ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 038
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В ето тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601656.225 на 16 страница антивирусната ми пищи за вирус. "bonbon.jpg" я притеснява Thinking В други теми, аи на другите страници на същата тема нямам подобен проблем

# 421
И при мен пищи на същото място за същото, ама се оказа, че NOD-ът лъже понякога... Thinking

# 422
Здравейте!

От вчера ми е намален шрифта и размера на форума и буквите са станали толкова малки, че едва ги чета.
Пробвах с клавиш + да  увелича размера, но не ми се получи.
Може и аз да съм натиснала нещо по грешка, не зная.
Бихте ли ми помогнали да върна формата в нормалния размер?

# 423
Трябва да натиснеш едновременно Ctrl и +
Пробвай,трябва да стане  Peace

# 424

Стана с клавиша + на клавиатурата.
Благодаря ти!

# 425

Стана с клавиша + на клавиатурата.
Благодаря ти!
Ctrl и + увеличават всичко, не само текста и то за всеки посетен насетне сайт. За текста ползвайте вградената опция горе или долу вдясно на страницата .
За да върнете нормалните настройки на резолюция натиснете едновременно Ctrl и 0 (нула).

# 426
  • където мечтите се сбъдват
Аз искам да попитам защо не мога да публикувам отговори в раздела "Дом и семейство".Благодаря.

# 427
  • София
Аз искам да попитам защо не мога да публикувам отговори в раздела "Дом и семейство".Благодаря.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0 - "ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ"

# 428
Може пак да ме лъже NOD-а, но пак се развика в Клюкарника.

# 429
There was an error fetching the like box for the specified page.

Изписва ми това в края на страницата... Какво ли трябва да означава???

# 430
Може пак да ме лъже NOD-а, но пак се развика в Клюкарника.

В hit.bg е имало вируси, затова антивирусната и по-точно евристичната и функция се презастрахова, като третира каченото на този хост като потенциална заплаха. Най-вероятно е много шум за нищо. За мен Eset Nod 32 е от най-некадърните програми, но всеки сам избира какъв софтуер да ползва.

ПП: Това е виновната снимка:
Безвредна е.

# 431
There was an error fetching the like box for the specified page.

Изписва ми това в края на страницата... Какво ли трябва да означава???

По някаква причина Facebook кутията отдолу или конкретно опцията за like-ване не Ви се зарежда правилно.

# 432
Благодаря!

# 433
За мен Eset Nod 32 е от най-некадърните програми, но всеки сам избира какъв софтуер да ползва.
Най-обичам като питам за някакъв проблем, да ми кажат, че проблема не е проблем, защото ползвам боклуци...
Егати услугата. То, си мисля, че е по-добре да си трае човек в такъв случай.
Много благодаря.

# 434
За мен Eset Nod 32 е от най-некадърните програми, но всеки сам избира какъв софтуер да ползва.
Най-обичам като питам за някакъв проблем, да ми кажат, че проблема не е проблем, защото ползвам боклуци...
Егати услугата. То, си мисля, че е по-добре да си трае човек в такъв случай.
Много благодаря.

Eset Nod 32 е най-псуваната антивирусна програма на всякакви езици и това не е случайно. Мнението ми всъщност се базираше на сравнителните данни на тестовете, които се провеждат непрекъснато, за да не позволяват на такива като Вас да избират лош продукт. Има и български специализирани софтуерни форуми, където можете да се снабдите с информация.
Преди време имах "удоволствието" лично да почиствам компютри заразени при наличието на Eset Nod 32 и сега ще си позволя да Ви препоръчам да я замените с някоя по-стабилна, което приемайте както желаете, но е просто услуга, която може някога да оцените.

лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт