване добре бебчо!  Hug
  Вес  Shocked направо...на 3 етаж! Добре,че не са трошили поне наистина

Аз съм се захванала да шия рокли за рожденния ден,ама да видим до къде ще я докарам Peace И хартиената торта смятам да направя за детската градина и друга уж,ама още не съм намерила рецепта.
  Нея,ако може да пусне линк за някоя изпитана,че не ми се рови в огромното инфо по темата Mr. Green Нямам толкова време...

Ама и нас май ни гони пубертета.София реве за щяло и нещяло,ама и такъв глас вади...  Twisted Evil Тука вдигнахме блока. Вече взех да се притеснявам да не ми пратят социални за тормоз на децата  Crazy
   Хайде лека!

# 692
Вкъщи лепим тапети, т.е. без мен, аз понеже в момента е спрян тока ще чета книга newsm44, Гого заспа и вече няма нужда да пазя кофата с лепило да не влезе вътре.
Елист и ние сме яко в пубертета, и каквито сме гласовити, все някой се обръща след нас, а аз все си повтарям и на мъжлето също че и това ще мине и не го прави нарочно детето. Днес например се наложи да го приспивам с количката в дъжда защото се тръшкаше че иска активно да участва в прицеса по тапето-лепене и не иска да ляга да спи. Та в количката, пускам "пескинки" на телефона и газ!

# 693
  • Варна
Елист, последно време правя само чийз кейкове, че са любими на мъжа ми, но за детска торта няма как да стане украсата отгоре.
Много лесна и вкусна става торта Рафаело на наталина: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109141.0. По средата нареждам банани и кремът е достатъчно маслен, не се налага да слагаш допълнително маслено покритие, можеш направо да сложиш отгоре захарното покритие.
Правих Рафаело за предния рожден ден на Ева, за този още не съм решила каква ще е тортата. Има един крем, който много ми харесва: http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … %80%D0%B5%D0%BC/3. Бисквитените торти стават чудни с него, даже тази сутрин направих една Simple Smile. Мисля си евентуално този крем с пандишпанови блатове, но не съм пробвала комбинацията още, незнам какво ще се получи.

# 694
Да ви се оплача. Тази сутрин мъжа ми води Митко на детска градина и се оказва, че разбили и потрошили и двете детски градини в овча купел 2. Лелките вън на студа полицията вътре там нещо оглежда и децата да се връщат в къщи. Е бясна съм. Що за малоумник ще краде и ще разбива детска градина. Та какво ще намери там?! ? Памперси ли му трябват или играчки?!

Иначе толкова съм доволна от яслата. Митко вече сам си яде с лъжица като голям човек и търпи лигавник. А с адаптацията нямаше никакви проблеми. Днес трябваше за пръв ден да е на цял ден (имат изискване минимум 1 седмица до обяд да са)

# 695
  • София
Да ви се оплача. Тази сутрин мъжа ми води Митко на детска градина и се оказва, че разбили и потрошили и двете детски градини в овча купел 2. Лелките вън на студа полицията вътре там нещо оглежда и децата да се връщат в къщи.

eгати.... на къде отива този свят?!?! Луда работа  #2gunfire

Весс, добре че не сте били вътре, да ви уплашат.... Ние нямаме СОТ, но си направихме застраховка. Мисля че не е зле да се инвестира в такава застраховка...   Thinking

лек ден, и по-малко дъжд  Wink

# 696
  • Пловдив Белащица
Синапова, в повечето детски градини има телевизори, двд-ита разни други техники чат пат. А крадците да не мислите, че им пука от къде крадат. Въпросът е да има нещо насреща.

Лулу, стискам палци бързо да се оправяш. То и аз прокрвих в началото и що рев изревах, много ме беше шубе. Но всичко се оправи. Така че горе главата. А на лекарите - нали знаеш... една благословия. Лекари ли казах, исках да кажа търговци. Естествено не всички са такива, но просто има една порода, които са си за затвор ако ме питате мен.

# 697
  • София
Елист, последно време правя само чийз кейкове, че са любими на мъжа ми, но за детска торта няма как да стане украсата отгоре.
Много лесна и вкусна става торта Рафаело на наталина: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109141.0. По средата нареждам банани и кремът е достатъчно маслен, не се налага да слагаш допълнително маслено покритие, можеш направо да сложиш отгоре захарното покритие.
Правих Рафаело за предния рожден ден на Ева, за този още не съм решила каква ще е тортата. Има един крем, който много ми харесва: http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … %80%D0%B5%D0%BC/3. Бисквитените торти стават чудни с него, даже тази сутрин направих една Simple Smile. Мисля си евентуално този крем с пандишпанови блатове, но не съм пробвала комбинацията още, незнам какво ще се получи.

Ееее най-накрая и аз да мога да се включа нещо по темата с торти и прочие вкусотии - и аз правя тортата Рафаело на Наталина, но с готови блатове  Simple Smile /всъщност това е единствената торта, която мога да правя  Blush/. Невероятно лесна и вкусна е, но без да слагам банани, ягоди или др. плод. Просто е страхотна...и украсата може да се направи без особени умения!

# 698
Привет!
Днес празнуват две от любимите ми ноемврийчета-Емо и Криси на Яничка!Макар че тя не се е отбивла скоро аз да им честитя и да им пожелая едно незабравимо детство!

