ама все по-често ми се случва да виждам всякакви абсурди.....не знам, но явно тук в нашия квартал (всъщност село) разбиранията са по-различни, повечето хора хранят и гледат така, както ви описах и аз хем съм с тях приятелка и излизаме, хем съм различна и се чудя как да балансирам и не е лесно...нали знаете като си различен сред многото става тъпо...а децата имат нужда да си общуват, играят иска ми се да съм "вписана" и премълчавам всичко...но на вас споделих
Другият проблем, който е свързан с това е, че тук децата нон стоп навън се тъпчат с всевъзможни боклуци (разбирайте гризки, солети, газирани, и т.н.) добре, знам че това е неизбежно и съм го приела, че ще се случи, но лошото е, че то се случва още от сега....имам предвид, че на Мая постоянно някои и е набутал някаква такава гадост в ръцете, повечето случаи децата и дават, но и родителите...някак за тях е съвсем нормално и естествено...тази моя позната, за която ви казах за следобедна закуска си храни бебето с гризки и данонино и това е всеки ден! Не знам какво ще става от тук нататък, тя ще расте с тях на улицата и ще вечерят заедно тези боклуци, неизбежно е.....освен да сменя квартала

Наскоро едната майка тук разказваше потресена как на един рожден ден, една друга майка със 7 месечно бебе току-що започнла да го захранва, само го кърмела и на рождения ден то гледало жално в чиниите на другите и те я направили луда жената защо не му даде тортичка...е, какво да ви кажа накрая явно се е видяла принудена, та му дала малко от торатата, но всички наоколо бяха изумени каква е тая майка да не дава торта на 7 месечното си бебе!!! Ами...оплаках се...няма да ми е лесно
!
Замълчах си, но редовно се сещам за този случай, и не преставам да се учудвам! 
, а аз се надявах на хубаво време, дано се оправи уж 25 градуса го даваха