ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 039
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Искам да пратя ЛС на тази потребителка, но си е запълнила кутията - може ли малко помощ  Praynig - да й пратите съобщение да си я изчисти  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=292227
Готово.

# 406
  • Пловдив
  bouquet Сърдечно благодаря!

# 407

Днес сутринта получих следното лично съобщение:
 от cocod
Новак

aide stiga pisa ve4e v tozi forum, molq te

Държа да подчертая, че с въпросния cocod нямам допирна точка в никоя от темите. Считам, че това е груба и ненужна намеса в личното ми пространство и се надявам да вземете мерки.

# 408

Извинявам се но все още нямам писмо  Sad

# 409
Явно по някаква причина не пристигат писмата от bg-mamma до Вас.
Изпратих едно автоматично искане за Забравена парола плюс е-мейл с променена парола.
Сега Ви писах още веднъж, но от друг е-мейл адрес.

# 410
  • София
Здравейте,

Защо темата в подкрепа на Мая Кривошиева бе свалена от челото на секцията "Клюкарник"? Съдейки по групата във Фейсбук, инициативата има ефект и колкото повече време е видима за максимален брой потребители, толкова по-голяма вероятност има те да се включат.

Поздрави!

# 411
  • в матрицата
Искам и аз да кажа, че току що получиш нецензурно ЛС от потребител cocod!! Моля, да се предприемат съответните действия към този потребител!

# 412
  • София
Пратете ми ЛС с цитат. Това е второто оплакване.

# 413
  • София
Здравейте! И аз с молба за помощ да пратя ЛС на потребителка с пълна кутия  Praynig Благодаря!

# 414
  • София
Имам молба:  Embarassed
Моля някой, който модерира в Пазаруване от чуждестранни сайтове да ми драсне на ЛС.
Благодаря предварително!   bouquet

# 415
От няколко дни забелязвам,че броят на публикациите ми прогресивно започна да намалява  Rolling Eyes.От 1917 днес вече са 1894...В началото мислех,че не съм довидяла и не обърнах внимание,но сега много добре помня колко бяха вчера и колко са днес.Не че е важно ,но все пак ми е интересно как се получава това явление?

# 416
Многократно задаван въпрос в настоящата тема.
Ето отговорът от модове bubanka и Boten Mary.

# 417
Многократно задаван въпрос в настоящата тема.
Ето отговорът от модове bubanka и Boten Mary.
Мда,благодаря!Но ми е смешно  Joy Joy Joy Честно!

# 418
По тази логика в скоро време мога да очаквам да стана просто "регистриран" и да получа забрана да публикувам в някои подфоруми,както и да получавам и изпращам ЛС-та  Whistling

# 419
При наличието на над 1800 мнения няма такава опасност.
Подрежда се само подфорум "Бъдещи майки" като по-голямата част от темите, които се преместват са основно за други подфоруми, в които мненията се отброяват - Бебета, Кърмене, Хранене с млека за кърмачета, Нашите деца. Малка част от темите са за подфоруми, в които мненията не се броят.

Общи условия

Активация на акаунт