От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Благодаря! А в списъка на държавите няма France, samo France metropoliten,него ли да избера?
Да Peace И, да не забравите да отбележите второто квадратче Peace(48 нещо си Blush)

# 316
  • Sofia
vishenka, не искам повече да коментирам тази "фирма", но за пореден път забелязвам държание и тон, които не са допустими в никакъв случай!
Определено не разбирам с какво точно си ги провокирала (в частност, Даниела Крумова).

Това беше последното, което пиша за FranceToBG. Извинявам се, че въобще коментирам, но не успях да се стърпя.

Аз пък не разбрах от какво се оплаква потребителката? newsm78
Върнали и парите, пратили са и мейл с точна калкулация, какъв е проблемът?
Че не са и върнали парите по картата, а с Еконт ли?

# 317
Аз не оплавам се, а просто споделявам.
Да, поръчка дойдеше, всичко наред, неща хубови, да, преди ми пратях скриншоти за регистрация ( а ако не разберем как да регистрирам и поръчам - и не ще поръчаме и няма какво да доставя на нас)
НО - меили не получавах (получах го след пратка и после запитване), и за пратка ми познаях само от Еконт с смс, а кога попитах русенци за меил (нали и аз трябва да знам колко и за какво плащам) - получах отговор с големи букви и само тогаво познах че и пари ми пратили чрез Еконт ( а ако не попитам? и не ще знам изобщо???) за пари - на Еконт ми нищо не казвах, после кога напишах на русенци "защо с Еконт, кога с Еконт, нали говорих за карта" - получах в отговор, че не благодарница съм, как могам така пиша в тема и т.д.
И за това питам вас - нали нормално че искам отчет колко и за какво пари дължа и питам за това? нали нормално, че искам да знам къде моите пари? И нали ако дадах пари - искам или стока или върнати пари по способ кой удобен для мен? Не проблем че с Еконт - но нали трябва ми попита как искам? - защото кога аз ги пратях мен точно и ясно казали - "само на смета", а не аз ги изпратя и после казвах - ще ги получите не знам къде, не знам кога
Приключвам и аз

Просто ако ще избират хора на кои возят "по мнения в форума" - могат остана на праздно Naughty

# 318
  • Sofia
Честно казано писанията ти са супер неразбираеми.
И не, не мисля, че са длъжни да ти върнат парите както на теб ти е удобно, това не е банка. Малко странно ми се струва - ти не искаш да се разкарваш до Еконт за парите, затова те трябва да се разкарат до твоята банка?  Rolling Eyes И това при положение, че нямат вина за отказаната поръчка?
Претенциите започват да стават смешни в тази тема.

# 319
...и само тогаво познах че и пари ми пратили чрез Еконт ( а ако не попитам? и не ще знам изобщо???)   Не проблем че с Еконт - но нали трябва ми попита как искам? - защото кога аз ги пратях мен точно и ясно казали - "само на сметrа", а не аз ги изпратя и после казвах - ще ги получите не знам къде, не знам кога
Хич не ми проблема ходя до Еконт (по-голема проблема беше ходя до банка да изпратя на те пари на сметка hahaha) - но те имат пейпал (за кой говорили преди, и изпратя ми пари можах и без да мърдна дупето си от стола)
Въпрос беше в това, че ако не попитам, и не знам изобщо, пратили ми пари, не пратили, с какво ги пратили, колко ги пратили...

# 320
  • София
...и само тогаво познах че и пари ми пратили чрез Еконт ( а ако не попитам? и не ще знам изобщо???)   Не проблем че с Еконт - но нали трябва ми попита как искам? - защото кога аз ги пратях мен точно и ясно казали - "само на сметrа", а не аз ги изпратя и после казвах - ще ги получите не знам къде, не знам кога
Хич не ми проблема ходя до Еконт (по-голема проблема беше ходя до банка да изпратя на те пари на сметка hahaha) - но те имат пейпал (за кой говорили преди, и изпратя ми пари можах и без да мърдна дупето си от стола)
Въпрос беше в това, че ако не попитам, и не знам изобщо, пратили ми пари, не пратили, с какво ги пратили, колко ги пратили...

Вие, не се ли разбрахте в аванс, как ще ви върнат парите.... Ако бях аз, най-малкото щях първо това да питам, а не да чакам някой да мисли за моите финанси Rolling Eyes

# 321
Благодаря! А в списъка на държавите няма France, samo France metropoliten,него ли да избера?
Да Peace И, да не забравите да отбележите второто квадратче Peace(48 нещо си Blush)
Не виждам на коя стъпка се маркира това квадратче?

