Да ми е жив и здрав, другото ще го наредим

но естествено е много по-интересно за него да "подрежда" апартамента 

какво лошо ако всеки ден яде сирене, извара или йогурт?
! 
Явно не иска да яде по много, но няма да се притеснявам. Педи каза, че се развива добре и е много жизнен, та.... ще е фин(поне за сега)
Ще вдигам грамажа постепенно, че като хапне повече и повръща все още
На тази възраст вече са го израснали, но ние още повръщаме.
)))) .Като види деца си сяда при тях и гледа да си докопа каквото и харесва
) бея да се притеснява дори и ги скубе или щипе. Трудно ми е да обяснявам на майките им
(( .А през деня си цоква по малко ,може ми иска да си навакса не знам ,но толкова настървено суче милото ми . И аз съм против вредните храни и мисля да лиша детето ми от тях ,като гледам повечето как си гледат децата ми призлява по цял ден съм с чужденци и съм потресена , това даване на захарен памук на бебе колкото моята кукла ме потресе наистина ,за тортите и сладоледите да не говоря. За памперсите на мн големи деца .....
)) То си седи и само 1 де.
( сменихме я пак не е от количката явно. Носим се и много пълзим ,толкава е бърза милата ,като прехапе устичка и я няма.АЗ я пускан навсякъде да си пълзи ,по плажа в хотелите по клубовете на тревата. Скоро няма да проходим много я е страх и ползва проходилката освен да бяга и като уолкър .
От раз се кандидатирам за свекърва 

Големия ми син също щеше да се задуши като бебе с бисквита, нямам нерви да чакам ще се задави ли детето или не, затова не давам и съм спокойна 
Важното е наистина да се спазва режима и диетата и всичко ще е наред 
Аз работя без море наоколо
Добре че отивам пак там скоро, че да събера мотивация, хихи
.
(( ,малко ми е съвестно.Днес ще взема кисело мляко 2 процента и сухарче.Не искам да давам бисквити ,толкова мн захар имат.Мисля да внимавам с тестеното ,че аз цял живот се мъча с тези кила.