Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Боооже, ма вие отдавна се познавате!  hahaha Сарк, тебе те засякох май на една от Сиените, черно-бялата, а Злата с анимационната вещичка, ако не се лъжа. Фрида си е Фрида.  Grinning

# 511
  • София
Аз първият аватар на Сарк, който си спомням беше пияната Сиена от Алфи... Чудех се от де ми е позната тази снимка...

# 512
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Помни, нейната вЕра! Спомня си моя пръв аватар, а аз самата не съм сигурна какво беше!  hahaha
И сега, ако я питаш ще ти ги изброи всичките.  Mr. Green
Джо, обаче тая ми изглежда кривогледа, съжалявам, но не ти харесвам аватара.  Tired
Слънчо, я да те проверим, изброй мойте и най-първия ми WinkА тебе те предпочитам с Кая, и те помня от преди бритската тема, ама не с аватар, а заради името Heart Eyes

Сарказмова, никакво кривогледство, перфектна беше Руслана, да почива в мир Confused

И като сме на вълна аватари, единственият, който помня, е на Бутински, един страхотен мъж с превръзка на очите. Колко съм ровила за таз снимка, ама безуспешно. Та който помни и е способен да ми я изнамери, му давам цялата си конюшня за период от една седмица Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 14:16 от joy_r

# 513
Джо, не мога да се сетя за твой ранен аватар, много често ги мениш  Rolling Eyes Ще помисля  Blush

А този на Бутински си го спомням много добре, но не знам откъде е  Confused
Тя ми е една от най-любимите съфорумки  Heart Eyes

# 514
Сарказмове, никакво кривогледство, перфектна беше Руслана, да почива в мир Confused

Това пък кога е станало.  Shocked

Сега се замислих моя първи аватар какъв беше.  Thinking Ааа, сетих се! Ей го:

# 515
Хааа, страхотен  Mr. Green Не съм те виждала с него, като влетя в Ужасната тема вече беше страстно отдадена на Мечовски  Flutter

Този е първият ми  Mr. Green

При регистрацията цели два-три дни се подвизавах с един кактус от галерията на форума  Embarassed

# 516
Джо, не мога да се сетя за твой ранен аватар, много често ги мениш  Rolling Eyes Ще помисля  Blush
Мисли, мисли, излагаш се Mr. Green. Не че и аз го помня точно де, но помня, че след първия бях със собствена снимка. Иначе вече май се спрях на постоянен, сегашният е идеален за моя вкус Heart Eyes

Пуци, самоуби се преди повече от две години Cry А първият ти аватар е прелест Grinning

# 517
Хм, пропуснала съм тоя факт. Жалко.

Слънчо, аз много рано се отдадох на Мечовски, макар че не си го сложих на аватар веднага, започнах с една ръка, крак, бутилка бира и цигара.  hahaha

# 518
Ми Джо, ти си регистрирана много преди мен, няма как да ти помня първия аватар  Rolling Eyes
Но като започна да пишеш в британската, не беше ли с някакво коте?

# 519
Пфуу бе, помниш Shocked Hug С котка бях, британка Wink Иначе съм регистрирана от милион века, но пиша от само малко преди да се натреса в брит-темата, така че ти си по-ветеран от мен, помня те и от безмълвния си период, когато шпионирах насам-натам Crazy

# 520
Ама вярно беше британка, сива и рошава  Mr. Green Доволна съм от себе си, спомних си  Sunglasses

Севера казва, че съм навсякъде във форума, само да знаехте колко теми още следя, без да съм се разписвала в тях...  Embarassed  Embarassed

# 521
  • София
Аз те срещнах в някаква абсурдна тема още преди да се отделят романтиките и много дълго се чудех какво прави в тая тема жена, която си е сложила Фрида на аватара, а по - важното: най - вероятно знае коя е тя! то... преди да се отделят те... много трудно друга тема за кино се промъкваше на първа страница!

# 522
Ване, в тема за сапунка?!?  Shocked
Не вярвам  Crazy

# 523
  • София
А не, някъде другаде из форума... или в някое предаване... не помня, наистина!

# 524
 hahaha hahaha hahaha
Разкрита си, Слънчоглед, тайна домакиня с ролки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт