ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 806
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте  Peace

Имам публикации по различни теми, но от известно време ми прави ми впечатление, че броят на публикациите ми е 181 и не се променя. Не мисля, че това е нормално. Трябва ли да направя някаква настройка или нещо друго и как?

# 691
Здравейте  Peace

Имам публикации по различни теми, но от известно време ми прави ми впечатление, че броят на публикациите ми е 181 и не се променя. Не мисля, че това е нормално. Трябва ли да направя някаква настройка или нещо друго и как?

трябва да прочете правилата на форума, а не да променяте настройките си  Grinning

.:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА  … ЦИИТЕ? " ::.

# 692
  • Варна
Mersi   Grinning

# 693
  • София
Защо не ми приема картинка за аватар, която е с размери под максималните?  Rolling Eyes И старият ми аватар е изчезнал от два дни.

# 694
Аз виждам този аватар

Друг ли искате да сложите?

# 695
  • София
Оправих го. Не знам какъв е бил проблемът, сега прие същата картинка.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 10:45 от Klemy

# 696
Търся една тема за програмата на агенцията по заетостта "Аз мога повече 2011", разбрах от съфорумци, че има тема ,не знам заглавието й, точно как е, може би затова не я откривам. Моля за помощ!

# 697
  • Русе
Извинявам се за намесата но мога да помогна веднага;
"Аз мога повече"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=614901.new#new

# 698
Ели_дечкин , благодаря!

# 699
Моля, модератор да заключи тази тема. Вече има нова.

# 700
Здравейте! Искам да попитам може ли да публикувате информация за едно дете, което има нужда от помощ, лечението му е доста скъпо, а родителите нямат финансовите средства.Детето страда от гърчове ежедневно и атрофия на мозъка/според някои лекари/. Медиите и институциите отказват да помогнат на това дете. Благодаря Ви предварително.

# 701
  • София
Gigito82, вижте темите в клюкарника как са оформени и можете да пуснете тема в този подфорум.
Ако имате разрешението на родителите напишете заболяването, сложете линкове към епикризите, банкови сметки и т.н.

# 702
Уважаеми модератори, при мен възникна следния проблем: Току що се регистрирах в форума, но се оказа, че нямам достъп до  всички теми (без една) всеки път като влезна в профила си. Странно е, че като гост, не само ги виждам но мога и да пиша в тях. Предполагам, че този случай е свързан с ограничение на потребителите по рангове. Вярно ли е това? Отделно аз нямам какво толкова да допринеса по темите освен спомените си от детските ми години. Целта на регистрацията ми е да публикувам обява, обаче прочетох, че вече не допускате каквито и да било обяви несвързани с майчинството. Въпреки това искам да попитам дали е възможно да публикувам моята обява ( и къде ако е ), тъй като в известен смисъл има връзка - по-точно с тема "Красива мама"? Обявата ми е следната : организирам курс за отслабване, чрез използване на физическо натоварване, цената е 20лв. на месец, като тавана на групата е пет човека. Както сами виждате, аз с тези пари дори не мога да се спася от гладна смърт, въпроса е че самият аз се нуждая от влизане в форма и затова курса не е с чисто търговски замисъл. При желание мога да Ви пратя пълния текст на обявата за предварителна справка. Предварително благодаря за всякакви отговори!

П.С. Профила ми е : 'Mugh'.

# 703
Моля, проверете сега - логнете се с потребителското си име, би трябвало да виждате всички подфоруми.
Има определени подфоруми, в които обаче няма да може да публикувате (подфоруми за обяви, подфорум Семейни отношения).

По отношение на обявата - не, подобни обяви не са допустими тук.

Ако имате регистрирана фирма, съвсем скоро (до края на седмицата) ще имате възможност да публикувате информацията за дейността си в нов - справочен модул към сайта.

# 704
Скоро имаше същия като моя въпрос, но сега не го откривам.

Опитвайки се използвам разширеното търсене нещо си намалих шрифта. Как се връщаше нормалния размер?

Общи условия

Активация на акаунт