Неможем да мръднем на никъде.
.Така че Gala. и аз мисля,че режима ви е екстра.
.Само че киселото мляко й го давам в съотношение 1:2 или 1:2,5,като водичката е преварена с малко овесени ядки разбира се за да не се запече,че ще стане страшно и да ви кажа засега добре върви.Утре сутрин даже мисля сутрешното кърмене да бъде заменено с киселото мляко.А разбира се киселото мляко е 1,5% масленост.

не е истина,всички бебоци в компанията реват от нея 
.
А и просто в нашия случай се възползвах от готовността на детето и се получи много лесно. Предполагам, че и при Мъничето е било така. Нито си принуждаваме децата, нито ги насилваме, просто им помагаме дупетата им да са чисти. Може да почетеш и за ЕБХ, а докторите, които се изказват за "готовността" на децата често са спонсорирани от производителите на памперси...
.
аз това с режима не го разбирам много. Симон яде, когато е гладен (просто става малко раздразнител и почва да ме яде мен), а не когато аз реша, че е гладен.. спрях да следя колко е часа, кога е ял за последно или в колко ще трябва да яде. Четох, че на 4 часа трябва да ядат на тези месеци, но той никога не яде на 4 часа, а на около 3 горе-долу. Нещо не ми се получи с този режим според месеците, и двамата по едно време бяхме доста изнервени като "идваше времето" да яде. Сега хем Симон спокоен, хем и аз.

.
много му се кефи ,но пък черешите никак не ги одобрява. 

. 
Симо сутрин закусва попара и абсолютно ми отказва млякото...бута го и си чака закуската 

Препоръчани теми