# 322
  • София
Не виждам на коя стъпка се маркира това квадратче?

Там, на същата с Франс метрополитен-а Peace(ако на момента пускате поръчка)
Или на ma livration( втора стъпка) Трябва да изберете Колисимо 48 Peace

# 323
  • София
Аз не оплавам се, а просто споделявам.
Да, поръчка дойдеше, всичко наред, неща хубови, да, преди ми пратях скриншоти за регистрация ( а ако не разберем как да регистрирам и поръчам - и не ще поръчаме и няма какво да доставя на нас)
НО - меили не получавах (получах го след пратка и после запитване), и за пратка ми познаях само от Еконт с смс, а кога попитах русенци за меил (нали и аз трябва да знам колко и за какво плащам) - получах отговор с големи букви и само тогаво познах че и пари ми пратили чрез Еконт ( а ако не попитам? и не ще знам изобщо???) за пари - на Еконт ми нищо не казвах, после кога напишах на русенци "защо с Еконт, кога с Еконт, нали говорих за карта" - получах в отговор, че не благодарница съм, как могам така пиша в тема и т.д.
И за това питам вас - нали нормално че искам отчет колко и за какво пари дължа и питам за това? нали нормално, че искам да знам къде моите пари? И нали ако дадах пари - искам или стока или върнати пари по способ кой удобен для мен? Не проблем че с Еконт - но нали трябва ми попита как искам? - защото кога аз ги пратях мен точно и ясно казали - "само на смета", а не аз ги изпратя и после казвах - ще ги получите не знам къде, не знам кога
Приключвам и аз

Просто ако ще избират хора на кои возят "по мнения в форума" - могат остана на праздно Naughty
Ако беше писала на руски или украински, по-щяхме да те разберем... Mr. Green

Интересно ми е защо смяташ, че регистрацията и тънкостите при пазаруването са нечие чуждо задължение, а не на поръчващия? И когато дойде време за оплаквания, всички сме на хорото...

...и само тогаво познах че и пари ми пратили чрез Еконт ( а ако не попитам? и не ще знам изобщо???)   Не проблем че с Еконт - но нали трябва ми попита как искам? - защото кога аз ги пратях мен точно и ясно казали - "само на сметrа", а не аз ги изпратя и после казвах - ще ги получите не знам къде, не знам кога

Нямат ПейПал, нещо си в грешка...

# 324
Ох, сляпа ли съм, но не го виждам къде е ? На втора стъпка са адресите-моя и този за доставка. И в дясно цялата сума. Изобщо не виждам къде може да е това колисимо!

# 325
Ето мила, с червените маркери http://prikachi.com/images/617/3295617Q.jpg

# 326

Цитат

Вие, не се ли разбрахте в аванс, как ще ви върнат парите.... Ако бях аз, най-малкото щях първо това да питам, а не да чакам някой да мисли за моите финанси Rolling Eyes

Аз пък нямах проблем с връщането на парите,изпратиха ми ги веднага с PayPal.

Ох, сляпа ли съм, но не го виждам къде е ? На втора стъпка са адресите-моя и този за доставка. И в дясно цялата сума. Изобщо не виждам къде може да е това колисимо!
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253101_2216616678 … 854_2857845_n.jpg

# 327
Успях!Голямо благодаря на всички! И срам не срам последен надявам се въпрос Embarassed  Тази бланка веднага ли трябва да се попълни и не разбрах на първо място кое име да пиша-моето, на Цветелина ли или на когото е акаунта? И как се праща бланката? Благодаря още веднъж!  bouquet

# 328
Успях!Голямо благодаря на всички! И срам не срам последен надявам се въпрос Embarassed  Тази бланка веднага ли трябва да се попълни и не разбрах на първо място кое име да пиша-моето, на Цветелина ли или на когото е акаунта? И как се праща бланката? Благодаря още веднъж!  bouquet

Възможно в най-кратки срокове прати бланката, че после да не забравиш.....Първо - твоето,после на Цветелина.......

# 329
  • София
Успях!Голямо благодаря на всички! И срам не срам последен надявам се въпрос Embarassed  Тази бланка веднага ли трябва да се попълни и не разбрах на първо място кое име да пиша-моето, на Цветелина ли или на когото е акаунта? И как се праща бланката? Благодаря още веднъж!  bouquet

Бланката я попълваш, пишеш името на получателя( както е в сайта), на втори ред- името на което да го изпратят в БГ(ако, акаунта е на твое име, и на двата реда си ти)
Пращаш я на francetobg@gmail.com, като прикачен файл.

Общи условия

Активация на акаунт