ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 011
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • ...край Дунава
Здравейте . Днес по случайност открих , че ранга ми от пристрастен се е върнал отново на редовен потребител и ми липсват около 80 - 100 мнения ... Не ми е проблем , но ми е чудно как точно се случи това ?

Многократно задаван въпрос в настоящата тема.
Ето отговорът от модове bubanka и Boten Mary.

# 481
Здравейте.
Имам проблем с компютъра от който до сега съм влизала във форума.
При опит да вляза от друг компютър не мога да си вляза в профила и ми излиза съобщение ,,Грешка при входа. Моля, проверете си настройките на  кукис'' ( извинете, не намирам латиницата).
Не разбирам какви настройки трябва да променя, бихте ли ми помогнали?
Когато пиша без да съм регистрирана, не мога да публикувам-отхвърля ме, макар, че пиша име и мейл-адрес и изобщо не мога до достигна до вас за помощ.

# 482
Не знам с какъв браузер сте, но за да ползвате БГ-Мамма "бисквитките" (cookies) трябва да са разрешени.
Добавете  и адреса на сайта (www.bg-mamma.com) в списъка Trusted sites на браузера Ви.

# 483
Благодаря, Мамма.
ще опитам.

# 484
  • София
профилът Ви е активиран, приятно писане!
много благодаря   bouquet

# 485
  • София
    Някой ще обърне ли внимание на тази "сладка мама"?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=333540;sa=showPosts

# 486
  • София
Здравейте,
имате ли представа по каква причина от тази сутрин през АДСЛ не ми се зареждат емотикони и половината икони във форума, но аватари, реклами и снимки се появяват? През половината време имам надпис "400 Bad Request", а през другата половина, че страницата не може да бъде открита. Това на копмютъра същото време през Андроид и мобилен нет на М тел всичко си изглежда нормално, останалите сайтове си зареждат обичайните версии. Дано да съм обяснила добре проблема.

Ето и скрийншот:

# 487
  • София
Здравейте! Преди няколко дни на 2 пъти се опитах да пусна тема "Човек за работа с деца в Горска детска градина" в раздел "Гледане на деца и помощ в домакинството". Още в началото на обявата написах, че става въпрос за родителски кооператив, но изхождайки от мисълта, че вече обществото ни е запознато с тази форма за отглеждане на децата и за това сметнах, че думата "кооператив" изяснява ситуацията. Не съм си помисляла, че може да се изтълкува вероятно като обява на ясла или градина. Получих отговор от .Ели., че "мненията са премахнати, защото това не е сайт за търсене на работа или служитрели, нито такъв за безплатни съобщения или обяви."На въпроса ми "Каква е разликата дали в сайта ще пусна, че търся детегледачка за собственото си дете, както е в раздел "Гледане на деца и помощ в домакинството" или ще потърся жена, която да се грижи за моето и още няколко" не ми беше даден отговор. Моля да ми изясните къде греша  newsm78

# 488
тази сутрин през АДСЛ не ми се зареждат ...

Предадох на системния ни администратор за проблема.
Надявам се да е бил временен проблем със свързаността.
Моля, ако отново се появи проблем, пиши отново тук.
Благодаря!

"Човек за работа с деца в Горска детска градина"...

За мен това също е обява за работа, а такива тук не се допускат.
Не виждам разлика между обява за работа в детска градина и обява за работа в кооператив.

# 489
  • София
Детската градина е юридическо лице под някаква форма и има печалба. Кооператива е сдружение от родители с нестопанска цел, което никой друг не печели, освен нашите деца. Ние си ги отглеждаме заедно децата на ротационен приницип, но имаме нужда от допълнителен човек. И аз пък наистина не откривам разлика в нашата обява и тази за домашни детегледачки, защото и там е работа, нали? А до колкото виждам обяви за предлагане и търсене за услугите на детегледачки има доста. И там има заплащане, което идва от физическо лице директно на даден човек. В нашия случай сумата идва от няколко човека, не от един. Просто наистина не мога да проумея какво ви притеснява  newsm78

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 23:17 от ra_iv

# 490
Здравейте Grinning
От няколко дни се опитвам да пиша на потребителката toni_dimova, с която водихме кореспонденция, но тъй като кутията й за ЛС е пълна, не мога. Нямам друга връзка с нея, освен чрез форума и по-точно ЛС. Искам да попитам, дали вие имате възможност да й изпратите ЛС, с което да я уведомите да си изчисти кутията, за да мога да се свържа с нея. Много ми е наложително и спешно да й пиша.
Благодаря   bouquet

# 491
Много се извинявам ,но по грешка пуснах тема в Кино и телевизия, вместо в Романтични сериали,теленовели. Ако може да изтриете тази в Кино и телевизия - тук

# 492
  • София
тази сутрин през АДСЛ не ми се зареждат ...

Предадох на системния ни администратор за проблема.
Надявам се да е бил временен проблем със свързаността.
Моля, ако отново се появи проблем, пиши отново тук.
Благодаря!
Аз благодаря! Почти всичко вече е ок, но все още не ми се зареждат емотиконите и някои икони.

ПП След като написах този пост проблема в цялата му прелест отново е както, когато ви писах преди няколко дни. Щом няма други с подобен проблем може да е нещо свързано с региона, в който се намирам, знам ли...

# 493
Детската градина е юридическо лице под някаква форма и има печалба. Кооператива е сдружение от родители с нестопанска цел

Дали е регистрирана детска градина или занималня, нелегална/нерегистрирана такава, родителски кооператив или общинска/държавна детска градина (където също не се генерира печалба), това е обява за работа.
Между това да търсите човек, който да гледа собственото Ви дете и да търсите човек, когото да назначите на работа има огромна разлика.
И държавните детски заведения не генерират печалби, но и за такава да се пусне обява, пак ще бъде премахната. Просто тук не е място за търсене на персонал и няма никакво значение дали предлагащият работното място генерира приходи/печалби или е на загуба.

Бояна, няма други оплаквания, но отново ще помоля да проверят свързаността.
Все пак, пробва ли да изчистиш кеш и бисквитки?

# 494
  • София
Бояна, няма други оплаквания, но отново ще помоля да проверят свързаността.
Все пак, пробва ли да изчистиш кеш и бисквитки?

Изчистих всичко преди да ви пиша, а сега повторно, но няма промяна. Щом няма други оплаквания проблемът най- вероятно е някъде из наше село. Много благодаря за помощта!

ПП Всичко вече е ок. Проблемът не е при вас. Още веднъж благодаря!   bouquet

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 19:50 от Бoяна

Общи условия

Активация на акаунт