Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 621
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Ænima/Albuquerque
Сарказмова, никакво кривогледство, перфектна беше Руслана, да почива в мир Confused

На снимката, която беше сложила, едното и око все едно не беше нейно, да ме прощаваш.
Иначе може да е била неземна красавица, не споря, но така или иначе, не си падам по манекенки.
Този е по-хубав.

Слънчо, помня ти го този аватар, аз те натиснах за Фрида, ако не се лъжа. Чудно ти стои!

Сиената, да, тя се задържа най-дълго, макар в няколко вариации.  Heart Eyes

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мдаа, Сарки, този наистина е по-хубав, мерси  Simple Smile.м Теб те помня с редуващи се Сиена и Джуд, и странно, със Сиена повече ми допадаше Hug. Имаше една пушеща, прелест Heart Eyes.
Харесвам и доста от аватарите на Бижу, но нея я помня по-скоро заради писанията, допада ми. И харесвам тези на Инфантилна, най-вече защото слага свои снимки, а е красавица Heart Eyes

# 527
Не си ме натискала, аз първо ти се показах и те питах добре ли съм така  Mr. Green

Джо, никога, ама никога не съм се разписвала в тема за сапунка, 100%  Peace

Ване, нищо чудно да си ме видяла в абсурдна тема, редовно пиша за забавление, особени преди рестрикциите в ДиС какви пързалки имаше  Laughing За чудо и приказ  Mr. Green

# 528
  • Ænima/Albuquerque
Теб те помня с редуващи се Сиена и Джуд, и странно, със Сиена повече ми допадаше Hug. Имаше една пушеща, прелест Heart Eyes.

Скоро пак, обичам си ги Сиените, даже сега във фейса се върнах към нея.  Heart Eyes

# 529
  • София
Ооооо, да! Пързалките  Joy Любими са ми.
В тема за сапунка съм се зарекла повече да не пиша, а и да не чета... нравствените дилеми на героите в бозите мога да си ги анализирам и сама! А пък кафе и баклава не мога да ям и да пия през 5 минути...

# 530
Мола ви са, не ме карайте да заемам стартова позиция за нова тема заради обсъждане на аватари на разни непознати съфорумки. Либя ва, но последното посещение на административно лице в темата е вдълбано незаличимо в главата ми.   bouquet

# 531
В тема за сапунка съм се зарекла повече да не пиша, а и да не чета... нравствените дилеми на героите в бозите мога да си ги анализирам и сама! А пък кафе и баклава не мога да ям и да пия през 5 минути...
hahaha hahaha hahaha Баклава, баклава по турски Mr. Green

Пуци, спирам се, пускам спам от по-различен вид Laughing

# 532
  • София
Ooo, сивото коте на Джо го помня и аз. На Сарки първият аватар, който помня, беше пушещия... май. А на Пуци беше някоя от множеството инкарнации на Мечо... Имаше и един с нещо дето лазеше, май, брр...

Слънчо за първи път я засякох в темата за прЪвУписТните грешки, мисля. Какви бисери имаше, малееее.... Колкото повече четях, толкоз по-неграмотна ставах и аз. Laughing

Аз ще взема моя да го сменя, че... Все пак не се знае кой чете, не че пиша кой знае какво.

Анти-спам филтър. Моят човек имаше рожден ден преди няколко дни, та черпя на патерица. И без това не съм го пускала много-много. Много го любя в Патриота, адски му тича да е гад. Heart Eyes

# 533
  • Ænima/Albuquerque
Аз да си разходя Сиената - фъц, фъц, фъц, фъц.  hahaha
И да кажа, че вчера Джони Деп имаше рожден ден, не, че е за тук информацията, но пък си го обичаме.  Mr. Green

# 534
  • София
Ау да! Совото коте на Джо! и аз си го спомних! ех, чудно беше!!! Макар, че сигурно е докарвало алергия на Сарк!

# 535
Честита да ти е, таз не съм я виждала  Crazy
ДЖОНИ, ДЖОНИ, ДЖОНИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ау да! Совото коте на Джо! и аз си го спомних! ех, чудно беше!!! Макар, че сигурно е докарвало алергия на Сарк!
Миси Hug. Помня, че Сарказмова не си говореше с мен по това време, от кихане е нямала време явно hahaha

# 536
  • Ænima/Albuquerque
Помня, че Сарказмова не си говореше с мен по това време, от кихане е нямала време явно hahaha

Не, че не те харесвах и нямах желание!  hahaha

# 537
Ауу, не ме харесвала, обидена, фръц Crossing Arms

# 538
  • Ænima/Albuquerque
Ауу, не ме харесвала, обидена, фръц Crossing Arms

Не, че не те харесвах и нямах желание!  hahaha

Айде, още един път да го прочетем.

# 539
Запетайките ме объркват, проста съм Mr. Green. Хайде, простих ти, засега Wink