Вижда се само околоплодно сакче???

• 3 874
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Sega прочетох и много се радвам!Честито!Лека бременност и здраво бебе!  bouquet

# 31
искам да ви попитам,последната ми М,беше на 18 май,О според теста на 31 май,днес на теста ми излезна бременна 1-2 сед. ,такава радост че нямам думи,още не сам казала на никой само мъжа ми знае,но и тои не може да се зарадва напално,искаме да сме сигурни,след толкова време на чакане,та да питам--ако отида на доки във втрорник,сряда --35,36 ден от последната М,дали ще може да се види. Hug

# 32
vivi_v, с обикновен, коремен ехограф ще се види, но ако си 100 % сигурна, че О е била на 31 май. Ако Овулацията ти е настъпила по-късно, може и да не се види. На мен бременността ми беше потвърдена много рано с вагинален ехограф; няма никаква опасност за плода при този преглед, така че ако си много нетърпелива, можеш да се възползваш.
Приятно бременеене и успех!

# 33
много ти благодаря Молли,ти си първият човек които ми честити,то никои незнае още,направо немога да повярвам че някои ми честити и на мен,толкова пъти съм чела ,и съм честитила ,и сега когато доиде и моя ден,немога да повярвам.Аза О,сигурна съм да че е била на 31,така че във вторник или сряда отивам,и ще пиша какво е станало.Благодаря ти още веднъж Молли  bouquet

# 34
  • Across the Multiverse
Късмет и успех! Ако все пак все още нищо не се види, не бързай да се шашкаш, защото, както вече стана ясно, при мен доооста по-късно се видя например. Стискаме палци!

# 35
  • София
Giger4e, честито и от мен Simple Smile Много се радвам, пожелавам ти лека бременност и здраво бебе на финала!

vivi_v, честито и на теб и успех на прегледа - имай предвид, че често се случва в ранна бременност да не се види ясно точицата, така че не се шашкай.

# 36
  • Страната на чудесата
giger4e , честито! Много хубава  новина Grinning
Чакаме те сега в Януарската отчетна Hug

# 37
момичета,след като видях бременна на теста,вечерта започна кървене,ходих в бърза помощ,гледаха ме на видеозон,но доки нищо неможа да види,кервенето се усили,и ми казаха след около десет дни да отида пак на преглед,днес ми е 4 ден от М,или незнам как да го нарека,и почти не ми тече,но парвите два дни беше нещо ужасно,направо кръвоизливи,незнам какво да си мислия.Ако на някой му се е случило нещо подобно ,моля да ме посъветва какво става с мен Praynig

Общи условия

Активация на акаунт