Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 228
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Джой, аз съм длъжна да си кажа, щото и от майтапи стават спорове, пък не обичам. Да е ясно и толко. Grinning

Бейби, ми примоли им се, пък стискам палци да си ти ги върнат. Н'дей рива!  Mr. Green

Чарлс Данс за мен последно беше първоначално неприятна изненада в ролята на Ветинари в "Пощоряване", щото, нали, след Айрънс-Ветинари летвата е висока, обаче всъщност ролята му лепна чудесно. Много му отиват злодейските роли.  Mr. Green

Аз я карам бавно, но славно. И намирам готини мъже, които поради някаква причина друг не иска. Та така ще ви стигна вас нахалниците. Sunglasses

Аз пък колекционирам грозни, но чаровни таланти.  hahaha

# 16
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ххаха, най-накрая да си кажеш, че блещукащия е грозен Mr. Green. Аз не споделям много де Wink

# 17
  • София
Блещукащия. hahaha

А направи ли ви впечатление, че Пръчката е с тен в трейлъра (сцената в леглот)?! Тя таз не трябва ли да е вампирясала и да блещука и тя порядъчно? Shocked

# 18
  • срещу двата комина :)))
то аз хем съм от свтъх-наглите, пък и мойте мъже са световно неизвестни ( с две-три изключения )
Тъй че, Бейби , рОви по сериалите и няма как да не намериш дузина прекрасници  Joy

# 19
  • Ænima/Albuquerque
Давам на Северчето дЕдо, срещу една Каменица.  Mr. Green
Бейби, проблем душо.
Обаче предлагам да я видим колко, пък толко ще пише и тогава да и ги върнем.  Flutter

# 20
Ххаха, най-накрая да си кажеш, че блещукащия е грозен Mr. Green. Аз не споделям много де Wink

Не е грозен, имах предвид хората, които са ми в скобите.  Naughty

# 21
  • Ænima/Albuquerque
Да ви информирам, в случай, че ви се налага да си заверявате здравна книжка в ХЕИ, да знаете, че вече не се заверяват и можете да се разходите до там, колкото да полафите с охраната.   Banghead

# 22
Сарко, дай срок, примерноо 1 седмица да пиша всеки ден и ми ги връщате. Rolling Eyes

# 23
  • Ænima/Albuquerque
Една-две теми време мислех аз...  Mr. Green

# 24
Скръндзооо hahaha

# 25
Една-две теми време мислех аз...  Mr. Green

Ууу, строга, строга. Ама ми харесва, да е сигурно, че ше пишеш.  hahaha Баси казармения ред.  Mr. Green

# 26
Не строга, стисната му казвам на това hahaha

Северче, Пръчката в момента на консумация на брака е още човекоподобно, после ще я вампирясат, поне по книгите Mr. Green

# 27
Не строга, стисната му казвам на това hahaha

Северче, Пръчката в момента на консумация на брака е още човекоподобно, после ще я вампирясат, поне по книгите Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Тъй, тъй и във филма ше е, по време на раждането ше я подобри Едьо.

# 28
Това подобрение няма, от мен да знаеш Mr. Green

# 29

Общи условия

Активация на акаунт