От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
......Вярвам нямаше нервни изблици от моя страна.......

Щъ бия!

Благодаря ви за отговорите. Не съм хванала логиката на нещата очевидно, ама имам още една седмица да го сторя  Laughing

А под 10 Е пратки пътуват ли, получават ли се? Ако да, да взема да пусна едни сандалетки за проба, хих.

# 406
  • София
......Вярвам нямаше нервни изблици от моя страна.......

Щъ бия!

Благодаря ви за отговорите. Не съм хванала логиката на нещата очевидно, ама имам още една седмица да го сторя  Laughing

А под 10 Е пратки пътуват ли, получават ли се? Ако да, да взема да пусна едни сандалетки за проба, хих.

Под 10 Е и за французи вече не става Wink Няма да се хване код,а то, за едни сандали да се плаща доставка- не си струва Wink

# 407
Момичета, къде  е по изгодно да платя:
в Пощата  или в ДСК  /имам сметка в Банката/

Тегло на пратката:0.799кг
Доставка до България:1.93лв
Пощенски разходи:1.88лв

# 408
  • Mediterraneo
Ще досаждам аз, видно е.
Вече един час се занимавам да пусна поръчка и не става и не става!
С триста зора успях да вкарам код, който ми даде БД. Поръчката ми е 15,70 Е. На втора стъпка никъде не ми дава да избера начина на доставка, въпреки че съм въвела данните на Смарт... Да не говорим, че ми начислява 9,09 Е... И кво?!

Ред. Стана като се оплаках и като презаредих страницата още найсет пъти!

# 409
  • София
Тарталета, а адреса на превозвача къде го написа-на адрес за фактуриране или този за доставка. Явно си сменила адреса на фактуриране с френски, а този за доставка е българският. Затова не ти излизат и опциите за начин на доставка-на пункт или директно на адрес. Тези 9,09Е са ти 5,95Е доставка+20% такса обработка върху сумата на нещата в кошницата  ти. Виж тук http://www.facebook.com/photo.php?fbid=130344533712112&set=a … ype=1&theater Смени само Adresse de livrasion с този на превозвача, сумата за доставката ще изчезне и ще се появят опциите за доставка до пункт или до адрес.
Успех

# 410
  • В полето, под тепето.

Имам сметка в ДСК, но ми взеха 50 ст.  на гишето за превод на 3,80 лв. Изрично подчертах, че имам сметка.  Sad За запис от около 9лв в пощата ми взеха някъде 35 ст. Wink

# 411
  • София

Имам сметка в ДСК, но ми взеха 50 ст.  на гишето за превод на 3,80 лв. Изрично подчертах, че имам сметка.  Sad За запис от около 9лв в пощата ми взеха някъде 35 ст. Wink

Ако превозвача приема запис по Еконт-тогава е най-евтино. 1,2 % от сумата се плаща-т.е. за 9 лв запис таксата е 10-11 стотинки

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 23:20 от куршумчо

# 412

Ако превозвача приема запис по Еконт-тогава е най-евтино. 1,2 % от сумата се плаща-т.е. за 9 лв запис таксата е 10-11 стотинки

Благодаря Ви, Теси и куршумчо   bouquet

# 413
Много съм доволна от първата си поръчка с русенци. От 1-ви юни е, днес я получих с еконт поща.

тегло 0.719кг.
от Франция до Русе - 1.93лв. с промоция нов клиент
Еконт - 2.60лв

Определено смятам, че си заслужава  Peace

# 414
Малко off, но през Еконт можете да платите директно по сметка, като таксата отново е 1,2% от сумата.  Peace В нашия клон на ДСК пък никога не ми вземат такса. Нямам сметка в ДСК, но ми се налага поне веднъж месечно да плащам на някого и не са ми начислявали такса. Странно ми е защото софтуера им е един и същ, а някъде вземат такса, някъде не.

# 415
  • Бургас
Малко off, но през Еконт можете да платите директно по сметка, като таксата отново е 1,2% от сумата.  Peace В нашия клон на ДСК пък никога не ми вземат такса. Нямам сметка в ДСК, но ми се налага поне веднъж месечно да плащам на някого и не са ми начислявали такса. Странно ми е защото софтуера им е един и същ, а някъде вземат такса, някъде не.

Не са ти взели такса, ако са ги превели от името на този, чиято е сметката.
Иначе таксата си е 0.50лв.

# 416
получих мейл с преизчисления от франсетобг-18.64лв ще ми изпратят по еконт,чакам,ще пиша като получа

# 417
  • Пловдив
Много съм доволна от първата си поръчка с русенци. От 1-ви юни е, днес я получих с еконт поща.

тегло 0.719кг.
Еконт - 2.60лв

И аз днес получих първата си поръчка чрез тях с промоцията за нов клиент - платих 6лв. за 2.021кг. + още 3.20лв. за Еконт. Няма да коментирам дали съм доволна Crossing Arms

# 418
получих мейл с преизчисления от франсетобг-18.64лв ще ми изпратят по еконт,чакам,ще пиша като получа
И аз получих Peace

# 419

тегло 0.719кг.
Еконт - 2.60лв

И аз днес получих първата си поръчка чрез тях с промоцията за нов клиент - платих 6лв. за 2.021кг. + още 3.20лв. за Еконт. Няма да коментирам дали съм доволна Crossing Arms

Аз също платих на Франсето 6 лв.,но за пратка 1.48кг. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт