ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 944
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Не. Не се предвижда подобна опция и възможност за пренасяне на дискусии в частта със статиите.

# 676
  • забравих си мисълта...
Добър ден,

вече информирах модератор, но искам да попитам и тук, как е възможно някой да публикува мнение в моята лична тема в Любими рецепти. При това някой, който се е регистрирал едва преди няколко минути. По принцип, не би трябвало да може който и да е друг, освен мен да пише в тази тема.
Ако някой вижда проблем в жабките от хлебно тесто, то аз съвсем  коректно съм дала линк, от къде е идеята за тях. Затова ви моля колкото е възможно по-бързо да бъде забранен достъпа за публикации на мнения в темата ми на останалите членове на форума.

Благодаря предварително.

# 677
  • София
Не видях темата да е заключена, за да не може да се пише в нея. Темите не могат да се заключват персонално. Ако се заключи и вие няма да можете да пишете в нея.
Не видях да е изразено негативно мнение или някакъв проблем свързан с дадена рецепта.

# 678
  • Варна
В интерес на истината на мен не ми е възможно да пиша в темата, просто липсва бутон "отговори", както и "цитат". Иначе не е заключена, да. Не знам как става този номер.

# 679
  • забравих си мисълта...
 Boten Mary, копирам ти правилата за този форум или по точно за Любими рецепти.

В този форум важат всички общи правила, валидни за цялата форум система.

Тук всеки регистриран потребител може да отвори собствена тема, в която да записва (подробно или само с линк) любимите си рецепти, които е публикувал във форум Готварски рецепти. Във всяка тема може да пише само авторът, който е започнал темата.

Моля, когато публикувате рецепта, която не е собствена, а е взаимствана от чужд източник (вестник, списание, книга, сайт, предаване) да указвате от къде е взета, а ако източникът има адрес в интернет - към рецептата да публикувате и линк към сайта.

Затова, моля те, виж къде е проблема.

# 680
  • забравих си мисълта...
Месечинка виторога, това са теми за публикуване на любими рецепти само от една перона. В тях не се коментира, защото иначе всичко ще е доста объркано и рецептите ще се намират трудно. Така Дамите, които търсят определена рецепта, която е публикувана от определен потребител, ще могат да я намерят лесно и безпроблемно, затова в тези теми, могат да публикуват само тези, които са ги отворили, затова няма бутон отговори и цитат.

Факта, че някой е писал в темата ми и то някой, който току що се е регистрирал, за мен означава, че този някой или има достъп до системата на BG-Mamma или  е пробил защитата на тази система. Мое лично мнение все пак, но иначе не знам как да си го обясня.

# 681
  • София
Признавам, правилата на подфорума не ги знам. Видях ги след това погледнах темата от профила на съпруга ми и липсва бутон "отговор". Явно е техническа грешка и ще предам.

# 682
  • забравих си мисълта...
Благодаря ти, Boten Mary!   bouquet

# 683
Явно само потребителите с ранг "регистриран" могат да пишат в темата на Венета.
Аз също имам бутони с "отговор" и "цитат".

# 684
lys, бихте ли проверили дали сега имате бутони за отговор в чужда тема в подфорум "Любимите рецепти"?

# 685
  • забравих си мисълта...
Lys, много интересно, защото аз като видях, че някой може да пише в моята тема, проверих, но аз не можех да пиша в темата на когото и да било друг, не ми излизаха никакви бутони за отговор или цитат. Това, че новорегистриран ник беше писал в моята тема, го приех с доста големи резерви, затова и веднага попитах каква е причината.

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 22:23 от Venetta

# 686
Не, нямам вече такива бутони, нито в темата на Венета, нито в останалите.

# 687
  • забравих си мисълта...
Благодаря Lys!   bouquet

# 688
Не може ли да се върне опцията да се виждат най-новите мнения първи?Беше изключително удобно...

# 689
Не, не може.
Изключително лесно може да се "придвижвате" до първото непрочетено мнение, натискайки бутончето , както от списъка с теми в даден подфорум, така и от списъците в "Нови отговори на моите публикации" и "Известия".

Последното мнение пък може директно да го видите, като кликнете на иконката .

Общи условия

Активация на акаунт