Имаме си 5 зъбчета и половина, а тази "половинка" докато пробие на цяло, не ми се мисли - голям зор е

На именния си ден, малчо си насини едно хубаво челцето - тупна от гърнето
Порева си мъничко, но бързо му мина, за разлика от на мен - както казва мама: "Когато детето си удари пръстчето, майката я боли сърцето!"В съботата (25.06) бяхме на авиошоу в 3та ИАБ - Граф Игнатиево. На малкия му хареса много, а ме беше страх как ще реагира на шума от двигателите...
Е, заваля ни и дъжда, но пък си заслужаваше, определено

След това отидохме на почивка на балкан за седмица, с още една мама и двете и зверчета, та лудницата там беше пълна
И горски ягоди си хапнахме, но на малчо дадох само две. Харесаха му и искаше още, но ме беше страх да рискувам.Сега се прибрах за седмица, че имам още няколко неща да свърша за Кръщенето и заминаваме пак на вилата, но този път семейно тримата

Моето диваче предимно само си играе, а ако има още някое дете, забравям, че дете имам

Дана, браво на Дани!!!
Лита, Вани, както и другите бургазлики, последната седмица на юли ще сме в Сарафово, ако искате, може да се запознаем и да направим една разходка из Морската
. 
Тя в момента е 8.800кг и 73см. Но и не яде много и още имаме доста неща да въвеждаме. Абе бая се учудих. Педи казва, че е хубаво да са на годинка с тройно тегло от раждането, въпреки че аз съм много против да се слагат в такива рамки децата. Вие май го стигнахте това тройно тегло вече, нали?