Какъв друг месец? По-скоро да пишеш пак!
Къде ми е поста от снощи 

А кърменето е само за удоволствие, вече изобщо не я засища. Така, че Люляче и ние сме от фините мадами и наистина не виждам смисъл да се притесняваш, че не сте по американските норми. Пък и ти си спокойна де, защото си познаваш детето.
Винаги предлагам пюрета със спанак, тиква, сливи, круши...все разхлабващи, но едно месно да изяде и пак се озорва детето. Не че има запек, но е доста гъсто и по цял ден изкарва по едно топче 
Даже и Никола мисля да е по голо дупе все още, само незнам той какво ще реши, че вече го хваща срама
Те и преди си бяха големички, ама сега с това кърмене съвсем станаха
Та нито цели бански, нито половинки не ме събират. Даже мерих и на Триумф чашка Д, но аз съм за Е, а нямаше.

За съжаление аз с гърнето съм много несериозна предлагам му от време на време, но той хич не стои мирен и е трудна работа, но другият месец се захващам сериозно, в тази връзка Мъниче ти какви гащички купуваш 
)))))) уникален е и аз съм много щастлива.
Нали трябва да се сме на опаки в количката почти не спи, докато в къщи е друга работа(особено ако и климатика работи 
Може би затова нямам напредък. Твърдо съм решила да не пасирам, че така до кухня няма да стигнем скоро

. Препоръчани теми