Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 684
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Леле , как се зарибих .... малко остава да си поръчам и  аз ..  Simple Smile Wink

# 346
А някой дали има идея, защо чашките на сайта Еко-мама изглеждат различно от тези в Meluna.eu.
И по-точно става въпрос за meluna soft с крачето. Или на мен така ми изглежда??  newsm78

# 347
А какви са тия меки тампони и гъби? http://meluna.eu/monatshygiene.html

# 348
  • Варна, морето и сините вълни!
Моето момиченце предстои да е в първи клас. Ужасявам се от факта че ще трябва да ползва тоалетните там. Искам да помоля да ми кажете как се пише пищкало на наглийски, че ще трябва да купя това чудо най - накрая.
Ако някой иска и линк може да даде от къде да си го напазаря Wink

# 349
  • Варна
На първа страница е даден този линк http://www.go-girl.com/
Някъде из темите имаше ползващи, но не помня в коя точно, нито пък каква марка. Помня само че бяха доволни, и че има и такива за еднократна употреба

# 350
  • Балчик
Моето момиченце предстои да е в първи клас. Ужасявам се от факта че ще трябва да ползва тоалетните там. Искам да помоля да ми кажете как се пише пищкало на наглийски, че ще трябва да купя това чудо най - накрая.
Ако някой иска и линк може да даде от къде да си го напазаря Wink

Аз купих от тук:
http://www.ladyp.eu/

не занм обаче дали за дете е подходящо. Изисква определено обслужване и криене от децата, защото ще стане обект на подигравки. Мивките са отделно от тоалетните и все някой ще я види , ще задава въпроси и т.н Аз не бих подлагала детето си на такъв стрес, но ти си знаеш.  Peace

# 351
Надявах се да намеря такива за еднократна употреба...но уви намирам само силиконови...

# 352
  • Балчик
Да, еднократните са по-добро решение, но и аз не съм виждала за продажба. Ако някой намери, да сподели.

# 353
Здравейте и от мен! Съвсем случайно попаднах на тази тема Simple Smile Изчитайки я до половината вече бях направила поръчката за MeLuna, вече е при мен Sunglasses и нямам търпение да я пробвам след 1-2 седмици! Взех си размер M с краче, зелена е и в лилава торбичка, и е много сладка! Grinning Надявам се да се разбираме чудесно Simple Smile
Има само 1 нещо, което ме притеснява. Четейки ви, а по-късно и инструкциите, в главата ми се вкорени този вакуум, който се създава  Confused Честно казано малко ме притесни, не знам колко е силен и т.н., но знам, че състоянието на вакуум не е естествено за никои тъкани (само за няколко секунди да си задържиш една вендуза на кожата и става синина, за по-сериозни примери не ми се говори даже....) Видях, че никоя не е имала някакви проблеми, но това все пак нищо не означава, и аз съм си малко психично обременена, щом стане дума за такива неща и вреди, не ми се иска да се психясвам пак  Laughing, но все пак... Ще направя консултация и с гинеколог специално за това, но до тогава... Ако някой може да сподели някакво мнение по въпроса, не видях да е обсъждано в тази тема (още не съм прочела предните 3, но и това ще стане), нека сподели, ако може и да е окуражително  Laughing

# 354
  • Варна
Само СПОРЕД МЕН, без да претендирам за научна, анатомична, гинекологична или каквато и да е акуратност !  Laughing

Вакуума от вендуза е съвсем различен. Вендузата е твърда и когато се създаде вакуум, засмуква това до което е опряна много яко.
Чашката, както вече можеш да видиш и сама, е доста мека, а освен това има малки дупчици, през които въздуха/течността преминават. С нея реално не можеш да създадеш "съществен", истински вакуум (опитай върху някоя мека част от тялото Simple Smile ). Във вагината става възможно, защото като "пухкава", огъваща се "тръбичка" тя обхваща чашката отвсякъде и си мисля, че през малките дупчици въздух не може да премине толкова свободно, от друга страна самите дупчици са толкова малки и на такова място, че не ти засмукват ... "месо". Т.е. вакуумът, който се получава е толкова слаб, че е достатъчен единствено за по-бързо засмукване на разните там подпухнали лигавици и кръв (от което на повечето ползващи, цикъла май се скъсява с 1 ден) , които така или иначе трябва да си заминават, но в никакъв случай не може да ти засмуче вътрешностите Simple Smile

Извинявам се за многото думи в кавички и скоби, но нямам време за по-дълго замисляне и по-човешко описание  Simple Smile

# 355
  • Балчик
Пунчик, много добро обяснение. Peace

# 356
  • Stavanger,Norway/ Varna
Като заговорихте за вакум и вендузи....
Поръ4ах си силиконови вендузи за антицелулитен масаж. Та, пристигат те, отварям ги пред мъжа ми, те като 4ашките изглеждат съвсем, само дето са големи. Изкара ей такъв поглед  Shocked #Crazy и уплашено ме пита: Ии тези ли ще си ги слагаш ...там!  Joy Joy Паднах с него. Като му обясних какво са, си отдъхна  Grinning

По темата- година стана откакто ползвам 4ашка, два пъти за тази година бях на профилакти4ен преглед. Проблеми нямам, няма и да имам се надявам. 4увствам се страхотно физи4ески, така, 4е не мисля, 4е малкия вакум, който създава може да е проблем.  Peace

# 357
След много ровене и четене и ровене из сайтове намерих пишакала за еднократна употреба  Mr. Green
Ей ги на Само не ми става ясно дали могат да се ползват от дете...Явноо ще трябва да пробваме. Дъщеря ми след като и се наложило да ползва тоалетна в хуманитарната гимназия , ми заби следния въпрос "Мамо, нали ще ми купиш чурка, за да пишкам в училище като стана първи клас?"  Joy Joy

# 358
Ох, много съм се ентусиазирала да пробвам чашката, направо като никога нямам търпение да ми дойде следващия цикъл за да видя как е  Laughing Laughing

А може ли малко update на линковете с начините на сгъване и слагане, защото нещо не се отварят вече  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 12:04 от djiziv

# 359
  • Балчик
Отварят се, просто трябва да си избереш клипче от горния линк, н еот този срещу който пише начини на сгъване. Ето:
http://www.youtube.com/watch?v=Nt6L-POE-b0&feature=plcp

Общи условия

Активация на акаунт