Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря!
Днес не издържах и реших да пробвам "на сухо" в банята.
Ами не беше толкова добре, както четох, че е минало при други.
Използвах сгъване тип 7, малко притеснително ми беше, не можах да се отпусна много добре, или по-скоро епизодично се сещах да се отпускам, после пак се стягах  Laughing
За няколко минути престой въобще не я усещах, обаче ваденето... ooooh!
Беше си голямо предизвикателство, комбинирано с известна доза притеснение... Колкото можах да напъна да се покаже дръжчицата, после с дърпане нищо не става, въртене също не докарвам. От къде ли не подхващах, чак след известна борба успях да вкарам пръстче между нейната и моята стена  Laughing и да освободя вакуума, при което и доста се сплеска, като я вадих.
Идва пак притеснението ако се препълни и така я сплесквам дали няма да се опльокам цялата Laughing
Утре пак ще пробвам техниката, добре е, че все пак реших по-рано да пробвам, защото ако със започнал МЦ тепърва тръгвам да се чудя как... няма да мога много да я оползотворя.
Дано да свикна де, защото определено си беше стресиращо като стигнах до момента с ваденето. И се усещаше доста силно дърпане, и като засмукване на шийката дори след като я отстраних... смисъл сякаш малко я травмирах  Rolling Eyes
Не знам... дано се разбираме по-добре занапред

# 361
  • Балчик
Значи да споделя аз как я вадя моята. Когато я хвана добре (скъсих доста дръжката) Леко разклащам наляво надясно,като същевременно леко придърпвам и на долу, когато се освободи и усетя,ч е мога да я извадя спокойно чрез издърпване, спирам разклащането и лекичко издърпвам право надолу- така нито се сплесква, нито се накланя нанякъде, нито се разлива. Въпрос на опит и тренинг е. След разклащане 2-3 пъти се освобождава лесно. няма опасност да се разлее при разклащането, защото краят е все още вътре. Crazy

# 362
Аз в началото бях страшно шаш и паника  Mr. Green
Трудно я намествах и още по-трудно я вадех.
Сега съм ѝ хванала цаката. Особено сложно ми беше ваденето сутрин, след ставане.
Установих, че трябва половин час след ставане да се поразходя из вкъщи или просто да поседя седнала, за да се смъкне леко надолу и да мога да я напипам  Laughing
Моята е с топче. Най-лесно се маха като седнеш на тоалетната и си отпусната разбира се  Peace
хващам топчето с двата пръста, леко завъртам и стискам самата чашка маааалко над топчето, така че да се освободи вакума  и дърпам.

Препоръчвам да опитваш повече "на сухо", защото на мен първите опити "на мокро" ми бяха кошмарни (и пропускаше, и трудно я вадех...).
Сега вече нямам проблеми  Peace

# 363
  • Варна
Аз пък изобщо не правих опити на сухо. Най-вече защото наистина е... "сухо". Или поне така предполагам - че много по-лесно се освобождава вакуум, когато всичко наоколо е потънало в лигави кървища, а не когато всичките ти сокове са се дръпнали от притеснение newsm48

Още по-надолу слиза ако клекнеш (на земята, над тоалетната чиния, където ти е удобно)
Първите ми опити наистина бяха... мътни и кървави... но си заслужаваше   Grinning

# 364
Аз също не бях правила опити на сухо, но пък и никакви проблеми не съм имала. Аз съм един безпроблемен чашков юзър вече от повече от 3 години  Shocked Кога минаха  Crazy

# 365
  • Балчик
О, да , това го забравих. И аз като получих чашката си, не бях в цикъл и имам един опит на сухо. Прави са момичетата- много по-трудно и даже леко болезнено е ваденето и слагането на сухо. Peace

# 366
Аз като намокря чашката нямам проблем със слагането, дори "на сухо"  Crazy

# 367
Толкова лесно звучи като ви чета...
Днес пак направих опит, не беше въобще по-лесно.
Пробвах с друго сгъване - така да се каже на 2 да я прегъна (като двойно буквата C), но не ми се получи.. в нормално състояние ми се струва невъзможно да я сложа така безболезнено... та със "7" горе долу е ок. Не я усещам докато стои, през цялото време, докато се къпах стоеше там, за малко да я забравя, но... изваждането! Отново кошмар! Страшен вакуум прави май, стискам в основата колкото може - никакъв ефект, не знам как я изкарах, но излезе с доста секрети някакви по нея  ooooh! (извинявам се за подробните описания)...
Направо вземам да се отчайвам, че ще успея някога да се справя, а и мисълта за следващ опит да я изкарам с такова мъчение още повече ме отказа от идеята да я ползвам  Sad Sad Sad Sad

# 368
Търпение му е майката.
Моите първи опити бяха плачевни и действително бях на път да се откажа.
Сега вече толкова съм свикнала, че не ми прави впечатление.
Знам какво ти е и единственото, което мога да ти кажа е да се отпуснеш, да не се притесняваш и да не спираш да опитваш  Peace

# 369
  • Където си поискам:)
Здравейте мацки Hug
Ще следя темата, защото ми е интересно. Никога не съм използвала чашка,но определено започвам да се зарибявам като ви чета. Честно казано ми звучи малко страшно самото поставяне и махане след това, но вярвам че е въпрос на тренинг Mr. Green Връщам се да ви чета.

# 370
Именно, въпрос на тренинг, няма страшно Peace

# 371
А някаква поръчка скоро заформя ли се за чашки или всеки сам се спасява Embarassed ох то имаи някакви размери.. изглежда ми супер труден избор..

# 372
Всеки сам си избира.
Харесваш си марка и от там - раждала/нераждала и избираш размера.

# 373
Благодаря много Hug ще почета още, ще поръчам и после може би ще питам пак.  bouquet

# 374
здравейте  Hug
и аз се записвам да ви следя,хареса ми цялостната идея за ползването на тези чашки ,но като ви чета колко е трудно в началото и каквато съм страхлива и като знам как се стискам.... Sick
а теста за избора на размер доколкото видях е на английски...
и д Sickа попитам от чуждестранни сайтове ли си ги поръчвате?
четох ви малко и определено ми се прииска да споделя с всички познати жени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт