Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 627
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Дупчиците под ръба са точно за вакума Simple Smile

# 121
Ох..нещо май не става...като я сложа имам чувството че се отваря обаче много лесно се движи. И пропуска по доста. Сложих я и за 1 час се беше напълнила и преливаше. Не знам дали трябва да е така или аз не правя нещо както трябва?

# 122
  • Балчик
Ох..нещо май не става...като я сложа имам чувството че се отваря обаче много лесно се движи. И пропуска по доста. Сложих я и за 1 час се беше напълнила и преливаше. Не знам дали трябва да е така или аз не правя нещо както трябва?

Движи? Накъде се движи? Моята не мърда на никъде. И не е нирмално да се пълни за 1 час, освен ако нямаш много обилно кръвотечение. Нали чашката ти е с нормален обем, като другите. Не съм чела подробно за всички марки, но нали са еднакви размерите им?

# 123
  • Варна
Доста сме обсъждали техники за поставяне и наместване за най-добър ефект; ако мога да синтезирам: важно е да се постави достатъчно нагоре .....

Samo da spodelq - pri men e po-razli4no. Za da ne mi proti4a trqbva da e dosta nadolu. Tokova 4e dryjkata mi pre4i, za6toto se opira tuk i tam (zatova 6te q otrja do dyno predi sledva6tiq cikyl).

Mnogo se izvinqvam za latinicata

# 124
ами върти си се спокойно в кръгче като я опипвам по ръбовете да видя дали се е отворила. По принцип не ми е толкова силно колкото днес, не знам дали заради вакуума така става.Иначе е размер М. Може би е много мека,знам ли...обаче бая ми протича, не мога да разбера дали просто си минава отстрани на чашката...

# 125
Тъкмо си пуснах въпроса за чашките в др тема, за което се извинявам. Купих си преди няколко месеца и съм супер доволна, обаче прочетох доста противоречива информация за това колко време може да се ползва- от 6 м до 10 години... Проблем ли е да се ползва по-дълго?

# 126
Не. Със сигурност много повече от 6 месеца, освен ако не е от еднократните, де. Каква е?

# 127
Eленичка, може да пропуска ако се е препълнила. Може да се върти при поставянето, но яко леко я дръпнеш надолу би трбявало да усетиш, че и стените на влагалището се смъкват заедно с нея - това е когата има вакум; ако няма просто се усеща как слиза чашката.

Румче, честито! Различните производители дават различен срок на годност. Води се по препоръките за твоята чашка.

# 128
ами има си вакуум, защото даже мн трудно я изкарвам, и не се препълва май до колкото успях да видя но пропуска.нещо бъркам

# 129
  • Балчик
А аз моята не мога да я завъртя, приляга си плътно,явно прави хубав вакуум. Изобщо не мога да си представя да мърда и да се върти. Отдавна вече не ми проспуска, явно съм и свикнала. Обаче забелязах, че всеки месец различно стои. Този например стои ниско долу и без проблем я стигам,а миналия беше много високо постоянно.

# 130

Не. Със сигурност много повече от 6 месеца, освен ако не е от еднократните, де. Каква е?

Еовин, Diva Cup, model 2 е моята.

# 131
Q. What is the lifespan of The DivaCup? When should I replace The DivaCup?
A.
Depending on the factors unique to each woman (like vaginal pH, how well and often the cup is cleaned, what cleansing agents are used, etc.), the lifespan varies. Since it is a personal hygienic product, a general guideline is to replace it once a year.
Silicone is very durable, but we recommend that you inspect your cup regularly for signs or deterioration (such as a sticky or powdery film, severe discoloration or odor, etc.) or if you experience irritation. Ultimately, it is up to the consumer to decide when she feels it is necessary to replace the cup.

Дрън-дрън Rolling Eyes Поне 5 години ще изкара според мен, не пазя опаковката на моята, за да видя колко пишеше. Някой наскоро спомена, че на техните опаковки пише 10 години.

# 132
Благодаря, и аз го четох това, но  мисля, че може да изкара повечко, въпреки че определено се обезцвети и това ме накара да попитам все пак...

# 133
  • Пловдив
 newsm78 ей че интересно по късно ще се върна да прочета всичко   bouquet

# 134
Да се запиша в отбора. Вече 2 цикъла ползвам чашка, мога да кажа че се справям доста добре, бързо я слагам и вадя. Първите 2-3 пъти беше малко зор, но задобрях:) Страхотна е тази чашка и отдавна се канех да си купя, но все отлагах, та и аз като някои от вас,  направо ми иде да се наритам, че не съм я открила по-рано.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт