Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен!
Реших да си поръчам от въпросните чашки. Мисля, че е много по-добър, удобен, евтин и хигиеничен вариант от превръзките и тампоните, които ползвам до този момент.

Четох доста от и по темата, но искам вашите конкретни мнения от кой вид чашки сте доволни, ако сте ползвали няколко вече. Също да попитам от къде да си купя, какви са цените?

# 241
Момичета искам да си взема втора чашка, първата ми беше от еко мама феме къп или муун къп не помня, сега се колебая за Дива, Лунете или Лейди къп, вие какво ще кажете  Thinking

# 242
Аз съм с Лунете и си я харесвам  Peace

# 243
 След много четене най-после се престраших и си поръчах чашка от Meluna.eu. Обаче вече 3-ти ден нямам никаква информация. Дали направих грешка като платих като гост, дали не съм сгрешила мейла, някакви идеи? За колко време пристига от Германия?  Peace

# 244
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Моята дойде за 4-5 дни. Не са ми пращали мейл, че е шипната.  Peace

# 245
Моята дойде за 4-5 дни. Не са ми пращали мейл, че е шипната.  Peace

Благодаря, надявам се началото на другата седмица да е тук.
То ще се види де, но все пак да питам дали ще ми пратят втора чашка подарък? Аз на това се надявам, защото иначе би било по-изгодно да си я поръчам от Екомама. Моля, някой с пресни отзиви да пише.

# 246
На мен ми пратиха. Отзивите ми обаче не са особено пресни - поръчах я преди 3 месеца.

Имам въпрос - моята Мелуна още като пристигна имаше нарушение в целостта на силикона. Горе на ръбчето има нещо като вдлъбнатинка, сякаш е печат /но, естествено, не е/. Не му обърнах особено внимание, но този месец като си изварявах чашката ми направи впечатление, че тази вдлъбнатинка започва да се цепи по краищата и материала се разлюспва. Не мисля, че би трябвало да е така, нарушената цялост на материала предполага задържане на бактерии и се притеснявам да я ползвам. Някоя дали има подобен проблем с чашката си? Мисля да им пиша.  Confused

# 247
  • Балчик
Днес се загледах в чашката си след вадене- няма елипсовидна форма, веднага си става кръгла след ваденето.

# 248
Мелуна, не е май от силикон и мисля, че е проблем изваряването и. Може и да греша, но аз затова се отказах от нея.

# 249
аз съм с мелуна и си я изварявам-нищо й няма вече 2ра година

# 250
Flowers, да, не е от силикон, но не зная как точно се нарича материала и затова го нарекох така условно. И както Mamagemelar е писала, няма проблем да се изварява, дори го пише в инструкциите за употреба, просто моята явно е дефектна.
Както и да е, писах им току-що, да видим какво ще ми отговорят.

# 251
След много четене най-после се престраших и си поръчах чашка от Meluna.eu. Обаче вече 3-ти ден нямам никаква информация. Дали направих грешка като платих като гост, дали не съм сгрешила мейла, някакви идеи? За колко време пристига от Германия?  Peace

Готово!!! Днес си взех чашките. поръчах 1 , а си имам цели 3  newsm44
3-тата е в отделен плик и пише "size sample with small defects", макар че не видях какъв е дефекта. Поръчах S, другите са M.
За съжаление чак другия месец ще я пробвам.
Това е, просто исках да споделя радостта си (като че ли кой знае какво съм получила, някакви си чашки)   newsm78

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 13:20 от Miss M

# 252
Честито на новосдобилите се с чашки Simple Smile

Аз вече мога да дам оценка на моята нова чашката - чешка, от www.yuuki.cz Simple Smile Ами оказа се чудесна покупка - много по-добре ми пасва от предишната - Муункъп. По-издължена е някакък (едни 3-4 мм) и малко по-широка (2 мм). Като я поставя усещам че добре си ляга на мястото и "поема" шийката, докато с Муункъп, не винаги ми се получаваше, което пък водеше до прокапвания най-редовно. Чешката е малко по твърда, не е така гъвкава, но е въпрос на опит да се сгъва и поставя добре. Силиконът е по-светъл, надявам се да не потъмнее като на Муункъп.
Сега и през най-тежкия ден мога да я сменям на 3-4 часа, докато с Муункъп трябваше да сменям на 2, макс 3 часа. В къщи мога и на всеки час, но упражнението с шишето вода в обществените / офисните тоалетни не ми е любимо; така че колкото по-рядко мога да вадя чашката, токлокова по-удобно Simple Smile

# 253
Аз съм упорито теле и този месец пак ще опитам да се справя с чашката, стискайте палци.

# 254
Love&Light, а от къде я купи?

Общи условия

Активация на акаунт