Вижда се само околоплодно сакче???

• 3 866
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  И моят съвет е да потърсиш и трето мнение.
 Аз така си изпатих от една лекарка...
 Дано да е било по- късно оплождането Praynig

# 16
  • Пловдив
нещо ново има ли?

# 17
  • Across the Multiverse
Момичета! Има новина! Simple Smile Днес бях пак на преглед и вече се вижда съвсем ясно ембриончето и има и сърдечни пулсации! Simple Smile Засега всичко е наред! Дано и занапред да е така! Благодаря на всички които ме подкрепиха и посъветваха!

# 18
  • София
giger4e, честито!   bouquet Hug Пожелавам ти прекрасна и успешна бременност и здраво бебе на финала!

# 19
giger4e честито ти ембрионче и сърчице, живо и здраво бебе на финала ти желая. Еййй как ни шашкат тези лекари понякога Shocked Важното е , че всичко е наред, лека бременност  bouquet

# 20
giger4e, много се радвам, че всичко е както трябва! Честито  bouquetЖелая ти лека и безпроблемна бременност Hug

# 21
giger4e,Честито!!! Лека и безпроблемна бременност Hug

# 22
  • Mediterraneo
Браво! ЖИво и здраво бебе на финала!

# 23
Честитооооо!!!!!

# 24
Лека бременност и от мен! Hug

# 25
 Hug
Бравооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet

# 26
Хайде честито и от мене Simple Smile Желая ти лека и безпроблемна бременност и сладичко бебче на финала   bouquet

# 27
Момичета! Има новина! Simple Smile Днес бях пак на преглед и вече се вижда съвсем ясно ембриончето и има и сърдечни пулсации! Simple Smile Засега всичко е наред! Дано и занапред да е така! Благодаря на всички които ме подкрепиха и посъветваха!

Прекрасно!!!  Party

# 28
Браво много се радвам Wink Много успех,здраве и късмет   261uu

# 29
  • Across the Multiverse
Благодаря още веднъж на всички вас!   bouquet  Късмет на всички и само положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт