Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 730
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Еовин, а дебели ли са? Чувстват ли се много, като вървиш например? И последно има ли го мокрото чувство Embarassed (за ежедневните имам предвид)

# 211
Аз ги ползвам само по време на цикъл, не знам за ежедневните. Едните, тези с допълнителния слой, са съвсем леко по-дебели, почти незабележимо. Аз ходя с дънки, не си личат. Не ги и чувствам много, но сигурно съм свикнала вече. Мокро чувство нямам, като че ли.  Thinking
Наложи ми се този месец да съм 2 дни с нормални превръзки, защото бях в друг град и ми дойде по-рано - е несравнимо е, просто, чашките и платнените превръзки са 100 пъти по-добре  Crazy

# 212
  • Варна
Пунчик, китайските дали са от безвреден материал?

Каменни са Simple Smile
Няма да твърдя, че са от нефрит, много по-вероятно е да са от жадеит, но същото важи и за "руските".
Ето и снимка за сравнение http://www.flickr.com/photos/poony78/5216743817/in/photostream#/ … ostream/lightbox/
Тези с връвчиците са "руските" а другите са "китайските".

# 213
  • Пловдив
Пунчик, китайските дали са от безвреден материал?

Каменни са Simple Smile
Няма да твърдя, че са от нефрит, много по-вероятно е да са от жадеит, но същото важи и за "руските".
Ето и снимка за сравнение http://www.flickr.com/photos/poony78/5216743817/in/photostream#/ … ostream/lightbox/
Тези с връвчиците са "руските" а другите са "китайските".

по индийските магазини има но са от опал - поне така казаха
всъщност задължително ли е да са от нефрит и това ли е ключовото или упражненията  newsm78

# 214
Пунчик, това от втората партида руски ли са? Моите са от първата и изглеждат като долните на твоята снимка - гладки и зелени...

Мама Галя, упражнениата са важни, но е важно и от какво е яйцето. Нефритът се препоръчва заради гладката си повърхност (нама пори, където евентулано да се развият бактерии) и заради енергийните си качесва.

# 215
аз да се изръся ,че имам нефритени/колко истински незнам  Rolling Eyes/,но вместо тях ползвам топчетата от сексшопа Blush
еми...много са ми трудни яйцата,и се отказвам на втория ден,а това нещо ,ако започна да го ползвам /че уж след всеки цикъл почвам редовно  Embarassed  / съм по-редовна
но това си е моя измислица-не знам доколко целта е постижима ,де hahaha

# 216
Здравейте. Този месец пак ще пробвам с чашката. Преди нещо не ми се получаваше, някак си се качваше много нагоре, вадеше се много трудно и ми пропускаше. Сега ще видим този път как ще стане...стискайте палци

# 217
Четвърти цикъл и съм вече спец Mr. Green. Вадя само да измия и съм само с нея денонощно! Няма по-полезна и практична вещ за мен Crazy

# 218
В индийския на Графа има много хубавки яйца от оникс. Цената им е 3.50. Мислите ли, че са подходящи?

# 219
Не става и не става...продължава да ми пропуска каквото и да направя. Пробвах се да я сложа по-ниско и успях. Задържа се няколко часа и после не знам как се размести и пак протече като че все едно я няма..а не се е напълнила. Пробвах на другия ден пак и този път само 2 часа издържа и пак стана мазало. Нещо не мога да се радвам на безгрижен цикъл Sad

# 220
Елфичка, най-вероятно чашката не е твоят размер... Може да прокапва от време на време, но да тече почти все едно я няма не е нормално. Мисля че на първа страница има обяснителни филмчета с чаша за вино и макет на шийката на матката. Тя не е разположена централно във врагалището, а влиза косо. Затова е важно чашката да бъде поставена така че, да "подпре" шияката и какво изтича, да попада в чашката. Ако чашката опира в шияката, кръвта ще се стича по чашката и навън като много малко от нея що влиза в чашката. Когато чашкта е пълна до около 3 мм под ръба пак може да протича, защото вече е много пълна.

# 221
Ами явно не е правилен размера...може да се престраша да си взема друга, но може би друга марка...не знам. има ли някой да е пробвал и с размер S и M? И твърди и меки? Аз си взех М защото ми е силно течението но сега си мисля че заради това ми пропуска. Въпреки че като я сложа си се отваря, има вакуум. Затова пък си се върти спокойно и си мърда нагоре-надолу.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 20:17 от eleni4ka

# 222
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
eleni4ka, сигурна ли си, че се отваря добре? Защото аз забелязах, че понякога изобщо не ми се отваря, не зная защо. Като пипам дъното ми се струва, че е отворена, но като пипна по-нагоре, се усеща, че не се е отворила. Когато ми пропусне, съм сигурна, че не съм я сложила правилно и отивам на поправителен.  Wink Но съм я ползвала само два цикъла и вярвам, че ще ставам все по-добра.
Докато избирах какъв размер да си взема, ми направи впечатление, че разликите в диаметъра са съвсем минимални - от порядъка на 1-2 мм. /поне за МеЛуната е така/.

# 223
  • Балчик
slava1977, хайде да не пишеш глупости, когато не си запозната с другите марки. ooooh!

# 224
  • Балчик
 Shocked Момичета, случайно попаднах на тази тема:
http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=16710&postdays=0& … r=asc&start=0

Някой виждал ли я е и от онзи форум пише ли някой тук? Направо съм втрещена и оставам без думи. Какви модератори търпят такова поведение на форумки, не знам. Крайно невъзпитано и недопустимо държание. То и за нас даже се споменава, че и тук имало прости потребителки. hahaha Joy

Ако някой от онзи форум чете тук, искам да му кажа, че за приблизително 2 години ползване на чашката нямам никакви оплаквания. Тези дни ми се наложи да ползвам превръзки- е, няма такава гадост. Сякаш съм на 14 години и за първи път ми е дошло. Първо  до ушите се изклепотих, второ не смеех  да мърдам много , много- ужасен дисконфорт. Може и да се връща част от кръвта, но не мисля, че е  повече отколкото с превръзка. И аз като авторката на другата тема лягам с току-що измита чашка. Колкото изтича на превръзка, толкова се събира в чашката според мен. С превръзка винаги като стана изтича много и изведнъж, което е показателно, че мис е събира през нощта кръв. За 2 години употреба мисля все щях да получа някакви симптоми,ако нещо не беше наред. Освен това съм ходила при 2-ма различни доктори на преглед- никой не ми е установил нещо нередно. И до доказване на противното не смятам да се разделям с чашката. Пък нека съм проста. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт