Отговори
# 660
Здравейте от нас с Димитър,

чета интересни неща сте дискутирали
първо да попитам какво е Зайо Байо? някакво зрънчо ли е?
аз нямам намерение да давам такова нещо  чипсове зрънчота солети и разните производни.
само че лошото е че всяко 2-ро дете гризе подобни боклуци и не знам как ще се преборим.Хубаво е че у дома нито аз нито татко му ядем подобни неща.
Относно уменията Димитър не му млъква устата сега се научи да казва бау бау на кучето на баба ми Simple Smile
маха за чао, показва колко голям ще стане, показва ми къде е лампичката, като чуе "хей ръчички" си прави ръчичките  ей такива неща
постоянно е прав където и да е  крачи си с упора но предполагам до годинката няма да проходим.
пие вода по-много и само от шишето си с биба. От чаши неще, купих му на авент само като я види и ми я бута с отвратена физиономия  Laughing
сега взех една на Нуби от нея по е склонен да пие  Grinning 
Гледа BABY TV и има няколко любими неща
Неще кухня, само пюрета и от нашето ядене което си хареса разбира се  Crazy

Всичко за кръщенето ни е готово само деня си чакаме. то на 15.08  ще е малка лудница по църквите

това е от нас засега
поздрави от морето Hug Hug Hug

# 661
И аз да се разпиша  Crazy
Бавно, но славно оздравявам, но пък Ади ми е хремав от 2 дни  Confused Утре сме на ДК, та ще видим.
За номерцата - не сме от най-лесно учещите се  Mr. Green Оообачеее забелязах, че обича да "танцува"  Shocked Докато чуе музика и започва да се поклаща  Laughing Знае перфектно и целенасочено да ми бърка в очите и да ми скубе косата докато го приспивам, а ако се опитам да му се "скарам" ми се хилоти насреща. Когато си духам носа умира от смях  Crazy Много обича да го гоня.Като е в проходилката и му кажа:"Чакай да те хвана" се изстрелва като ракета  Mr. Green
От другите работи казва чао, дава боц и пет-пет.Показва къде е климатика и катеричката(любимата му играчка качена на гардероба, да не я докопа че е плюшена). Но любимо си му остава възклицанието "о-о-о..." и го казва с ей такива очи  Shocked
Ами май друго не се сещам   bouquet

# 662
  • у нас
аз пък се запознах с Danna  smile3534

Рая казва здрасти, чао, баба, мама, Коко(на баща си- Калоян), знае къде е лампата, мечо, магарето, дава пет, прави боц, прави тути, показва колко голяма ще порасне, сега се учим на къде ти е нослето, каква ще станеш -" кака" Crazy и това пате вече ми писна да го повтарям - папа Whistling

# 663
Веси, мисля, че изказването за кварталите и хората не си го разбрала правилно. Във всеки квартал, във всеки град, на всяка улица има и хора и хора. Навсякъде можеш да намериш и съвестни и тиквеници, така че и в центъра да отидеш пак може да си в среда, която да не ти подхожда. Мисля, че това искаше да каже забравих точно кой. И това е и моето абсолютно непрофесионално мнение.  Grinning
А иначе, че и околната среда е важна също е така, но най-вече си е и до дете според мен.

# 664
hehe rali vie ste s cqla programa

# 665
Яни, не че има някакво знаечние, но като сме тръгнали да уточняваме.....правилно съм разбрала, беше казано, че хранителните навици не са въпрос на квартал...нещо, с което вярвам всички ще се съгласим....аз не съм искала да кажа, че детето ми ще си формира навиците само като гледа другите, изразих просто притесненията си за разбиранията на майките около мен, с които аз и детето ми сме и за в бъдеще ще сме навън заедно, което е неизбежно. Та това е!
А иначе, че има хора и хора дори в един квартал така е, ама аз говоря тук не за приятелките ми, които не са от квартала така или иначе, ами за тези близки неизбежни съседски взаимоотношения (споменах, че това нашето е квартал-село), т.е. ние сме двор до двор, в един район, играят на една и съща улица...иначе някъде в другия край на квартала може и да има някоя майка с по-различни разбирания, ама какво от това....

# 666
vesi_evi, можеш ли да ми пратиш линк за музиката на Девин? Нищо не намерих, когато я гугълнах, а на мен също ми харесва много.

Относно съветите, и аз мислех, че не биха ме впечатлили, но това беше докато не почнаха да ми ги дават. Много е изнервящо! И последен бисер на същата: Стига си я кърмила, така я защитаваш с имунитета от кърмата! Остави я вече сама да си изгражда имунитет! - Къде чела недочела, тотално е изкривила нещата, базирани на реални факти. Та чак звучи логично...

И да повдигна един въпрос - Кои са най-успешните играчки на вашите деца? При нас всички играчки омръзнаха, извадих купите и тенджерите, но и те излязоха от мода. Днес купихме нови попълнения. Едното се оказа пари на вятъра - кубчета на Фишър Прайс, а другото е суперхит - голямо самолетче за бутане на Disney. То има много други екстри. Та ви питам, за да знам за вбъдеще към какви играчки да се насоча, защото май само харчим за безполезни вещи  Twisted Evil

# 667
И последен бисер на същата: Стига си я кърмила, така я защитаваш с имунитета от кърмата! Остави я вече сама да си изгражда имунитет!
rotfImbo rotfImbo Мен смешно ми се вижда, ама разбирам, може и изнервящо да е...

