8 дни закъснение и два отрицателни теста

• 20 913
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Току що си взех резултатите от кръвния тест – 0,00 mIU/mL

# 16
  • София
Току що си взех резултатите от кръвния тест – 0,00 mIU/mL
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Нищо, де, др. път ще стане! Ако още не ти е дошъл цикъла, отиди на лекар!

# 17
  • София
Е, в такъв случай отиди на лекар - твърде много се бави цикълът, мисля...

# 18
Здравейте! Някой ако ми беше казъл, че ще направя това нямаше да му повярвам, но уви ето, че е факт. Както сигурно забелязвате съм от мъжки пол (дано да не е проблем), но с моята половинка влязохме във филма и се стигна дотук...... проблема е, че и закъснява вече 5-6 дни, миналият месец и закъсня с 2 дни, ама сега не е работа....... последният акт е бил на 26 юни, попринцип имаше и изпити до 5 юли, беше болна и пиеше антибиотик, направи 2 теста(незнам каква марка) и двата са отрицателни, като втория беше вчера. Пиша тези неща, защото четох доста и разбрах, че стреса от изпитите, антибиотиците и жегата може да са причината. Аз съм някак спокоен при тези обстоятелства, но тя се побърква и не е никак приятно. Въпроса ми е има ли от какво да се притесняваме? Благодаря предварително.

# 19
Възможно е да е от стреса. Едва ли има от какво да се притеснявате. Нека да изчака още няколко дена, но щом теста е отрицателен, най-вероятно не е бременна. Може да си запише час за доктор към края на седмицата и ако до тогава цикъла и дойде, да отмени часа.

# 20
  • София
А защо чак пък да се побърква? Нещо не разбрах - искате или не искате тя да забременее...
Ако й закъснее повече от 10-на дни независимо от резултата от тестовете за бременност, да иде на лекар  Peace

# 21
Ами побърква се защото попринцип има редовен цикъл, с изключение на миналия месец, пък тя си е такава - паника. Ами не определено не искаме бебе, още сме млади пък и не сме от много време заедно.

# 22
Ами побърква се защото попринцип има редовен цикъл, с изключение на миналия месец, пък тя си е такава - паника. Ами не определено не искаме бебе, още сме млади пък и не сме от много време заедно.

Ами значи си на грешното място. Пиши в друг подфорум!

Общи условия

Активация на акаунт