# 699
  • София
Честит Втори Рожден Ден на Емо и Криси!
Да са все така сладки за радост на мама и тати...Много здраве и игри! Весел празник!

Ехееее почнаха рождените дни! Големи вълнения!!!

# 700
  • София
Честит рожден ден, Криси и Емо!

Бъдете много здрави, щастливи и усмихнати! Весели детски игри!!!

# 701
  • Варна
Ехееее, рожденните дни почнаха  Mr. Green

Яничка, да са ти живи и здрави Криси и Емо и много да те радват    bouquet

# 702
Здравейте, момичета Simple Smile.
Яничка   bouquet, честити рожденици, да си живи и здрави Криси и Емо, щастливи и да ви радват много, весел празник  newsm59.

Ние се поизгубихме, но доста време бяхме във Варна, преди да си тръгнем Роси се разболя, хвана някакъв вирус, бяхме в болница, но беше ужасно и най - вече докато намерим тази болница. Разказах на варненските мами, но нямаше такова разкарване и различни предложения за лечение и точно преди да тръгнем към инфекциозно по съвет на поредната страхотна лекарка решихме да позвъним на тази клиника, в която бяхме. Много съм доволна и дано на никой не се налага, но ако се наложи я препоръчвам. В общи линии и затова ме няма, търя работа в момента, Роската вече 2 пъти се разболява откакто сме се върнали, включително и сега киха и е с хрема, иии ей такива работи.

Лулу, пожелавам ти бързо да се оправиш и повече почивки, май и времето само към това предразполага Simple Smile. Във връзка с болниците, не се ядосвай, нас как ни разиграваха, хем не можели да слагат системи там, защото е спешно, хем само и само да не изпуснат 30 лева го правят и търпях кривите погледи на сто души, детето крещи, реве, съдра се ви казвам, не могат да му намерят вена, целия го набоцкаха, сърцето ми се скъса. Аз също не знам защо ми искаха пари, но бях толкова притеснена, че се чудехме какво да правим и къде да ходим и на всичко бяхме съгласни само да ни помогнат.
Вес, много неприятна ситуация, но поне не са взели много неща и наистина вие не сте били там. А иначе и ние държим все отворено, пак по навик заради котето, а и все въздух да влиза. Щях да те питам за ботушките откъде са и дали е имало цвят, по подходящ за кавалери Simple Smile? Не съм Мия Simple Smile, но за формичките мга да ти кажа, в Carrefour съм виждала голям избор, даже от там си купих едни във форми на сърца  Laughing, ако Джъмбо ти е близо може и там да видиш, в Кауфланд има, по някой път зареждат много различни видове, и от Метро съм си купувала Simple Smile, изобщо вече желание да имаш food002, иначе формички навсякъде.
Портокалчо, съжалявам  Hug, горе главата и не се отказвайте  Flowers Four Leaf Clover.
За подаръците, за момичета има доста идеи, но за момчета не знам вече, давайте още идеи, май колите са основната идея за подарък:), преди съм гледала нещо като като комплект с различни инструменти, но сега нищо не намирам, ако някой е мяркал, моля да сподели.
Засега е това от нас, после ще се включа и по другите теми  Hug.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 15:47 от LiloAndStitch

# 703
Яничка да са ти здрави и много усмивки да ти носят всеки ден Криси и Емо!

И аз съм изумена за детската градина, и това само показва накъде са тръгнали нещата.

На гадното време му отива кофти ден нали! Снощи дечко се буди на 2 пъти, като накрая се събуди в 6 и се почна едно мрънкане и викане, първо подир  баща си, после що е заминал на работа, после не е ясно защо, може би защото му се спеше. Спа 2 часа и после вече по-лека фаза на мрънкане. И да взема аз да му обещая че ще го водя в детско клубче да играем. Обиколихме 3 клубчета, от които 2 имаха парти а третото не работи, и пред всяко рев защо няма да влизаме, измръзнахме, наревахме се и така. Накрая ходихе до Арената и там в не толкова детския кът, скачахме на музикалните машники (не се сещам как се казва), карахме мотор и се прибрахме вече спокойни.

Опитвам се да измисля какво да купя за рязане и игра с пластелин, Да вече сме големи фенове! Дала съм му една от формичките си за сладки- пластмасова но човека иска режи. Имаше едно време едни комплекти.. А в Икеа си харесах един комплект за печене детски, в който има малка дървена точилка, но не съм сигурна че е подходящо за тази възраст пък и ми е далече доста.
И другото което съм намислила са гумени ботуши и дъждобран че сме първи на локвите, ако някои е виждал готини да свирка!
Хайде чао че се улях.

# 704
  • София
Добро утро дами.

Хайде по едно кафе:

Лило - нашите ботушки са от Бейбитория в Мол-а на Карфур. Има страхотни цветове, шарки и има и за младежи. Иначе 3-4 дена обикалям като луда да търся такива ботушки, навсякъде има, само че никъде нямаше 23 номер /на нея крачето й е 22 сега/. И накрая се принудих да взема 24. Тези, които взехме ми се струват най-малкия 24 номер, сред всички, които ми минаха през ръцете. Големички са, но с по-дебело чорапче стават  Simple Smile
И дъждобранчета също има навсякъде  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт