ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 005
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дали е регистрирана детска градина или занималня, нелегална/нерегистрирана такава, родителски кооператив или общинска/държавна детска градина (където също не се генерира печалба), това е обява за работа.
Между това да търсите човек, който да гледа собственото Ви дете и да търсите човек, когото да назначите на работа има огромна разлика.
За пореден път си пролича, че просто не искате да проучите какво е това родителски кооператив. Пожелавам ви някой ден да разберете   bouquet Бъдете здрава!

# 496
  • Стара Загора
Напротив, Ra_Iv, Mamma много добре е разбрала какво е това родителски кооператив... Дори и без да се налага да проучва...
Малко по-точно казано, Вие не искате да разберете, че в тези форуми има Правила и те трябва да се спазват...
Желая Ви успех...!

# 497
Може ли да помогнете plami79  и Люксен да си изчистят кутията.Искам нещо да  питам,но все е пълна.даже във форума помолих,но явно не са видяли.

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 11:14 от mireto

# 498
  • Германия
Използвах функцията "информирай модератор", но никой не ми обърна внимание. Само на мен ли това изказване ми се струва далеч отвъд границите на добрия тон?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604484.msg19556093#msg19556093

Представителна извадка:
Цитат
В тази особено гнусна и измислена фентъзи хорър аморална повърня, наречена Библията:
А това е едва първото изречение...

# 499
  • Пловдив
Този младеж се появи и почна да ръси расистки и шовинистични теми в Клюкарника - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=333929

# 500
Здравейте, пиша с молба към модераторите. Може ли да ми се изтрие архива? Искам да останат постовете ми само от тази година.  Предварително благодаря.

# 501
  • Стара Загора
Здравейте, пиша с молба към модераторите. Може ли да ми се изтрие архива? Искам да останат постовете ми само от тази година.  Предварително благодаря.

Не, принципно не е възможно да се трият стари мнения... Дори и даден потребител да бъде замразен, написаните от него мнения остават... Съжалявам...!
Още повече, вече Архив не съществува... Всички стари мнения и теми, в които сте писали, са тук, в активния форум... Просто не са достъпни за писане в тях, а само за четене...

# 502
  • забравих си мисълта...
Бих искала да попитам, дали днес е само при мен така или и друг има този проблем. Когато отварям страниците на форума и когато искам да публикувам, минава много дълго време, може би някъде 15-20 минути, докато се отвори страницата, а понякога и изобщо не се отваря. Това ми се случва само за форума. Всички останали страници, които не са свързани с него, се отварят без проблем.

# 503
Не е само при теб, по-назад четох, че и в Англия става така, днес вече и при мен  Tired От 15мин се опитвам да го напиша това  Laughing Дано се намери и отстрани причината.

# 504
  • забравих си мисълта...
Аз опитвам от обяд, но точно тази страница не искаше да се отвори Simple Smile. Има обаче моменти, когато някои страници се отварят за 5 минути само Simple Smile.
Благодаря ти Блонди!   bouquet

# 505
Толкова бавно зарежда, че даже не успях да видя, че преди мен други са питали. Simple Smile Имам същия въпрос бавно, даже в повечето случаи и не зарежда. Пиша от САЩ.

Благодаря.

# 506
Алармирах. Надявам се бързо да намерят и отстранят причината за затруднения достъп до сайта.

# 507
  • Испания
И при мен от следобяд е някакъв кошмарррр  ooooh!

# 508
+1  Sad   12 мин зарежда страницата, не зная ще успея ли да публикувам.
От Испания.

# 509
При мен е така от петък вечер, но не е постоянно. Понякога ( рядко за съжаление) страниците се отварят от раз, по - често отнема доста време, като някои страници изобщо не могат да се отворят докрай.

Общи условия

Активация на акаунт