ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 035
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мисля, че се нуждаят най- малкото от предупреждение.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=602663.0;all

Всеки път си забранявам да влизам в кучешки теми и, за съжаление, пак не се сдържах. Ясно ми е , че така се изпуска пара, но точно днес, след като има втори случай на простреляно дете, ми се вижда прекалено това обсъждане кой кога и как стрелял/ ще стрелял. Вкл. по клошар.  Shocked

# 436
Здравейте, надявам се този път да съм улучил правилното място за въпросът. Ще го копирам от темата, в която го зададох.

Здравейте, някой модератор или администратор би ли обяснил по каква причина е изтрита вчерашната тема.
Смея да твърдя, че съм прочел правилата и съм ги спазил, както и раздела.
Или не е задължително да има нарушение, за да се трие, а е по симпатии?

Благодаря за отговоря.

Лека вечер

# 437
  • Sofia
Пускате тема с която според собствените ви думи:
Цитат
Темата е пусната с цел събиране на информация и мнения.
И всъщност подобна тема има не "и в още един форум", а в още няколко.
С думи прости, организирате проучване.
В правилата е записано:
Правила на Форумите
...
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.
...

Надявам се да не са останали неясноти.

# 438
  • ...край Дунава
Защо, като отворя на статистиките на този Потребител са така "раздути"?

# 439
Защо, като отворя на статистиките на този Потребител са така "раздути"?
Защото не се научиха в тая тема за Javari да затварят безумните линкове в тагове, за да не разчекват темата... Хем обясних как, помолих ги, за удобство на всички и за да не става така, ама... все някой не разбрал как става. Заради линковете с две думи.

# 440
Пускате тема с която според собствените ви думи:
Цитат
Темата е пусната с цел събиране на информация и мнения.
И всъщност подобна тема има не "и в още един форум", а в още няколко.
С думи прости, организирате проучване.
В правилата е записано:
Правила на Форумите
...
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.
...

Надявам се да не са останали неясноти.

Да, ясно.
Като формален мотив сигурно е точно така, но причината очевидно е друга - че съм регистриран от скоро и пускам тема.
Жалко, че прилагате двоен стандарт към правилата и потребителите /не ми си влиза в спорове, но ако желаете ще ви покажа за какво си затваряте очите и кое веднага бива модерирано/.

Всичко хубаво

# 441
Много ми е любопитно дали плажният потребител ще намери друга тема-проучване, пусната от стар форумец, която да не е била затворена.  Joy За сведение, аз, както и сума други потребители, навремето се регистрирах специално, за да пусна тема. Лаская се от мисълта, че явно веднага съм станала любимка на модераторите, та не са ми я затрили.  Laughing

# 442
# 443
Благодаря за сигнала! Няма да пуска повече.

# 444
Здравейте,

Бих искала да постна линк (собствен) в отчетната тема за Бургас с обява за направата на безплатни фотосесии. Въпросът ми е това смята ли се за реклама и против правилата ли е? Комерсиална цел няма никаква. Линкът който искам да пусна е този.

Ако е некоректно, моля изтрийте ми поста тук. Simple Smile

# 445
Не мога да преценя точно инициативата.
Ако става въпрос за благотворителна акция, подобна на няколкото, проведени досега от други фотографки от форума, с цел събиране на средства за нуждаещо се дете, то няма проблем.
Ако е събитие с цел ПР реклама на фотографско студио, то считам, че не е уместно публикуването.

# 446
Не мога да преценя точно инициативата.
Ако става въпрос за благотворителна акция, подобна на няколкото, проведени досега от други фотографки от форума, с цел събиране на средства за нуждаещо се дете, то няма проблем.
Ако е събитие с цел ПР реклама на фотографско студио, то считам, че не е уместно публикуването.

Нямам студио, любител съм и не ми е професия. Просто се уча. Simple Smile Както казах, никаква комерсиална цел няма...

Водях в календар на събитията подобно нещо тук

# 447
Ако не е студио и наистина няма комерсиална цел, е съвсем ОК.

# 448
Ако не е студио и наистина няма комерсиална цел, е съвсем ОК.

Благодаря! Simple Smile

# 449
  • Варна
Не мога да схвана дали този потребител http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=327946 е някакъв луд привърженик на марката  newsm78 .... ?

Общи условия

Активация на акаунт