ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 991
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
Проблемът продължава. Кошмарно е!  Sad Дано скоро се оправи.  Praynig

# 511
При мен се оправи, или по-точно почти Wink Не знам кой го е оправил - но благодаря Grinning

# 512
 Здравейте, може ли да ми кажете, защо от няколко дни като вляза в сайта и ми изписва:
 "Съжалявам, Гост, наложена ти е забрана за публикуване или изпращане на лични съобщения в този форум.
user asto - prostotii do shia. mail edi@nat.bg
.
". При опит да се влезна, не ме вкарва ами ме праща отново в индекса на форума и пак този надпис си седи! Потребителското ми име е carmelina .

# 513
Засегнала Ви е много отдавна наложена забрана на друг потребител.
Съжалявам за неудобството!
Моля, опитайте сега, не би трябвало да има проблем вече.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 14:19 от Mamma

# 514
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Благодаря ви! Simple Smile  bouquet

# 515
Здравейте, искам да попитам дали може да се добави информация за една детска градина във вашия списък Частни детски заведения - гр. София.? Simple Smile newsm78 Simple Smile

# 516
  • София
Опитвам се да си сменя аватара. намалявам картинката с http://www.resize2mail.com/advanced.php, но системата постоянно я отхвъля. Току що пробвах да си сложа аватар с размери 60 х 60 пиксела и отново ми каза, че е прекалено голяма. Къде бъркам?

# 517
линк към картинката?

# 518
  • София
линк към картинката?
http://prikachi.com/images.php?images/608/3764608D.jpg - това е тази която намалих до 60 х 60 пиксела и пак ми я отхвърля системата

# 519
Нямах проблеми да я добавя в профила Ви.
Почистете кеша.

# 520
  • София
Нямах проблеми да я добавя в профила Ви.
Благодаря!
А дали имате предположение аз защо не успявам Blush

# 521
Опитайте да изчистите кеша.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0

# 522
Макар да съм включила известяване по е-мейл към определени теми , периодично забелязвам , че не ме известявате с дни за някои/ не мога да цитирам конкретни, всеки път това става с различни теми, всъщност последната, с която се случи беше "Прах за пране и омекотители"-ок. 2-3 дни не бях известявана ,което ме усъмни за толкова дни да няма нови постове, влязох в темата през сайта и видях колко беше изписано! Проверих си бутона за известяване по е-мейл, беше включено.
Иначе всеки път влизам в темите през мейла, естесвено, за да запазя "известяването".

# 523
Благодаря за двойно увеличения лимит на личните съобщения   bouquet

# 524
Може ли да помогнете plami79  и Люксен да си изчистят кутията.Искам нещо да  питам,но все е пълна.даже във форума помолих,но явно не са видяли.
И аз благодаря за увеличените ЛС,но на тези,които не са влизали скоро сигурно не са променени.
Току що пробвах на plami79 да й пиша,но не се получава.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт