Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
г-жа Претенция аз искам ежедневни превръзки, че нормалните направо ми съсипват бельото с лепките си, а пък съм свикнала да имам  Rolling Eyes Затова идва и объркването ми всички ми се виждат големи- т.е. като менструални превръзки.

# 16
Аз навремето си купих една ежедневна от ЕкоМама. Малка е по размери, бих казала че е малко по-малка от еднократните, но изглежда значително по-дебела разбира се. Така и не я пробвах - тотално се отказах от всякакви превързки (с изключение на бек-ъп с ежедневни памучни с фолио през първите 2 дни).
Между другото в ДМ има някаква немска марка ежедневни памучни без фолио и лепки (еднократни). Т.е. има няколко серии, но има такива без фолио и лепки. Кофтито е че на българските етикети по рафтовете нищо не пише и трябва се чете оригиналния немски по кутиите, за да разбере човек какво има вътре.

# 17
# 18
  • софия
привет на всички,

да се запиша и аз като горда притежателка на Мелуна, М размер.
От 5ти съм в МЦ и си ползвам чашката. Някакси лесно ми се получи още от първия път  Simple Smile. Е има малко пропуски, особено през първите 2 дена когато се пълнеше яко до горе /особено нощем/ но това са бели кахъри..

и да попитам нещо..при вас чува ли се едно "джвак" когато вадите чашката /като се развакумира/ newsm78 . при мен е всеки път така като я махам

# 19
  • Stavanger,Norway/ Varna
и да попитам нещо..при вас чува ли се едно "джвак" когато вадите чашката /като се развакумира/ newsm78 . при мен е всеки път така като я махам

Laughing чува се, чува се  Crazy

# 20
Да видите на какво попаднах! Съхранението на стволови клетки от менструална кръв - благодарене наличието на чашки - е следващият хит след съхранението на такива от пъпна връв! Идеята, че че в менструалната кръв също има стволови клетки, способни да се превърнат в други клетки, но за разлика от раждането, което се случва средно малко над 2 пъти в живота на средностатистическата жена, възможностите за взимане на менструална кръв са над 500 Simple Smile
Ето линка: http://healthland.time.com/2011/03/09/stem-cells-from-menstrual- … strange-but-true/

# 21
 Shocked
Ха!
Това обаче не вярвам да се случи тук, аз дори не знам дали за стволови клетки от пъпна връв имаме банка, какво остава за банка от менструална кръв. И като познавам народа български, ще му се види голяма гадост  Laughing

# 22
Няма банка тук, доколто знам в Белгия пращат извлечените стволови клетки от пъпна връв в БГ. Което не пречи, ако някой ден има банка за клетки от менструална кръв в Европа, да се възползваме тогава Simple Smile

# 23
И аз Shocked!

Мисля, че и тук съхраняват стволови клетки от пъпна връв, например в Токуда, но не мога да дам подробности, препредавам чужди думи.

Благодарности за информацията  bouquet

# 24
Да, реално не е особено скъпо.  Thinking

# 25
  • Варна, морето и сините вълни!
От няколко дни ме чоли един въпрос....Хубаво имаме чашки и си ги ползваме. Ама по колко време е живота на една чашка? И как да разбера че е време да я сменя?
За протокола - чашките ми са от април 2009. От тогава не ползвам и превръзки Wink

# 26
Около 5 години. Аз смятам на 5тата година да я сменя.

# 27
  • Балчик
Ами на моята пишеше 10 години.

# 28
  • Варна
На моята Мелуна също.

# 29
Аз съм с Лейди Къп - също по спомени пишеше 10 год.

Общи условия

Активация на акаунт