Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Ох, момичета, помагайте  Crazy Laughing
Вчера ми дойде и вечерта си легнах с чашката. Всичко ок до сутринта.
Ставам аз, отивам до тоалетната и се започват едни страшни мъчения  Laughing
Около 15 минути се мъчих да извадя тази пуста чашка, цялата се омазах  Crazy
Беше се качила много нагоре и не можех да я хвана, за да освободя вакума. Страшна борба беше  Mr. Green
Естествено не посмях да изляза с нея на работа, защото не ми се иска да изпадна в това положение докато съм навън  Laughing
Та, давайте идеи какво да правя, за да я смъкна надолу и да мога да я хвана  Rolling Eyes
Навеждах се, напъвах се, натисках се- нищо! Накрая не знам как успях.
Не искам да се отказвам от първия път, но ако е така всеки път...  Rolling Eyes

# 106
Диамантче, смъква се с леки напъни. Просто волево избутваш с влагалищните мускули надолу - няколко пъти така трябва докато слезе чашката достатъчно ниско, за да я хванеш.

# 107
  • Балчик
Точно така, с малко тренировки ще свикнеш. Моята, когато си беше с дръжката не ми се е налагало да го правя- винаги я напипвах. Но откакто я отрязах, се налага да го правя. И първият път и аз като теб се уплаших доста, че голям зор видях докато я стигна. Най-лесно ми е в банята, клекнала на пръсти, тогава направо си излиза. Но и седнала се справям, на работа се налага.

# 108
А, Джемма, как хубаво напомни!   bouquet При клек дължината на влагалището (не е най-коректно казано, но по-точно не ми хрумва в момента) намалява с около 30%, което си е достатъчно да послезе чашката.

# 109
 Laughing По едно време действително бях решила да клекна над сифона и да напъвам  Laughing
Лошото е, че моята я поръчах с кръгче, а не с дръжка, защото си мислех, че е елементарна работа и няма начин да не се справя  Laughing
Благодаря момичета  Hug Довечера пак ще опитам...

# 110
  • Варна
При мен този проблем го няма, защото чашката ми по-скоро напира да излиза, отколкото да се качва.
Но ми се е случвало с малкото яйце. В момента в който ми мина паниката, че не мога да го избутам, самите ми мускули се отпуснаха и си излезе само. Tака че Relax, take it easy Simple Smile

# 111
                             При мен след първата нощ беше точно така. И сега се качва много нагоре нощем, но вече паниката я няма - установих че просто не мога да я извадя веднага след сън. Помотавам се 10-тина минутки да се разбудя, ползвам си мускулите и тя си излиза.

# 112
 newsm78 хм, възможно е и от това да е. Отидох да я вадя веднага, след като станах от леглото.

# 113
Току що си поръчах Мелуна от екомама. Знаете ли за колко време пристигат? Избрах си модел класик, предполагам има разлика от тези на които пише софт. Дано съм улучила и размера...А по принцип размера се избира според силата на течението или според предполагаемия размер на влагалището?

# 114
Размер се избира според указанията на производителя и зависи от тонуса на влагалището най-общо. За силни течения има малко по-високи модели с по-голяма вместимост. Там вече до марака опира - някои са по-високи, други по-тумбести...

# 115
Аз си поръчах Мелуна софт от екомама. Дойде за два дни  Peace
Целия цикъл изкарах много шантаво  Crazy Докато бях вкъщи- с нея, навън с тампон.
Е не знам дали, защото взех софт модела или защото аз нещо съм нескопосана, ваденето беше страшен проблем. Не мога и не мога да я напипам  Laughing По 10 минути висене в тоалетната.
Както и да е, това предполагам че ще свикна, обаче другия проблем е, че пропуска. При това много.
Уж добре я слагам, уверявам се, че се е разгънала... Или ми е прекалено обилен цикъла, или аз съм с кьопавите пръсти. Следващия път пак ще се мъча. Дано да е по-успешно  Praynig

# 116
  • Пловдив
Абе, и на мен ми пропуска тоя /втори/ цикъл, и то доста...Миналият месец, при положение, че ми беше за сефте, имаше само капки, пък сега кво става не знам. И не е пълна, като я извадя, да рече човек, че заради това пропуска...хммм....и аз си мисля, че бъркам някъде... Thinking

# 117
Доста сме обсъждали техники за поставяне и наместване за най-добър ефект; ако мога да синтезирам: важно е да се постави достатъчно нагоре и да се отвори добре, след това се разклаща, хваната с пръсти за оснавота, или се завърта няколко оборота и/или се подръпва надолу-нагоре. Всичко това с едничката цел да се увери човек че вакумът е добър, а щом има вакум вероятността за пропускане значително намалява.

# 118
  • Бургас
Такааа изкарах втори цял цикъл с чашката и съм безумно доволна, сега в тези жеги дори не усетих че съм в цикъл, много готино Sunglasses. Пропагандирам идеята навсякъде, дори и мъжа ми е много впечатлен, имаме гости и жената помоли да й услужа с превръзка или тампон- а той вика" а тя не ползва вече такива гадни работи, има си чашка Laughing" насрещната страна остана така  Shocked

# 119
Докараха я моята мелуна и сега си я разглеждам. Тези дупчици двете под ръба за какво служат?
 Така сложих я, не чух да се отваря но като се опитах да я махна усетих че е захапала здраво. Не се усеща обаче няма да я пробвам сега за пръв път защото трябва да излизам на бал.

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 16:14 от eleni4ka

Общи условия

Активация на акаунт