От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Да дам отчет и аз ........... за поръчка от 03.06, пристигнала на адреса на превозвача на 10.06 /толкова много се бави ЛР/, вече днес - 15.06 е в Еконт и ще си я взема утре  Wink

Мисля, че няма как да съм недоволна от ФрансетоБг, а и спокойна, както писа Слънчогледка от "утъпкания път"!

# 391
  • София
Момичета, дали някоя от вас получи имейл от франсето за разликата в курса от 29. Бяха казали че ще пратят имейли с разликата, но аз досега не съм получила.

Аз също получих преизчислената сума и останах доволна от крайната цена.
Реших отново да им се доверя и пуснах нови две поръчки с тях. Peace

# 392
  • Варна
Момичета, дали някоя от вас получи имейл от франсето за разликата в курса от 29. Бяха казали че ще пратят имейли с разликата, но аз досега не съм получила.

И аз все още нямам писъмце от тях за разликата в парите. Но им писах за това и чакам отговор.
аз също нямам второ писмо за преизчисление  Tired

# 393
Момичета,на това място какъв номер пишете Téléphone fixe към Petit Soleil

# 394
  • Бургас
И аз мейл от Франсето не получих, но им писах и помолих разликата да ми се върне или със запис, както съм платила или на Пейпал акаунта ми. След час-два парите бяха вече в баланса ми - е, таксуването ми беше на започнат килограм все пак... И таксата на Пейпал също остана за моя сметка (ако бях получила парите със запис или до офис на Еконт дали щеше да е така Whistling), което прави получена сума 1,39€ вместо 1,80€, но здраве да е! Поне си получих някаква сума и то по удобен за мен начин, така че доволна или не, приключвам (засега поне) отношенията си с тази фирма без повече коментари Peace

# 395
Днес е ден на имейлите от Франсетобг........

Много доволна! Сметнах колко бих дала по старите цени на ЛР, само с 10% .......Та.....излезе ми с Франсетобг с 9лв. повече(цената на Франсето минус 10% на поръчките ми).......Как да кажа,че не съм доволна?  До сега са били винаги коректни към мен.....Имам и аз нови пуснати поръчки с тях......Това е от мен отчета! Peace

# 396

И аз все още нямам писъмце от тях за разликата в парите. Но им писах за това и чакам отговор.
аз също нямам второ писмо за преизчисление  Tired
Моля Ви за малко търпение, т.к тези преизчисления се правят паралелно с обработката на нови пратки и формуляри. Когато сме  готови, ще Ви уведомим.

Какво значи това newsm78За едни може да се изчисли , а за други..... Twisted Evil

# 397
Момичета,на това място какъв номер пишете Téléphone fixe към Petit Soleil

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.205108786196545.51833.114677878572970#!/photo.php?fbid=205436809497076&set=a.205108786196545.51833.114677878572970&type=1&theater

Копирай го цялото и го отвори с браузера си. На първа страница има информация за превозвачите и инструкциите им за попълване на име, адрес за доставка и телефон. 

# 398
  • София
Ако не е нахално може ли някой които е поръчвал чрез Смарт Деливъри да постави една снимчица на адреса за доставка тъй като се ориентирам към тях за да не объркам нещо  Embarassed
n_a , снимка на самия адрес или къде точно да го напишеш?

На самия адрес как трябва да изглежда.

Не съм сигурна дали точно това ти трябва, но погледни, може да ти свърши работа : http://smartdelivery.org/bg/kak_da/kak-da-izpolzvame-frenskiya-a … a-redoute.32.html
Аз докато се рових и разучавах страницата на Смарт Деливъри, попаднах на това newsm10 : http://smartdelivery.org/info/calc_econt.html

# 399
  • Mediterraneo
Ей ме на и мен  bowuu Четох, да не кажете, че не съм. Ама пак някакви неясноти са породени в мен, а е ясно, че ще се поръчва по намаленията.

Ориентирах се към Смартделивъри. Ще пусна една поръчка тези дни за проба.

Въпроси на първо четене, дано някой се смили над мен и ми отговори без нервни изблици  Praynig

Ползват се и се хващат кодове? Ако не се ползва код, колко е доставката до френския адрес? Подаръците си действат?

# 400
  • Варна
Утре ще си взема от Еконт първата поръчка с Петит солей, всичко е ок, комуникация, суми, изненади няма. Явно някой е утъпкал пътя преди мен. Laughing Та- доволна!
Днес пък за разнообразие пуснах 2 поръчки със Смарт деливъри, трупам опит. Sunglasses

# 401
Въпроси на първо четене, дано някой се смили над мен и ми отговори без нервни изблици  Praynig

Ползват се и се хващат кодове? Ако не се ползва код, колко е доставката до френския адрес? Подаръците си действат?

Ползват се и се хващат кодовете, подаръци пращат(с известни изключения).....А каква е идеята да не ползваш код до френски адрес и да платиш доставка от близо 6е? Че то е равносилно да си пуснеш поръчката  до тук, с ДЧЛ......Вярвам нямаше нервни изблици от моя страна.......

# 402
Тарталета, ако не използваш код за БД, доставката до френски адрес е 5,95 и ако не са ти много скъпи нещата, се обезсмисля ползването на превозвач. Ползваме превоз в случай, че махнем доставката до френския адрес. Код винаги ще се намери (или поне се надяваме Wink) Смениш ли адреса, ползваш кода както досега, за вече почти два месеца проблеми не е имало. Само подаръци не се получават винаги, но то и преди май е било така.

# 403
  • София
подаръци пращат(с известни изключения).....
Само подаръци не се получават винаги, но то и преди май е било така.
Ами аз срам, не срам, да си призная, че им писах за неизпратения подарък и вече пътува към мен  Blush Само дето не знам на кой адрес ще го получа, че с онази поръчка, дето трябваше да са и чантите подарък ползвах Пти Солей, пък сега го смених с този на Смарт Деливъри...

# 404
подаръци пращат(с известни изключения).....
Само подаръци не се получават винаги, но то и преди май е било така.
Ами аз срам, не срам, да си призная, че им писах за неизпратения подарък и вече пътува към мен  Blush Само дето не знам на кой адрес ще го получа, че с онази поръчка, дето трябваше да са и чантите подарък ползвах Пти Солей, пък сега го смених с този на Смарт Деливъри...

Е....супер е това, Еме.....Няма срам тук.....Браво!

Общи условия

Активация на акаунт