Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 693
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
аз ползвам само малката мелуна,дето ми я пратиха подарък,и дето беше с дефектен цвят...вече 2г стават,и нещо съвсем се развали цвета й  ooooh! едно странно оранжево беше,а сега е съвсем мръсно кафява Sick
ползвам си я още,но нещо ме човърка да я хвърлям Rolling Eyes
аз всъщност влязох за друго-тука си е най-подходящото място да питам за естествен лубрикант-нещо мазничко,нещо плъзгащо    Sunglasses  Mr. Green

# 301
...
аз всъщност влязох за друго-тука си е най-подходящото място да питам за естествен лубрикант-нещо мазничко,нещо плъзгащо    Sunglasses  Mr. Green

Ленено масло  Mr. Green

# 302
Хич цвета да не притеснява, Мамагемелар... Моите и двете с времето от безцветни стават с едни замазан цвят към кяфаво - пак са прозрачни, просттто оттенъкът е такъв кафеникав...

За лубрикант не съм много в час. За малко по-различни цели (масаж на перинума в подготовка за раждане) най-много се препоръчва масло от вечерна игилка и такова съм ползвала. Бях си поръчала био да ми донесат от Англия - 100 мл ми излезе някъде 15 лири... Не знам обаче дали не би било проблем такова масло при ползването на бариерна контрацепция...

# 303
мерси,мерси ,много мерси   bouquet

# 304
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
аз ползвам само малката мелуна,дето ми я пратиха подарък,и дето беше с дефектен цвят...вече 2г стават,и нещо съвсем се развали цвета й  ooooh! едно странно оранжево беше,а сега е съвсем мръсно кафява Sick

Моята Мелуна за 3-4 месеца си промени цвета на крачето - беше розова, а сега оранжевее.

# 305
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
 bouquet
Поръчах си мелуна и сега чакам да пристигне.
За колко време пристигнаха  вашите чашки от техния сайт,за да знам кога да я чакам?

За 3-4 дни идва.

# 306
  • Варна
http://www.femininewear.co.uk/naturalmamma-menstrual-cup-2336-p.asp някаква нова чашка от медицински силикон, на добра цена. Има и код LEAPYEAR за 10% през март месец, ако някой си търси нещо Simple Smile

# 307
 Здравейте, престраших се и аз най-сетне да пробвам чашка, днес получих моята Мелуна, взех си най-малкия размер. За първи път ще си чакам цикъла с такова нетърпение  Mr. Green Да попитам, в пакетчето имам подаръче- превръзка, тампон и нещо като тръбичка на пипане, не съм го отваряла, какво може да е?

# 308
Не знам за подаръчето, ама честито  Sunglasses

# 309
Момичета,моля за помощ.Коя от трите вида чашки е най- добра? Тези дни ще си поръчвам и искам да ме посъветвате .
 1. Mooncup®
 2. MeLuna
 3. Femmecup- няма размер и дали е подходяща за мен?
С три нормални раждания съм.

# 310
  • Варна
Инфантилна така и не каза какво ти е подаръчето

Тя няма такова нещо като най-добра, въпрос на анатомия, вкус и финансови възможности е

# 311
 Аз така и не разбрах какво е това подаръче Simple Smile Аз такъв шок изживях с тази чашка, че не знам дали ще се престраша да ползвам пак, или поне ако ползвам ще си купя с дълго краче. Аз си взех с топче, уж да не убива и след една нощ като се навря това ми ти нещо, не мога да го извадя. До рев ме докара от безсилие, говорих с едно момиче от темата, та ми даде съвети. Извадих я в крайна сметка, но така ме болеше после, какъв беше този вакуум...

# 312
Тя, наистина е въпрос на анатомия и вкус най-вече; лошото е, че първото е неизвестно доката не пробваш... Единствен съвет е все пак да вземеш от тези с размери, вариант за зрели жени с деца. 

# 313
  • Варна
За анатомията - има описания как се намира дали шийката е на високо или ниско, за да се ориентираш дали да вземеш по дълга или по-къса чашка. За диаметъра - след 3 раждания така или иначе се взима по-широкия размер.

Паникьосването си е проблем. Паникьосаш ли се мускулите ти се стягат, движенията стават нервни и ваденето става съвсем трудно. На мен в началото ми беше да вадя чашка веднага след сън, ако бързам също (т.е. пак сутрин, защото ставам в последната минута, а имам да гоня служебен автобус). Реших си проблема като просто ако нямах време сутрин я зарязвах, слагах превръзка в случай, че протече и вадех като стигна на работа и като съм подишала успокоително 2 мин.

Снимай подаръчето да го разгадаем какво е Simple Smile

# 314
  • Варна
Аз съм за първи път с Лунет, има дълго краче, но не ми върши кой знае каква работа и понякога убива. Може би ако беше пръстен щеше да се вади по-лесно. Забелязах също, че при вадене ако наруша вакуума и после я пусна, той пак се създава и не може да се извади. Номерът е да се държи пречупена около ръба, докато се вади. Единствено не ми харесва, че ме боли като я вадя, но се надявам да се усъвършенствам с времето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт