Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Бе аз се чудя как споделяте с познати жени, около мен май само 1-2 от тези, които не пишат във форума, знаят.

# 376
Аз съм казала на няколко приятелки, но са доста скептични. Определено никога не са чували за такова чудо  Laughing

# 377
Аз не съм споделяла, около мен само мъжа ми знае  Simple Smile! Веднъж се опитах да кажа на братовчедка ми, ама тя така странно ме изгледа..., че се отказах да убеждавам когото и да било!

# 378
ами то и аз си мисля,че ще ме изгледат странно-но е за общото добро и за жените и за околната среда  Peace
вчера казах на кака ми която е мед сестра и го чуваше  за първи път, но каза че и е станало интересно и лѝбопитно  Peace

# 379
  • Балчик
Аз веднъж казах на 2-3 колежки, но те само ме гледаха без да коментират докато обяснявах.И нито зададоха въпроси, нито проявиха интерес. Вече на никого не обяснявам.

# 380
  • Варна
И в предишна тема съм го казвала - винаги споделям великите си открития, без значение в каква област са. Понякога, когато не ме чуват,  се ядосвам - например мрънка една колежка за третата сливица на сина си и как я е страх да му направи операция, пък се налагало, мрънкаше и когато направи нервна криза и после дебелееше от лекарствата - казвам и, че хомеопатията помага (без да я карам да ходи - просто изреждам за какво е помогнала на мен, на семейството ми и на близките роднини и приятели), тя ми казва "да, да добре" и после в свободното си време вместо да потърси информация по въпроса, мрънка че и е скучно, защото вече била изчела вестниците и отива да пуши  #2gunfire
Насила хубост не става.
Извинете, че се отплеснах.
От тези на които съм казвала само 3-4 са проявили интерес и едната се кани да си купува (обаче се кани и да забременява, така че ще видим кое ще стане първо:) ). Не се опитвам да агитирам като... дистрибутор. Споделям - който има уши да чуе, пита и получава отговор.

# 381
То и аз се канех да забременявам, като я взимах, ама други неща се случиха  Laughing
На нея и желая успех, де  Grinning Просто се сетих.

# 382
  • Където си поискам:)
То и аз се каня да забременявам, ама..докато стане, защо да не си поръчам чашката, а и тя ще си остане и за после. Мисля, че е добра инвестиция Sunglasses

# 383
То и аз се каня да забременявам, ама..докато стане, защо да не си поръчам чашката, а и тя ще си остане и за после. Мисля, че е добра инвестиция Sunglasses
И аз така разсъждавах  Grinning
И на теб успех  Hug

# 384
Благодаря Еовин. То е друга тема, но при мен имаше вече една /първа за мен/ неуспешна бременност Sad

# 385
Ех... Hug Много те прегръщам. Дано се получи скоро и всичко да е наред  Hug

# 386
Дано,дано, ама пък чашката пак ще ми трябва Grinning Само ме притеснява/освен поставянето/ и от хигиенна гледна точка дали е добре тази чашка. Но пък вие си я ползвате отдавна,а и като се извари..

# 387
От хигиенна гледна точка всичко е ок - медицинският силикон не задържа бактерии, а и си я изваряваш след последното и преди първото поставяне. Поставянето и махането се свикват Peace

# 388
От хигиенна гледна точка всичко е ок - медицинският силикон не задържа бактерии, а и си я изваряваш след последното и преди първото поставяне. Поставянето и махането се свикват Peace

Мелуната нали не беше от медицински силикон?  Rolling Eyes

# 389
Ох, не знам, нейният сайт беше на немски последно като го отварях, а аз не  разбирам немски. Blush
Сега виждам, че има и на английски, но пък не мога да намеря информацията от какво е Crazy

Общи условия

Активация на акаунт