От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Имам въпрос към вече ползвалите услугите на Смарт деливъри!
Наистина ли изчисляването на цената на превоза е с точност до грам?

Не че нещо, ама изчисляването на всеки започнат килограм не ми харесва.....

# 421
  • София
Имам въпрос към вече ползвалите услугите на Смарт деливъри!
Наистина ли изчисляването на цената на превоза е с точност до грам?

Не че нещо, ама изчисляването на всеки започнат килограм не ми харесва.....

Да  Peace Последните ми пратки (кашон+пликче) бяха общо 2,432 кг и платих за тях 4,76 лв.
П.п. Цената беше 1 евро на кг, защото поръчките ми бяха по време на промоцията им. Сега мисля, че след 12 юни се таксува по 1,5 евро на кг.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:36 от em4eto

# 422
Малко off, но през Еконт можете да платите директно по сметка, като таксата отново е 1,2% от сумата.  Peace В нашия клон на ДСК пък никога не ми вземат такса. Нямам сметка в ДСК, но ми се налага поне веднъж месечно да плащам на някого и не са ми начислявали такса. Странно ми е защото софтуера им е един и същ, а някъде вземат такса, някъде не.

Не са ти взели такса, ако са ги превели от името на този, чиято е сметката.
Иначе таксата си е 0.50лв.

Не е вярно, всеки път ме питат кой да пишат за вносител и казвам своите имена. На всичкото отгоре сме на нож със служителката, след разправия по повод мой депозит, който не им се искаше да ми освободят.

# 423
Малко off, но през Еконт можете да платите директно по сметка, като таксата отново е 1,2% от сумата.  Peace В нашия клон на ДСК пък никога не ми вземат такса. Нямам сметка в ДСК, но ми се налага поне веднъж месечно да плащам на някого и не са ми начислявали такса. Странно ми е защото софтуера им е един и същ, а някъде вземат такса, някъде не.

Не са ти взели такса, ако са ги превели от името на този, чиято е сметката.
Иначе таксата си е 0.50лв.

Не е вярно, всеки път ме питат кой да пишат за вносител и казвам своите имена. На всичкото отгоре сме на нож със служителката, след разправия по повод мой депозит, който не им се искаше да ми освободят.

Да допълня........

Аз също смятах,че не взимат такси в ДСК, когато съм пращала пари на майка ми по нейната сметка.......Когато за първи път ми искаха такса - аз се учудих и едва ли не направих скандал на служителката(това стана не в нашия клон).....След време, в нашия клон обаче, пак направих превод и пак не ми взеха пари.......Попитах вече защо се получава тази разлика и служителката ми каза - Да, има такава такса, аз просто не ти я взимам, пиша името на майка ти......Пояснявам,че служителката ми е позната, от години всеки месец там имам служебна работа, плюс това имам и лична сметка, та се знаем........Явно като редовен клиент ми е правила услуга без аз да знам това......Но вече си плащам по 50 ст., защото не искам тя по някакъв начин да си има проблеми, не си струва, а и сме само познати с нея, нищо повече, не е длъжна......

Служителка обаче ми обясни един път, че когато е от сметка в сметка - няма такса.......

# 424
Много съм доволна от първата си поръчка с русенци. От 1-ви юни е, днес я получих с еконт поща.

тегло 0.719кг.
от Франция до Русе - 1.93лв. с промоция нов клиент
Еконт - 2.60лв

Определено смятам, че си заслужава  Peace

И аз днес получих първата си поръчка чрез тях с промоцията за нов клиент - платих 6лв. за 2.021кг. + още 3.20лв. за Еконт. Няма да коментирам дали съм доволна Crossing Arms

Аз също платих на Франсето 6 лв.,но за пратка 1.48кг. ooooh!

Наистина за 2гр ли ти хванаха започнат кг? Излагат се!!!
Именно за да избегна това вчера пуснах две поръчки през Смарт деливъри.

# 425
Много съм доволна от първата си поръчка с русенци. От 1-ви юни е, днес я получих с еконт поща.

тегло 0.719кг.
Еконт - 2.60лв

И аз днес получих първата си поръчка чрез тях с промоцията за нов клиент - платих 6лв. за 2.021кг. + още 3.20лв. за Еконт. Няма да коментирам дали съм доволна Crossing Arms
А колко, според теб, трябва да платиш за 2 кг?  ooooh!

# 426

тегло 0.719кг.
Еконт - 2.60лв

А колко, според теб, трябва да платиш за 2 кг?  ooooh!