Ето линка:
http://www.youtube.com/watch?v=2eLwdhiGoHU&feature=player_embedded
А за играчките, сложна работа и Мая много не играе...все иска да се изправя и да ходи, рядко се заиграва дълго с нещо, но обича куклички, мърда им ръцете и краката и им чопли в очичките  Mr. Green Mr. Green

# 668
  • София
Най-успешната играчка за Йоана и друг път съм писала ,е една кутия  Grinning .В нея навирам повечето й играчки и тя се занимава с ваденето им от там ,като съответно разглежда и опитва на вкус, всяка една по отделно.В общи линии това й е най-интересно като занимание или да разчиства рафчетата на холната ни масичка.Иначе най-най-интереснта й играчка е уолкъра на Фишър Прайс.Харесват й също няколко меки топки и купчета ,които дрънкат и са много удобни за хващане и гризане.Обича също и да "чете" книжки.

# 669
Здравейте и от нас. Тези дни ще съм по магазините да разглеждам за столчета, че днес ходих до два магазина, но все нещо не ми харесва. То ясно, че ще има компромиси, но... Някой може ли да ми каже от кои чужди сайтове сте купували столчета?
Иначе ние вече имаме 5 зъба и 1 полуизлязал. Ужас 4-те ги изкара почти наведнъж.
От другите неща: пляска, дава "боц", пет-пет. Бърбори ма-ма, ба-ба, та-ти, но не знам колко е осъзнато.
Днес за първи път полази като хората и то заради дистанционното на ТВ, това е един от любимите му предмети, иначе до сега се влачеше по корем. Ходи като го държа за ръчички, но само на пръсти, с проходилката не се справя много добре, ама и аз не го слагам много-много. Доста е нестабилен още.

# 670
Ето това е днешната ни покупка:

Има разни мелодийки, но най-големите плюсове са въртящата се перка и прибиращите се крила, а самото тяло е с дупки, в които се пъхат фигурки. Когато фигурките попаднат в правилния отвор, пее. А, естествено, действа като уокър и камионче.

А това за имунитета и кърмата си е смешно, спор няма  Wink

# 671
  • София
Здравейте, момичета. Ние изпратихме на заточение децата - близнаците са на село, а баткото е в Истанбул Mr. Green. Арзу малко ми пообърка плановете - в събота сутринта ми вдигна висока температура, гърлото й беше доста червено, наложи се АБ, от него получи разстройство, а оттам - подсечено дупе ooooh!. Едва вчера се прибрах в София. Сега чакам буболечкарите да напръскат апартамента, че то децата ги няма, но компания - колкото искаш LaughingGiada, много хубава покупка, ние имаме от баткото, но Арзу и Ясин доста си играят с перките, а и ги возим от време на време Mr. Green. Връщам се да ви чета. Само и да попитам - трябва ми официална рокля, че сме на сватба - идеи приемам всякакви Hug. Ариведерчи засега

# 672
Ние сме на вълна дървени играчки. Намерихме една марка, която се продава в The Mall в детския магазин на първия етаж до Карфур, казва се Гокидс. Имаме от тях дървен палячо на дискове, които се подреждат, те сега служат за тропане и чукане, имаме дървено кученце на колела и пъзел за най-малките. В момента ни е интересно да играем с една кутия - слагаме и вадим играчките, удря ги една в друга и т.н. Обича да разглежда книжки. Умишлено избягвам пластмасовите светещи, музикални играчки, имам си теория, че са вредни и водят до свръхстимулация на мозъка или с други думи - пълен хаос.
Искам да питам случвало ли се е на някой бебето му в продължение на цяла седмица да отказва да пие мляко вечер? През целия ден се храни добре. Няма тръгнали нови зъби, долните два продължават да израстват и не знам дали да го отдавам на това  newsm78. Направо изпадам в паника, даже снощи с мъжа ми се скарахме, защото най-обичам като съм ядосана, да ми каже - ти трябва да се успокоиш. Аз ако можех нямаше да съм ядосана!

# 673
Момичета, благодаря за отговорите за шишетата. Аз давам от едно Нуби с мек накрайник, но се улива доста с нея. Свикнал е на бибероната, която отвежда водата директно в гърлото му ooooh!, а от тази чаша се разлива в устата му.
vesi evi, аз наистина мисля, че хранителните навици на хлапето ще се формират, както от възпитанието в семейството, така и от заобикалящата среда. Но идеята ми беше, че дори и в смотаните квартали и селата има доста хора с разбирания близки до моите в това отношение (подкрепящи здравословното хранене). Като също така изобщо не съм крайна - вчера примерно ядох в Макдоналдс, да вредно е, но понеже ми се случва на 5-6 месеца веднъж, не мисля че е проблем.
Giada, и при нас така! Нашия младеж освен едно "боц" друго нищо не прави доброволно. За "пляс-пляс" и "чао" трябва да е по-благоразположен към молещия го Mr. Green Mr. Green. Иначе говори доста: мама, тати, баба, дядо, айде, оха и куп други според ситуацията. Не пълзи, но е като ракета в проходилката - даже успя да се катурне вече от нея.  Tired
talktoher, не мога да го откъсна от цветята - понесоха доста поражения горките.
Лек и весел ден ви пожелавам!

# 674
  • София

Искам да питам случвало ли се е на някой бебето му в продължение на цяла седмица да отказва да пие мляко вечер? През целия ден се храни добре. Няма тръгнали нови зъби, долните два продължават да израстват и не знам дали да го отдавам на това  newsm78.
На нас ни се е случвало и поради тази причина минахме на 4 хранения.Явно папкането през деня му е достатъчо и вечер не е гладен.

Общи условия

Активация на акаунт