чета интересни неща сте дискутирали
първо да попитам какво е Зайо Байо? някакво зрънчо ли е?
аз нямам намерение да давам такова нещо чипсове зрънчота солети и разните производни.
само че лошото е че всяко 2-ро дете гризе подобни боклуци и не знам как ще се преборим.Хубаво е че у дома нито аз нито татко му ядем подобни неща.
Относно уменията Димитър не му млъква устата сега се научи да казва бау бау на кучето на баба ми

маха за чао, показва колко голям ще стане, показва ми къде е лампичката, като чуе "хей ръчички" си прави ръчичките ей такива неща
постоянно е прав където и да е крачи си с упора но предполагам до годинката няма да проходим.
пие вода по-много и само от шишето си с биба. От чаши неще, купих му на авент само като я види и ми я бута с отвратена физиономия
сега взех една на Нуби от нея по е склонен да пие
Гледа BABY TV и има няколко любими неща
Неще кухня, само пюрета и от нашето ядене което си хареса разбира се

Всичко за кръщенето ни е готово само деня си чакаме. то на 15.08 ще е малка лудница по църквите
това е от нас засега
поздрави от морето

. Едва вчера се прибрах в София. Сега чакам буболечкарите да напръскат апартамента, че то децата ги няма, но компания - колкото искаш
. Направо изпадам в паника, даже снощи с мъжа ми се скарахме, защото най-обичам като съм ядосана, да ми каже - ти трябва да се успокоиш. Аз ако можех нямаше да съм ядосана!