Слънчогледка и да се хващаш за главата и да не се хващаш за 2кг. би трябвало да плати 4 лева, тя е платила 6 лева т.е. за 3 кг. Момичето пише, че се  е възползвало от промоцията за нов клиент, която беше 0,99Е/кг. Peace

# 427
  • Пловдив
nanito, благодаря, много точно си обяснила какво исках да напиша Blush Просто исках да споделя нещо, което ми направи впечатление. Всеки сам може да си направи изводите Peace Проблемът не е в 2-та лв., а в това, че 20гр. струват 2лв.

# 428
  • София
nanito, благодаря, много точно си обяснила какво исках да напиша Blush Просто исках да споделя нещо, което ми направи впечатление. Всеки сам може да си направи изводите Peace Проблемът не е в 2-та лв., а в това, че 20гр. струват 2лв.
Не виждам какво им е на 20-те грама! Щом не сте била в помоция, на нов клиент или не знам си на какво, нямате право на претинции Peace На сайта им пише чик -ачик Wink
В този ред на мисли, днес си взех пакет от офис на Еконт( ФрансетоБГ)
Тук е моментът да изкажа огромните си благодарности  bouquet Blush
Колкото и да сте недоволни, за мен те са номер 1 и винаги ще бъдат!!!! Такова отношение и в семейството си не получавам! Blush
За тази поръчка, чаках да видя развитие и да проуча Смарт Деливъри, ноооо, с такова отношение- невър, ай ем дейр форевър newsm51 smile3501

# 429
  • София

Такова отношение и в семейството си не получавам! Blush
За тази поръчка, чаках да видя развитие и да проуча Смарт Деливъри, ноооо, с такова отношение- невър, ай ем дейр форевър newsm51 smile3501

newsm78
Не разбрах... Отношение от Еконт? От ФрансетоБГ? От семейството? Аз пък си мислех, че за един превозвач най-важното качество е коректността, което все пак е качество, а не отношение...  Rolling Eyes

# 430
  • София

Такова отношение и в семейството си не получавам! Blush

newsm78
Не разбрах... Отношение от Еконт? От ФрансетоБГ? От семейството? Аз пък си мислех, че за един превозвач най-важното качество е коректността, което все пак е качество, а не отношение...  Rolling Eyes
Не, аз получих коректност и отношение! Бях скептично настроена, след постовете на някои момичета, очаквах какво ли не, нооооо, това което получих е коренно различно от това, което очаквах Peace
На всичките ми въпроси съм получила конкретен отговор, на всичките ми претенции съм получила адекватно отношение Wink Честно- бях тръгнала с рогата....но, не това е правилният начин Wink
И моля, нямам нищо общо с тях Laughing Държа да ги похваля( не че до сега съм имала основание за друго), просто след всичко, което казаха- аз нямам право да се оплача Wink
И за ФрансетоБГ става на въпрос Peace

# 431
  • Пловдив

Не виждам какво им е на 20-те грама! Щом не сте била в помоция, на нов клиент или не знам си на какво, нямате право на претинции Peace На сайта им пише чик -ачик Wink

Напротив, възползвах се от промоцията за нов клиент, не знам защо сте останали с впечатлението, че имам някакви претенции. Просто споделих впечатление. Rolling Eyes Факт е, че в момента на правене на поръчката, условието за таксуване на започнат кг, не беше въведено.

# 432
  • София

Напротив, възползвах се от промоцията за нов клиент, не знам защо сте останали с впечатлението, че имам някакви претенции. Просто споделих впечатление. Rolling Eyes Факт е, че в момента на правене на поръчката, условието за таксуване на започнат кг, не беше въведено.

Да, това е така Peace Но, все пак е по-добре от обемно тегло Wink

# 433
  • Бургас
nanu4e, не получаваш такова отношение и в семейството си?!  Thinking
Тежки думи...

Сори за спама!
Да, вярно е, че хората са си прави за 2 грама, но пък лееекинко не е приятно.

И, все пак, не "скачайте" върху хората, изказали негативни впечатления от Francetobg! Наблюдавам, че явно само те си имат защита.

И, колкото и да ги нищим, факт е, че само те си позволяват да променят тарифата си в движение и да таксуват по нововъведени правила старите поръчки. Обемното тегло пък няма да го коментирам отново, защото си беше чисто безумие.

# 434
  • Пловдив
Есенция Лимонова,ти трябва да си благодарна че не са те таксували по обемно тегло.
Аз пък що разбрах че тя е поръчала при други условия?Или аз не съм разбрала?
Нануче ,ами не им поръчвай на тия от семейството бе

Общи условия

Активация на акаунт