Отговори
# 165
Браво на момчето  Peace! Това са много мили моменти, наистина  Hug!

# 166
Лита, аз му давам сутрин, обед и вечер по една таблетка Дентокинд. Вечер, преди кърменето му давам и 3 зрънца Хамомила 9СН, а ако е много подут венеца - 15СН.
От време на време го мажа и с гелчето на Бочко, но това е за моментно успокоение...

от няколко места чувам за тези хапчета, мъниче доволна ли си?
Вани браво на малкия сладкиш,
Велизарка вие сте я докарали до нашето положение значи Crazy

# 167
И ние разчитаме на Дентокинд  Peace!

# 168
vany666, според мен не е до консистенция, че Ади не яде попарата, а заради вкуса. Сиренето е доста по-различно от всичко, което са яли досега. Виктория повърна първата хапка, а след това така се втриса, че после само като видеше лъжицата и стискаше устичка. Виж като и сложих плодовото пюре беше вече друга работа. Започнах с половин малко бурканче, сега сме на 3 лъжички пюре в попарата.  Wink

# 169
  • В царството на мечтите
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=224522257576764&set=a … ype=1&theater

Ако Ви харесваме може ли по едно гласче  Confused

# 170
Е, как да не харесаме тази кукла  Hug.
Може ли и за нас http://www.facebook.com/photo.php?fbid=224522257576764&set=a … e=1&comments#!/photo.php?fbid=224734914222165&set=a.224236194272037.70266.109890045706653&type=1&theater

# 171
Здравейте,

Да се включа малко и аз по темите.
За гърнето, информацията ми напълно съвпада с написаното от Michael@ , и си е до дете. Не е необходимо само да се поставя от рано и във времето когато му се ходи, защото аз зъм започнала да пробвам Влади на гърне от както беше на около 6 месеца, и до сега всеки път плаче на гърнето. Периодично го пробвам през две, три седмици, но не му харесва това гърне и това си е. Но аз не бързам, когато тогава.
За миенето на зъбките, нали ни изникнаха два и аз започнах да ги мия, всеки ден по веднъж, което ми напомня, че вчера забравих. Пастата е за бебета от 6месеца и на Влади много му харесва. Само като види накрайника и отваря уста.
За режима за ядене сега е в период в който много хапва и на често. След като свърши с лекарствата и като му мина, започна много да яде и започна да качва пак по малко, защото беше много отслабнал, почти нищо не ядеше, само вода пиеше повече, така че още нямаме установен режим още.
Между другото и аз смених обикновения сухар с пълнозърнест, четох че в бялото брашно няма никакви полезни съставки в сравнение с пълнозърнестия.
И супите и манджичките от кухнята си ги хапва целите, много са му вкусни, само риба още не съм дала. Но от кухнята храната я пасирам все още.
Препоръчайте хотел за морето. Още не сме си избрали къде да ходим.
И исках да попитам за кръщенето, майките на момченца какви дрешки мислят да взимат? За момиченца има много хубави белички роклички, но за момченца има едни грозни костюмчета и не знам какво да взема.

# 172
Яни още утре ще пробвам попарката с пюре  Hug Дано хапва повече. А за консистенцията - отказва ми и други храни, които не са пасирани добре  Tired включително и пюретата на Хипп, които имат повече картоф  Crossing Arms

# 173
diana.pd - на нас ни предстои кръщене другата седмица. Видях се в чудо с дрешките за момче - ужасни костюми....... и в крайна сметка намерих една бяла ризка с късо ръкавче - спортно елегантна, както ги наричат Simple Smile и панталонки - светло бежови, тънички, като за лятото - Хем е по-официално, хем не е с онези ужасни костюми. Живот и здраве ще кача снимки след кръщенето Simple Smile. ако искаш дай ми скайп и ще ти пратя снимка да видиш предварително Simple Smile

за гърнето - какво да кажа, и Иво реве и се дърпа и аз не го мъча. Обаче обича да пишка в мивката и в леглото си Simple Smile))).

за попарата - такова нещо не иска Simple Smile. сиренето и маслото го яде с макарони или зеленчуково пюре, а сухарчетата или натюр си ги гризе, или в обедното пюре Simple Smile.

Купих заветните бурканчета за детска кухня и дано до края на месеца ни приемат, че ми писна да готвя и да купувам пюрета по сума ти и пари Simple Smile

Това е от нас, ние заминаваме на село, хубав уикенд!!!

# 174
Здравейте момичета!
Да ви почерпя, днес имаме 5та годишнина от сватбата.  Mr. Green Разбрах, че се води дървена сватба.

Люляче, радвам се че се включи. Разписвай се по-често.
Нашата мома още не пълзи на колене. Придвижва се по дупе, плъзгайки се по ламината. Но пък се изправя от няколко седмици. Даже в момента е застанала на пода, хваната за решетките и се кефи максимално.
За режима - нашия е следния (часовете са приблизителни):
7.00-7.30 - кърма
10.30-11.00 - пак кърма (още не съм въвела твърда закуска)
14.00 - около 250 гр зеленчуково или месно пюре, аз й ги правя вече и за десерт половин бурканче плодово.Скоро мисля да й слагам в зеленчуковото и сирене.
18.00 - каша
21.30 - кърма (и до сутринта нищо)
Та Гале, мисля, че наистина трябва да й увеличиш количествата и да й добавиш закуската към 10-11ч.
За гърнето. Много е относително всичко. Део почнах да го слагам от 6 месечен, но той твърдо отказваше да седи на него. Сменихме няколко гърнета, но той като ги видеше и изпадаше в див рев. Беше на 1.3 г и почнах да го изпишквам навън до някой храст, а вкъщи му взех дъска за тоалетна чиния и свикна направо с нея. Ема още не съм почнала да я слагам, но скоро нямам и намерение да го правя.
За попарата, за мен това е много непонятно ядене. Аз не я харесвам, и не я и предлагам. Брат й също не я хареса и е ял два пъти само и то с клизма. Но както някой каза по-нагоре съставките й могат да се предлагат и в други ястия.
Ема пие сокове, не иска нито вода, нито чай. А трябва да пие много течности, та затова минахме на сокчета. В началото не ги прие с голямо удоволствие, на сега ги харесва.
Оставям ви, че трябва да храня челядта. Утре ще се включа пак.

# 175
  • на североизток
За зъбите онзи ден говори една детска стоматоложка при Гала, че е хубаво редовно да се търкат с навлажнена марля, дори и когато е само един. Даже каза, че е добре и венеца да се почиства, особено след сладките храни Peace
Иначе ние още ги чакаме да се появят. Като че ли е поизтънял венеца и съвсем прозират вече, ама ще видим кога ще ни изненадат.

Гери, ако и другата част от поста ми си "сънувала", значи има нещо гнило в цялата работа Thinking

# 176
Машонка, Честита годишнина   bouquet ! Много здраве и семейно щастие! Да стигнете до платинена!

# 177
Iv4i, и аз го сънувах това за банския...Влизаме в матрицата май  Laughing

# 178
  • на североизток
Iv4i, и аз го сънувах това за банския...Влизаме в матрицата май  Laughing

Възможно ли е някой да ми е изтрил поста newsm78 И защо? В него нямаше нищо кой знае какво newsm78 И аз много добре си спомням, че го пуснах Thinking

# 179
  • Варна
Ивчи, прегледай темата пак и аз четох за банския. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт