ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 952
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • В подножието на планината
  Благодаря , Café con leche !

# 571
Може ли да проверите тези два потребителя:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=301841
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=302125

Много ме гложди дали са един и същи човек...

# 572
  • в сърцето на един мъж...
Този профил се е развихрил

# 573
КАК ДА ПУБЛИКУВАМ И АЗ ТЕМАТА, НЕЩО НЕ МОГА, ВЛЕЗНАХ В ПОМОЩ, ПИСАХ ТАМ И КЛИКНАХ НА ПУБЛИКУВАЙ, АМА НЕ ПУБЛИКУВА  #2gunfire

# 574
Мирела, моля да не КРЕЩИТЕ - писането с главни букви се приема за изключително груб тон/крещене в писмената комуникация!

Моля, посочете къде искате да публикувате тема или отговор (подфорум/тема) и опишете по-спокойно и ясно какъв точно е проблемът (напр. липса на бутон за Нова тема/Нов отговор, системата дава грешка или нещо друго), за да можем да се ориентираме по-лесно и да Ви упътим.

# 575
как да си скрия публикациите от др.потребители да не ги вийдат.имам предвит като влезнат в моя профил и да не вийдат моите теми,иначе да ги четат но да не е през моя профил,нали има опци виж публикациите на този потребител да не могат да влизат оттам:)

# 576
Няма как.

# 577
а темите които искам да ги изтрия как да стане,например в които съм продавала и да не ме питат хората?

# 578
пишете, че обявата е неактуална

# 579
  • В друго измерение
Здравейте,

дано тук да е правилното място за въпроса ми, но искам да направя някои промени на профила си, но не ми се разрешава, тъй като аватара ми бил надвишавал лимита за височина/широчина. Проверих, размерите са му 160/160 пиксела, т.е. не надвишава. Какъв е проблема?

Благодаря.

Редактирам се: видях, че на предишната страница има подобно питане, оказа се, че моят проблем е същия. Оправих го. Благодаря!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 02:29 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 580
Щеше ми се да пиша точно да Мама, защото вече информирах много пъти модератор, използвайки бутона, но резултат няма, а мина доста време. То пък се оказаха забранени личните до мама, та пиша тук.
Съобщението ми:
Мамо  Simple Smile ,
Без желание, но чувствайки се дълбоко принудена, се обръщам към Вас.
Предполагам отдавна знаете за разразяващата се буря в темата за раждане вкъщи. Също така предполагам, че след като не се вземат мерките, съгласно правилата на форума, Вие сте съгласни със случващото се. Ще съм благодарна да ми кажете, ако е така!
Аз Ви пиша, за да Ви помоля да се намесите по правилата на форума и в тази тема, а за желаещите да спорят "За и против" моля да се направи нова тема,  напр. в Клюкарника! Темата в този си вид е пълна със злоба, заяждане и др.подобни.
 Признавам си, мен темата живо ме интересува, а от май месец насам не се публикува никаква полезна информация, което за мен е загубено време, защото планирам раждане. Бих отишла във форума на Родилница, но там няма да имам достъп до тези теми. Т.е. това беше единственото място, където можех да дискутирам всякакви проблеми по този въпрос.

# 581
Дами и господа модератори, защо ми триете кодовете?

Пэзволявам си да ви припомня, че стиктно се придържам къъм указанията на Mamma, по отношение публикуването на кодове:

Да внеса малко разяснения.
В темата си публикувайте колкото искате линкове и кодове.
Не ги поставяйте обаче в подписи, полета за титли, местожителство, личен текст.
Както е видно, не е премахнат нито един код от темата. Премахнати са подписите. Премахнах автоматичното цензуриране, за да излизат нормално линковете.

По отношение на останалите МЛМ - ако и когато попаднете на подпис, който да съдържа подобен текст/призив, моля използвайте съответния линк Информирай модератор.

Благодаря предварително.

# 582
Здрвейте, преди известно време ви писах, но не ми отговихте, интересуваме списъка с който разполагате за детските градини, възможно ли е , вие или аз, да добавим една детска градина, която е много хубава и мисля че ще е от полза за всички ни.
Благодаря ви предварително, ще е чудесно ако това бъде възможно. Хубав ден   bouquet

# 583
г-жа Претенция, темата не е за или против, дискусионна е и няма да бъде разделяна на две. Разчистих я доколкото можах от последните страници, които нямаха нищо общо с темата и съдържаха персонални нападки и обиди. Писала съм и в темата.

защо ми триете кодовете

Предполагам може да става въпрос за объркване, ако са трити мнения заради кодове.
Напълно е възможно обаче да са изтрити мнения не заради съдържащите се в тях кодове, а по друга причина (не съм следила темата, но виждам, че от вчера е имало няколко доклада). Да напомня, че темата не е консултативно-диагностична и предписването на лечения за заболявания онлайн, особено от немедицински лица е изключително опасно и не смятам, че е редно.

списъка с който разполагате за детските градини

Предполагам, че още следващата седмица ще стартираме новия БГ-Мамма справочник и списъците, които в момента са публикувани, ще бъдат премахнати. В новия каталог, ако липсва информация за заведението, което имате предвид, ще може да я предложите.

# 584
Много благодаря за отгора. Хубав ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт